- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Mantıklı:))))Yoktur. bir de kargo vardır.
unutmadim hala onu. Ya sadece dedigi gibiyse. cok hayal kirikligina ugricam. Bugün sesini duymak bile yikti beniVar ..
peki sen ne düşünüyorsun ? Tekrar bir araya gelir misiniz ? Eğer istiyorsan gereksiz tribe , naza girişme derim
tam olarak nerden anladiniz barismak istedigini. Bende öyle hissettim sonra ya degilse diyorumSanırım barışmak istiyorsunuz ama siz yüz vermemişsiniz :) Bana var gibi geldi.
ama zamaninda ablasi hediye etmis. Ve telefonda baska bir sey demedi. Gerci ben hemen kapatmak icin sana iyi aksamlar o zaman dedimElbette ki varbir sapka icin kim arar
Napsın şapkayı ya. Bence sizi özlemiş gibi geldi. Hem niye telde konuşmak istedi. Mesajla da halledebilirdi. Siz sesinden daha iyi anlarsınız bence. :)tam olarak nerden anladiniz barismak istedigini. Bende öyle hissettim sonra ya degilse diyorum
Boşta kalmıştır o yüzden yapıyordur. Bu kadar heyecanlandığına göre çok incitmiş olmalı. Hala kargo diyorum.unutmadim hala onu. Ya sadece dedigi gibiyse. cok hayal kirikligina ugricam. Bugün sesini duymak bile yikti beni
:))Boşta kalmıştır o yüzden yapıyordur. Bu kadar heyecanlandığına göre çok incitmiş olmalı. Hala kargo diyorum.
bir de bana msj yazdiktan bir nerdeyse iki saat sonra aradi. Birde neden direk arayipta söylemedi önce mesaj yazdi onu anlamadimNapsın şapkayı ya. Bence sizi özlemiş gibi geldi. Hem niye telde konuşmak istedi. Mesajla da halledebilirdi. Siz sesinden daha iyi anlarsınız bence. :)
Cok incindim evet. Denenmisi denemek mantikli gelmiyor ama üzülüyorumBoşta kalmıştır o yüzden yapıyordur. Bu kadar heyecanlandığına göre çok incitmiş olmalı. Hala kargo diyorum.
tipik erkek numaraları.bir de bana msj yazdiktan bir nerdeyse iki saat sonra aradi. Birde neden direk arayipta söylemedi önce mesaj yazdi onu anlamadim
bek ne güzel cvp vermişsin.Cok incindim evet. Denenmisi denemek mantikli gelmiyor ama üzülüyorum
Nasıl ayrıldığınızı bilmiyorum ama belki kızarsınız diye hazırlık yapmıştır kendi çapında tipik erkek gibi geldi bana. O hatalıysa aramaya korkmuştur hemen diye düşünüyorum ama.bir de bana msj yazdiktan bir nerdeyse iki saat sonra aradi. Birde neden direk arayipta söylemedi önce mesaj yazdi onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?