• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi simdi? lütfen bir bakin

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Mrb herkese iyi aksamlar, bir ay önce bir sene boyunca görüstügüm erkek arkadasimdan ayrildim. Cok zor günler gecirdim buraya konu acmistim. Birbirimize bir ay boyunca ne yazdik ne aradik. Biraz önce mrb bende birkac esyan kalmis sende de benim sapkam var. Bunlari sana geri vermek istiyorum ve sapkami almak istiyorum. Göörüsme randevusu yapmak icin bugün kisaca telefonlasabilirmiyiz yazdi. Bende tamam dedim. Bir saat sonra aradi konusma su sekilde. Mrb dedi mrb dedim sonra bir sessizlik (sesi cok mutlu degil) sonra o bana soru sormasin diye noel tatilinden sonra bulusabiliriz dedim(Almanyada yasiyorum). Türkiyedemisin dedi, bende cevap vermemek icin sesin gelmiyor dedim, sonra türkiyedemisin dedim dedi bende hayir dedim. Sonra esyalarini vermek istedim dedi ben de tesekkür ederim dedim bir sessizlik oldu.Sonra ikimizde ayni anda konuscaktik önce sen söyle dedi. Bende görüsme tarihi icin tatilden sonra yazisiriz iyi aksamlar sana dedim. O da sanada dedi . Sizce bunun altinda bir sey varmidir?

Var ..
peki sen ne düşünüyorsun ? Tekrar bir araya gelir misiniz ? Eğer istiyorsan gereksiz tribe , naza girişme derim

Napsın şapkayı ya. Bence sizi özlemiş gibi geldi. Hem niye telde konuşmak istedi. Mesajla da halledebilirdi. Siz sesinden daha iyi anlarsınız bence. :)
bir de bana msj yazdiktan bir nerdeyse iki saat sonra aradi. Birde neden direk arayipta söylemedi önce mesaj yazdi onu anlamadim

bir de bana msj yazdiktan bir nerdeyse iki saat sonra aradi. Birde neden direk arayipta söylemedi önce mesaj yazdi onu anlamadim
tipik erkek numaraları.
hoşlanıyor ve şans vermek istiyorsan bak bakalım.
istemiyorsan (durum öyle görünmüyor) duruma göre davran derim.

Nasıl ayrıldığınızı bilmiyorum ama belki kızarsınız diye hazırlık yapmıştır kendi çapında tipik erkek gibi geldi bana. O hatalıysa aramaya korkmuştur hemen diye düşünüyorum ama.

Back
X