- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ama yine de hic taviz vermedim telde ben yokum burda bir süre dedim sonrada tmm hadi iyi aksamlar dedim kapattimBoşta kalmış, canı sıkılmış seni bir yollamış arkadaşım.. Şimdi istediği zaman arasa eşya verme bahanesi yada başka bir bahane ile biliyor ki cevap vereceksin yada görüşeceksin, istediği zaman seni ara ara yoklayabileceğini düşünecek.. Keşke at çöpe o eşyalara ihtiyacım yok deyip, çat diye kapatsaydınız teli.. Ya da hiç açmasaydınız bile..
sonunuz neden olmaz ?Birde sizce neden ayrildiktan sonra istemedide simdi bir ay sonra istiyor olabilir? kafam cok karisik ama mantiken düsündügümde sonumuz olmayan birisi o yüzden hic görüsmesem mi diyorum? esyalarini yolladim benimkileride yolla yollamak istemezsen at mi desem.
Şimdi birşey itiraf edeceğim, ben de sizin bu arkadaş gibi zamanında bana hala yoğun ilgisi olduğunu bildiğim birisine aynen böyle ara ara, canım sıkıldıkça, canım konuşmak istedikçe ya da sadece öylesine egomu tatmin etmek için yazdığım konuştuğum bir şahıs vardı, 1 yıl boyunca yüz yüze gelmeden sadece canım istediği için yazdım aradım , cevap verdi, o aradı falan.. Ama duygularım yoktu çoktan bitmişti, dediğim gibi duygularım yoktu, sadece egomu tatmin ediyordum, yüz yüze görüşmek istediğinde şu zaman, bu zaman diye oyalıyordum.. Adam da tabii beklenti içinde oluyordu.. Dolayısıyla böyle toplara girme, bittiyse bitmiştir maalesef.. O yüzden sil, engelle yada cevap verme.. O eşyalar da tamamen tekrar iletişim kurmak için bahane.. Görüşseniz bile adam eski sevgi ve saygıyı duymayacak size.. Çünkü biliyor ki her aradığında bir bahane ile size ulaşabilecek.. Canı sıkıldığında falan da ara ara sizin dengenizi bozup, sizi yoklayacak. Hala orada duruyor musunuz diye..ben üc hafta yokum sonra haberlesiriz dedim o üc hafta sonra hic mi yazmasam bu arada da sapkasini kargoyla göndersem mi?
Cimrilik huyu var, birde cok elestiriyor sürekli beni asagiya cekiyor, ben üniversitede okuyorm senin bu okul bitmez gibi falan, bide her seyi kendinin en dogru yaptigina inaniyor benim özgüvenimi düsürüyor. Bir de benim özelimi kiz arkadasina(sosyal:) anlatiyor. Bir kac saat telefona cikmayinca sen kimleydin diyor cok güvensiz. Yalniz basima cafede oturunca sen birini bulmaya mi orda yalniz oturuyorsun falan diyor. Yani benim gelemedigim seyler bunlar. Yasam kalitemi düsürüyor enerjimi asagiya cekiyor.sonunuz neden olmaz ?
Şimdi birşey itiraf edeceğim, ben de sizin bu arkadaş gibi zamanında bana hala yoğun ilgisi olduğunu bildiğim birisine aynen böyle ara ara, canım sıkıldıkça, canım konuşmak istedikçe ya da sadece öylesine egomu tatmin etmek için yazdığım konuştuğum bir şahıs vardı, 1 yıl boyunca yüz yüze gelmeden sadece canım istediği için yazdım aradım , cevap verdi, o aradı falan.. Ama duygularım yoktu çoktan bitmişti, dediğim gibi duygularım yoktu, sadece egomu tatmin ediyordum, yüz yüze görüşmek istediğinde şu zaman, bu zaman diye oyalıyordum.. Adam da tabii beklenti içinde oluyordu.. Dolayısıyla böyle toplara girme, bittiyse bitmiştir maalesef.. O yüzden sil, engelle yada cevap verme.. O eşyalar da tamamen tekrar iletişim kurmak için bahane.. Görüşseniz bile adam eski sevgi ve saygıyı duymayacak size.. Çünkü biliyor ki her aradığında bir bahane ile size ulaşabilecek.. Canı sıkıldığında falan da ara ara sizin dengenizi bozup, sizi yoklayacak. Hala orada duruyor musunuz diye..
Bir de bunun evli versiyonu var, bunun iki kati :) mantigina uymuyorsa bosver. Senin esyalar onemli degilse , at gisin de. Senin sapkanida adres ver kargolayayim de . Bu kadar . Onune bak , en guzeli .Cimrilik huyu var, birde cok elestiriyor sürekli beni asagiya cekiyor, ben üniversitede okuyorm senin bu okul bitmez gibi falan, bide her seyi kendinin en dogru yaptigina inaniyor benim özgüvenimi düsürüyor. Bir de benim özelimi kiz arkadasina(sosyal:) anlatiyor. Bir kac saat telefona cikmayinca sen kimleydin diyor cok güvensiz. Yalniz basima cafede oturunca sen birini bulmaya mi orda yalniz oturuyorsun falan diyor. Yani benim gelemedigim seyler bunlar. Yasam kalitemi düsürüyor enerjimi asagiya cekiyor.
ama duygularim var mi varBir de bunun evli versiyonu var, bunun iki kati :) mantigina uymuyorsa bosver. Senin esyalar onemli degilse , at gisin de. Senin sapkanida adres ver kargolayayim de . Bu kadar . Onune bak , en guzeli .
Duygular taze oldugu icin var , oyle bir geciyorki. Zaten karsindakinin olumsuz davranislari oldugu surece azalacak. Yani beraber olsanda azalacak. Ama zaman kaybi olur.ama duygularim var mi var
bu adamin neyini ozleyip unutamiyosun allah askinaCimrilik huyu var, birde cok elestiriyor sürekli beni asagiya cekiyor, ben üniversitede okuyorm senin bu okul bitmez gibi falan, bide her seyi kendinin en dogru yaptigina inaniyor benim özgüvenimi düsürüyor. Bir de benim özelimi kiz arkadasina(sosyal:) anlatiyor. Bir kac saat telefona cikmayinca sen kimleydin diyor cok güvensiz. Yalniz basima cafede oturunca sen birini bulmaya mi orda yalniz oturuyorsun falan diyor. Yani benim gelemedigim seyler bunlar. Yasam kalitemi düsürüyor enerjimi asagiya cekiyor.
duygusal bosluktan sanirim. :)bu adamin neyini ozleyip unutamiyosun allah askina
ozaman boslugu baskasiyla doldur mumkunse sana deger veren biriyleduygusal bosluktan sanirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?