Bu neydi gız😳😜

Önceki bir iki konunuzda da okuyup yorum yapmıştım size. Artık ya trol ya ağır yıkık olduğunuzu düşünüyorum. Başka bir şey de diyemiyorum artık.

Bir de diğer konuyla ilgili önce konuları mı karıştırdınız diyorsunuz. Sonra aa bu konu da heyecanlıymış okuyayım diyorsunuz. En son konuyu beğendiğim için benzer konular hep benzer başlıkla açılsın diye bu başlıkla açtım diyorsunuz. nE?

Flört nedir bilmeyen iki grup. "Senide evlendirseydik" nedir yaa. Gerçekten bu nasil bir vizyonsuzluk. Senin arkadasinda exini sormasi felan. 14 yasinda felanmisiniz? Annenizin parasini starbucksta harcayanlar?

Cocuk seni begenseydi gelip senin ile konusabilirdi. Yapmadiysa o zaman sansini kaybetmis demektir.

Tatlım benim konularım genelde ilgi çekici zaten geriye dönük konularıma bakarsan anlarsın
Dikkat çekmek gibi bi düşüncem yok
Bence de konularınız acayip ilgi çekici av peşinde aslan gibisiniz maşallah. Sürekli gözünüz etraftaki ceylânlarda. Ama şimdiki ceylanlar akıllı uzaktan göz süzüp köşelerinde bekliyor aslanlar atağa geçince de hemen kaçıyorlar. Nat geo wild izleyin öneririm taktik falan :cool:

Sonra simdiki nesil neden hep bosaniyor. Tanimadan cafede gordugunu begenir, sosyal medyada tanisir, etraflica tanimadan “aşıkım” derlerse bosanirlar tabi. Boyle sacma sapan seyleri soruyosunuz bide cocuk diyip gecmek istiyorum sadece

Merhaba kızlar
Hafta sonu yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımla bi cafeye gittik.
Oturduk sohbet etmeye başladık ondan sonra karşı masaya da 3 kişi geldi oturdu 3 ü de erkek
İçlerinden biri gelir gelmez bana bakmaya başladı sürekli ama ben ilk başta anlamamıştım baktığını
Tip olarak hoş biriydi
Tam da birbirimizi net bir şekilde görüyoruz karşı karşıyayız
Arkadaşım da çocuğa sırtı dönük oturuyordu normalde sonra bir ara lavaboya gitti geldi, o da aynısını dedi çocuk sabahtan beri sana bakıyo diye
Bende dedim benim de dikkatimi cekti ama yuh yani sende mi anladın baktıgını dedim.
Neyse konu eski sevgiliden açıldı arkadaşım neden ayrıldıgımı sordu bende anlattım
Dönse naparsın dedi bende o değişmez şöyleydi böyleydi dedim açık kapı bırakarak anlattım sanırım
Çocuk biraz bozuldu tabi
Meğersem arkadaşım çocugu beğenmiş bana o yüzden sormuş eski sevgili konusunu, çocuk şuan sevgilim olmadıgını anlasın diye
Onlarda hiç sohbet etmediler sadece bizi dinlediler
Sadece bir ara yanındaki bana bakan çocuga seni de bi evlendirseydik dedi gülüştüler
Bir süre sonra da kalkıp gittiler ama çocuk resmen gitmekle kalmak arasında gidip geldi yani bariz belliydi.
Cumartesiden beri çocuk aklımdan çıkmıyo, nasıl ulaşabilirim sizce?
Ahh ahh hala böyle konuları heyecanla okuyorum😅 erken mi evlendim bu ne heyecan diyorum sonra kendime😂

X