Bu neydi gız😳😜

Konu sahibi o kadar cok bir iliskisi olsun istiyor ki, erisebildigi ve karsilik bulabilecegini dusundugu herkesi potansiyel aday olarak goruyor ve takiyor o kisiye.
Burada sayfalarca yaziliyor, gelen cevaplar peki ama hoşlanıyor mu sence düzeyinde oluyor.

Alinmasin ama ben artik kendisine baktığımda Feristah'in gençliğini goruyor gibiyim.
kız sen yanımdasındır diye düşünüyordum karşımdaymışsın da haberim yok

kız sen yanımdasındır diye düşünüyordum karşımdaymışsın da haberim yok
Yaninizda olmak, karsinizda olmak diye bir durum yok. Ben daha once de soyledim bunlari size. O kadar cok bir iliskiniz olsun istiyorsunuz ki az bucuk hosunuza giden adamlara fazla fazla tutunuyorsunuz hemen.

Actiginiz basliklardaki kim ne derse desin yazdiginiz "peki ama hoslaniyor mu" temali cevaplarinizdan bile bu takma hali anlasiliyor.

Hem adamlara yuruyen hem saf bir kadinsiniz. Simdiye kadar cok umursamayan adamlara denk geldiniz ama art niyetli biri bu zaafinizi cok guzel kullanir.

O zaman kısa ve net birşey söyleyeyim
YANILIYORSUNUZ

İnşallah öyledir diycem de hala mevcut salgın hastalığa rağmen kafeye tekrar gitme düşüncenizi okuyunca kendime dedim ki "boşa konuşuyorsun, uzatma daha fazla. Karşında ne demek istediğini anlayacak biri yok, tek amacı hayatına bir erkek almak çünkü"

Neyse virüssüz, sağlıklı günler size.

Az önce o cafe instagramdan açıklama yaptı
Kapalı olacakmış bir süre
Hayattaki şansım
Sizde oh olsun diyebilirsiniz artık
Kimsenin hayal kırıklıkları üzerinde sevinçten tepinen biri olmadım.
Kendinizi soktuğunuz durum sadece buradan baktığımızda içler açısı ve dahi komik.
Neyse ki cafe sahibi aklı basında bir karar almış.
En azından Oh ! diyebilmek için geçerli bir nedenimiz olmuş oldu.
Bilinçsiz corona döneminde aşk yaşamak isteyen ergenleri uzaklaştırmış ve topluma bir iyilik yapmış, kendisine saygılar.

Kimsenin hayal kırıklıkları üzerinde sevinçten tepinen biri olmadım.
Kendinizi soktuğunuz durum sadece buradan baktığımızda içler açısı ve dahi komik.
Neyse ki cafe sahibi aklı basında bir karar almış.
En azından Oh ! diyebilmek için geçerli bir nedenimiz olmuş oldu.
Bilinçsiz corona döneminde aşk yaşamak isteyen ergenleri uzaklaştırmış ve topluma bir iyilik yapmış, kendisine saygılar.
Bende fikirlerinize saygı duyuyorum tek diyeceğim bu

O değilde,merakla beklediğim 'o neydi giz 😦😜' başlıklı konuda,23 Nisan gosterisine erkek çocuğu mu,kedi mi gelecek diye beklerken,bu başlığa heyecanla girdim. Konudan haber var sandım,bunu yapmaya hakkınız yoktu😐 başka başlık bulaydiniz.
Erkek çocukmuş o :) Akım başlattım bende o bu şu diye gider artık fena mı :KK70:

Ya gerçekten hayatınızda ilk defa ve belki de en fazla yarım saat gördüğünüz birinin, sizin eski erkek arkadaşınızla ilgili mevzuları duyunca bozulduğunu mu düşündünüz? Ciddi soruyorum?
Eğer gelip tanışmak gibi bi niyeti varsa bundan dolayı kendini geri cekmiş olabilir diyorum
Lütfen lafı çarpıtmayalım

X