- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
AmiiiiiiinAllahım sen nasip et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiiiiiinAllahım sen nasip et
Valla insana heyecan katıyor böyle şeylerAhh ahh hala böyle konuları heyecanla okuyorum erken mi evlendim bu ne heyecan diyorum sonra kendime
İnşallah olur bide gittiğim yeri fotoma etiketledim ordan bulur diye tık yok cocuktaKarantina günlerinde aşk...
Olur mu dersin?
Siz benim düşmanım falan mısınız cidden şüphelenmeye başladım artıkÖnceki bir iki konunuzda da okuyup yorum yapmıştım size. Artık ya trol ya ağır yıkık olduğunuzu düşünüyorum. Başka bir şey de diyemiyorum artık.
Bir de diğer konuyla ilgili önce konuları mı karıştırdınız diyorsunuz. Sonra aa bu konu da heyecanlıymış okuyayım diyorsunuz. En son konuyu beğendiğim için benzer konular hep benzer başlıkla açılsın diye bu başlıkla açtım diyorsunuz. nE?
Siz benim düşmanım falan mısınız cidden şüphelenmeye başladım artık
Bir tane bile ılımlı yorumunuz yok
Bana kin dolusunz resmen
Konu sahibi o kadar cok bir iliskisi olsun istiyor ki, erisebildigi ve karsilik bulabilecegini dusundugu herkesi potansiyel aday olarak goruyor ve takiyor o kisiye.Evvelki konularınızda hatırlarsanız gayet güzel konuşmuştum sizinle. Ama her mesajın sonunda sizden benzer cevap ve tepkiyi alınca ben de düşüncelerimi söyledim. Sizi tanımam etmem, doğal olarak düşmanınız olmak için ya da size karşı kin dolu olmak için bir sebebim yok.
Sadece halinize şaşırıyorum. Elbette hayatınız burada yazdıklarınızdan ibaret değildir, eminim. Ama Allah aşkına bakın internetten biriyle yazışıyorsunuz hemen düğün nikah hayalleri, bir arkadaşınızın kuzenini beğeniyorsunuz nişan atar atmaz fake hesaplardan yazmalar, kafede alelade bir adam size 2 kez bakınca "korona günlerinde aşk " diye hayaller kuruyorsunuz. İyi misiniz? Gerçekten soruyorum. Yani boş bir kafede 3 tane sap gelip yan masama otursa ve muhabbet etmeden arkadaşımla beni dinlese ya kafe içinde yerimi değiştiririm ya da ordan kalkar başka bir mekana geçerim. Kafe boştu doğal olarak duyuldu bir bahane olamaz. Evet boş kafede sizi "duyabilirler" ama "dinleyemezler" üstelik arkadaşınız da çok bayağı davranmış eski sevgili konusunu açmakla. Bu adam belki sapıktı, belki takıntılı bir manyaktı, belki suçluydu. Neye güvenerek ona bir şeyler duyurmaya çalıştınız ki? Sonrasında da kafeye tekrar gidip karşılaşmayı istiyorsunuz.
Dediğim gibi sizi tanımadığım için doğal olarak size bir düşmanlığım ve kinim olamaz. Sadece şaşırıyorum ve üzülüyorum halinize yazdığınız kadarıyla. Hiç mi aklı başında bir arkadaşınız yok çevrenizde "ya hu dikkat et kendine ne bu sürekli bir erkek düşüncesi kafanda. Biraz akışına bırak, biraz sal" diyecek?
Yazmak istediğim ama konu sahibini az çok bildiğim için yazmaya üşendiğim yorumEvvelki konularınızda hatırlarsanız gayet güzel konuşmuştum sizinle. Ama her mesajın sonunda sizden benzer cevap ve tepkiyi alınca ben de düşüncelerimi söyledim. Sizi tanımam etmem, doğal olarak düşmanınız olmak için ya da size karşı kin dolu olmak için bir sebebim yok.
Sadece halinize şaşırıyorum. Elbette hayatınız burada yazdıklarınızdan ibaret değildir, eminim. Ama Allah aşkına bakın internetten biriyle yazışıyorsunuz hemen düğün nikah hayalleri, bir arkadaşınızın kuzenini beğeniyorsunuz nişan atar atmaz fake hesaplardan yazmalar, kafede alelade bir adam size 2 kez bakınca "korona günlerinde aşk " diye hayaller kuruyorsunuz. İyi misiniz? Gerçekten soruyorum. Yani boş bir kafede 3 tane sap gelip yan masama otursa ve muhabbet etmeden arkadaşımla beni dinlese ya kafe içinde yerimi değiştiririm ya da ordan kalkar başka bir mekana geçerim. Kafe boştu doğal olarak duyuldu bir bahane olamaz. Evet boş kafede sizi "duyabilirler" ama "dinleyemezler" üstelik arkadaşınız da çok bayağı davranmış eski sevgili konusunu açmakla. Bu adam belki sapıktı, belki takıntılı bir manyaktı, belki suçluydu. Neye güvenerek ona bir şeyler duyurmaya çalıştınız ki? Sonrasında da kafeye tekrar gidip karşılaşmayı istiyorsunuz.
Dediğim gibi sizi tanımadığım için doğal olarak size bir düşmanlığım ve kinim olamaz. Sadece şaşırıyorum ve üzülüyorum halinize yazdığınız kadarıyla. Hiç mi aklı başında bir arkadaşınız yok çevrenizde "ya hu dikkat et kendine ne bu sürekli bir erkek düşüncesi kafanda. Biraz akışına bırak, biraz sal" diyecek?
Konu sahibi o kadar cok bir iliskisi olsun istiyor ki, erisebildigi ve karsilik bulabilecegini dusundugu herkesi potansiyel aday olarak goruyor ve takiyor o kisiye.
Burada sayfalarca yaziliyor, gelen cevaplar peki ama hoşlanıyor mu sence düzeyinde oluyor.
Alinmasin ama ben artik kendisine baktığımda Feristah'in gençliğini goruyor gibiyim.
İşin kötüsü konu sahibi nolursa olsun saf. Bu ilişki ve evlilik hevesini anlayan birinin suistimaline açık, bu şekilde ne yazık ki güzel manipüle edilebilir durumdaAynen öyle. Kendisine önceki konularında flört eden bir insan böyle cevaplar yazmaz, tatlı iltifatlar, tanıma çabası vs olur yazdığımda dönüp bana sizce hoşlanıyor mu gibi bir şey yazmıştı yine hatırladığım kadarıyla.
Aman siz yine de çok bir şey demeyin kendisine sonra düşmanca ve kindar davrandığınızı söyler. Hanımefendi mantıklı cevapları bu şekilde görüyor anladığım kadarıyla
İşin kötüsü konu sahibi nolursa olsun saf. Bu ilişki ve evlilik hevesini anlayan birinin suistimaline açık, bu şekilde ne yazık ki güzel manipüle edilebilir durumda
Üşengeçlik başa belaYazmak istediğim ama konu sahibini az çok bildiğim için yazmaya üşendiğim yorum
O zaman kısa ve net birşey söyleyeyimEvvelki konularınızda hatırlarsanız gayet güzel konuşmuştum sizinle. Ama her mesajın sonunda sizden benzer cevap ve tepkiyi alınca ben de düşüncelerimi söyledim. Sizi tanımam etmem, doğal olarak düşmanınız olmak için ya da size karşı kin dolu olmak için bir sebebim yok.
Evvelki konularınızda hatırlarsanız gayet güzel konuşmuştum sizinle. Ama her mesajın sonunda sizden benzer cevap ve tepkiyi alınca ben de düşüncelerimi söyledim. Sizi tanımam etmem, doğal olarak düşmanınız olmak için ya da size karşı kin dolu olmak için bir sebebim yok.
Bu haftasonu tekrar aynı cafeye bile gitmeyi düşünüyorum hattaSahiden bilmem kaç gün önce bi kere kafede gördüğünüz adamın hala peşinde misiniz
Çok komiksın yaaaOrtam Gerçek Kesit stüdyosu gibiymiş. Her an Sarı Bıyık çıkıp "Merhaba hanımlar evlilik niyetiyle tanışmak ister misiniz?" diyecek gibi
Corona diye bir gerçek var farkında mısın ?Bu haftasonu tekrar aynı cafeye bile gitmeyi düşünüyorum hatta
nefes alsın yeter de diyorumdur kesinBirini bulup evlenmeye o kadar odaklanmış ki önüne çıkan her karşı cinsle deniyor şansını.
Kafeler kapandıBu haftasonu tekrar aynı cafeye bile gitmeyi düşünüyorum hatta
Evet diyorsun.nefes alsın yeter de diyorumdur kesin