• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne zaman geçecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cilekanonim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
179
235
18
daha önce de yazmıştım. Enerjim mi düşük yıldızım mı neyim üstümde bi bereketsizlik bi tuhaflık var gibisinden
Arkadaşlarım lütfen akıl verin çevreme (yakın arkadaşlarım ve aileme) çok üzüldüğümü belli etmemek için bi şey diyemiyorum. Sizden fikir olumlama vs duymaya çok ihtiyacım var

Üniversite mezunuyum çok saçma bi şekilde 3 senedir atanamadım. Çalışmadım değil çok çalıştım ama olmadı. Bu sene yine ucundayım bambaşka alımlara yönelmek durumunda kaldım artık son çare. İlan açılmasını bekliyorum. Bu arada onların mülakatına vs hazırlanıyorum. Boş bi çaba mı bilmiyorum artık. Puanım yetecek biliyorum artık nereden elenirim bilmiyorum düşünmeden duramıyorum olumsuzu.

Özel sektörde işe girmeyi istedim girdiğimde oldu ama bi şekilde olmadı yürümedi benden bağımsız gelişen sebeplerden tutunamadım (mesela KPSS’den sonra işe rahatça girerim çalışırım en az 1 sene diye düşünüp özel okula girdim binbir referansla, sınav iptal oldu 45-50 gün ertelendi ben de 1 hafta çalışıp bıraktım kpss çalışabilmek için)
Sınavdan sonra diğer özel kurumlara başvuruyorum burunlarının ucuyla değerlendiriyorlar referans olmasa orası da hayal. Almıyorlar bir türlü. Her ilana da başvurup gidiyorum görüşmeye.

Ücretli öğretmenliğe başvurdum kpss puanını yazmamışım bu sebepten dönem başında almadılar. Dönem ortası olsun açık olunca ararlar önemli değil diye düşündüm. Aradılar geçen hafta tamam ihtiyaç var kaymakama gönderiyoruz yazıyı dediler. Sevindim kendime kıyafet bakmaya başladım derli toplu gideyim okula diye ama o kadar emindim ki bi şey olacağından haber gelene kadar hiçbi şey almadım kendime. Bugün aradım milli eğitimi benim yerime başkasını (muhtemelen tanıdıklarını) almışlar. Hiç şaşırmadım ama oturup hüngür hüngür ağladım.

Neden böyle oluyor bilmiyorum. Evlendim eşimin ailesi bok yerine bile koymuyor beni tamam eşim iyi sağ olsun ama onlar o kadar kötü hissettirdiler ve hissettirmeye devam ediyorlar ki kalbim çok kırıldı laflarından bana saygı duymayışlarından. Buradan da darbeyi yemişim gibi hissediyorum. Çok kırgınım bu muameleleri gördüğüme. Olayları anlatmayacağım çünkü bana nasıl dayandın salak mısın kızım sen diyeceğinizden eminim.

Sonuç olarak ben yoruldum hayat gelme üstüme şarkısını kendime ithaf ediyorum.
Nasıl değiştireceğim bu üzerimdeki kötü enerjiyi. İyilikleri iyi yaşantıları bolluğu bereketi kendime nasıl çekebilirim arkadaşlarım. Tavsiyelerinizi/dualarınızı/ iyi enerjilerini bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back