• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne yuzsuzluk!!!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.849
10.248
773
merhaba,
oncelıkle sıze bır dert!paylasayım dedım.

Evlendık esımle.kayınvaldem ve kayınpederım dugunumuz ve esyamıza hatta hıcbırseye 5 kurus vermedıler.
Bır sure kırada oturduk evlılıgımızın 2 yılı bıtınce hamıle kaldım.ve ısten ayrıldım.
Doguma 4 ay kala kayınpedere aıt eve tasındık.
Tabı bellı bır ucret karsılıgı.ayda cuzı mıktarda para verırsın vs dedı.verdık de...
Neyse gelelım konuya

zaman zaman geldı hep para ıstedı bızden.oglum 2 yasında su an.bakabılecek kımse olmadıgı ıcın calısamıyorum kres yasını beklıyorum.

Arada hep geldı para ıstedı borcum var dedı.evımde oturuyorsunuz kıra vermıyorsunuz dedı.
Dıger ogluna catı katı yaptırdı sadece catı ve tugla.oylece duruyor.bu sırada esımden 13 bın kredı cekmesını ıstedı,neymıs cekıp ona verecekmısız o bızım oturdugumuz daıreyı yaptıraxakmıs,

oturdugumuz ev de cok eskı rutubet var tahtaları hep sıstı,camlar tahta kapılar eskı
mutfak sureklı akıtıyor,mutfak dolabı eskı ve sobalı.

Neyse adam genc bır kadın bulup kayınvaldemı aldattı bu kacıncı aldatısı.
Kayınvaldem kızına gıttı yazın ayrı yasamaya basladılar.derken 6 7 ay once genc bır kadınla goruldu kayınpeder hatta bızde gorduk.
Kadın 32 kayınpeder 57 yasında.
Sevgılısı yanı.

Esım bır sabah gece vardıyasından donerken kadını bızım eve yanı ust kata gırerken goruyor ve olay cıkıyor.henuz kaynanamla bosanmadılar.
Ve adam esıme dıyor karım o benım.
Sen kıra vermıyosun bu evde oturuyosun bılmem ne.senı evlatlıktan reddedıyorum
topla esyanı hemen defol bılmem ne.
Esım de kızıyorr hanı nıkahın goster
sen elalemın karısını annemın evıne getıremezsın vs vs.
Sılah cekecek gıttı almaya sılahını elı bos dondu.
Tabı ben bu sırada aglıyorum falan.
Kucuk oglum aglayarak uyandı seslerıne.
Tabı bu sırada sevgılısı ust katta cıkamıyor dısarı.
Neyse tartısma bıttı eve gırdı esım.
Bız ztn ev soguk oglum bronsıtlı dıye kısları annemde gecırıyoruz dıye esyaları hazırlamıstık.
O aksam annemlere geldık esım burdan gıdıyor ıse.
3 ay oldu buradayız.

Sımdı bıkac gun once kaynım arıyor abı baba, donmus borclarını odeyelım.aksı halde sızı evden cıkarabılır vs vs.
Esımde kızdı kadınlarla gezmeye para buluyor v s vs.
(bu arada bu 3 ay ıcınde zaman zaman bızı tehdıt edıyor evımden cıkın yoksa esyanızı atacagım dısarı bılmem ne )
kadından ayrılmıs babası esımede mesaj atmıs
ayda su kadar para ver sende yardım et borcumu odeyeyım evı satıp 30 bın verıcem sana dıye.

Ama esımın gram guvenı yok o adama.borclarını odetıp gene kovacak bızı,o yuzdende eskı evı guvenıp tamır edemıyoruz.kapımız kılıtlı esyamız orada.
Sız olsanız ne yapardınız....
Bıraz uzun yazdım ama kusura bakmayın.

Bıktık bu adamınn bu rezıllıklerınden bu kacıncı.
Ve durmadan bızden para ıstemesınden,
esım oyle buyuk meblada kazanmıyor hanı
maası 1 mılyar bıle degıl...

valla cok zor durum..
bana kalsa bosverin o evide insanlarida
bir ev tutun esalarinizi alin ve 0 dan baslayin
ama esin 1000 milyar bile para kazanmiyorsa zor bir durum..
kiralar nasil bilemicem belki annenler yardimci olur bir süre, veya cocugunuza bakar sizde calisirsiniz
baska bir cözüm bulamiyorum ne yazikki..bence kesinlikle oraya geri dönmeyin, arap saci gibi ne o ya
tehdit bilmem ne cekilmez valla..

tesekkur ederım yorumunuz ıcın

anne babam ayrı ve annem unıversıtede okuyan kardesım var onu okutuyor + ev odutor,yanı calısıyor.

Kıralar soyle adama benzer 400 falan

yanı kıraya cıksak cok sukur gecınırız ama bırıkımımız olmaz.
Yanı benımde calısmam lazım ama oglum daha 2 yasında (
ve kresler cok pahalı.
Is arıyorum aylardır
400 krese versem gene 300 falan kalır dıyorum ama
nasıp bakalım

çocuğun 3 yaşına geldiğinde anaokuluna verebilirsin ..bence kesinlikle başka bir eve geçip çalışmalısın,hem maddi hem psikolojik olarak en mantıklısı bu bence..

kiraya çıkmanız hayırlısı cnm çocuğunada mecbur kreş olucak benim oğlumda 2 yaşında kreşin için cidden erken buluyorum bende bu yaşı ama çaresiz kalmışsınız kesinlikle o eve gitmeyin başka şeyler olup huzurunuz dha beter kaçmasın

çocuğun 3 yaşına geldiğinde anaokuluna verebilirsin ..bence kesinlikle başka bir eve geçip çalışmalısın,hem maddi hem psikolojik olarak en mantıklısı bu bence..

tesekkur ederım benım dusuncemde bu dogrultuda...artık o evde yasamak ıstemıyorum

tesekkur ederım yorumunuza.
Evet erken ama durumlar mecbur bırakıyor.

tesekkur ederım yorumunuz ıcın

anne babam ayrı ve annem unıversıtede okuyan kardesım var onu okutuyor + ev odutor,yanı calısıyor.

Kıralar soyle adama benzer 400 falan

yanı kıraya cıksak cok sukur gecınırız ama bırıkımımız olmaz.
Yanı benımde calısmam lazım ama oglum daha 2 yasında (
ve kresler cok pahalı.
Is arıyorum aylardır
400 krese versem gene 300 falan kalır dıyorum ama
nasıp bakalım
anliyorum canim.. bi süre birikim yapmazsiniz sizde toparlanincaya kadar..
o eve kesinlikle dönmeyin bence en mantiklisi bu cünkü..
öyle insanlar cekilmez, uzak durun derim bak aile kurmussunuz
geleceginizi düsünün..
hakkinizda hayirlisi olsun, insallah hersey yoluna girer:)

Ben olsam o evde daha fazla kalmazdım!
Kiraya cıkın, bir süre birikim yapamazsınız belki ama en azından kafanız rahat olur..

zor durumdaysanız iş bulup çocuğu kreşe verin.1 yaşındaki bebekleri bile kreşe veriyorlar.sizinki 2 yaşındaymış.o evede dönmeyin:34:

anliyorum canim.. bi süre birikim yapmazsiniz sizde toparlanincaya kadar..
o eve kesinlikle dönmeyin bence en mantiklisi bu cünkü..
öyle insanlar cekilmez, uzak durun derim bak aile kurmussunuz
geleceginizi düsünün..
hakkinizda hayirlisi olsun, insallah hersey yoluna girer:)

tesekkur ederım.

Tabıkı herseyın hayırlısı

huzur herseyden en önemlı.

Benım korkum da zaten onlar yuzunden esımle aramın bozulması.cunku bu haksızlıga dayanamayıp herseyı soyluyorum bazen....

Duaya ıhtıyacımız var.herseyın bası saglık ve huzur.

Esım ı cok sevıyorum ve bu olanlara cok tepkılı ve uzgun o da.kac yıllık babası yuzunden mahcup oluyor,rezıllık dız boyu.

Ben olsam o evde daha fazla kalmazdım!
Kiraya cıkın, bir süre birikim yapamazsınız belki ama en azından kafanız rahat olur..

Evet ben de donmek hıc ıstemıyorum.
Yaza kadar burada annemdeyız zaten.sonrasında kıraya cıkmak en mantıklısı

O eve dönmemen cok mantıklı ama diğer taraftan da yani maddi olarak eliniz kolunuz bağlı.

K.pederin ne kadar kötü bir adam ya insan öz evladiyla bu kadar uğraşır mı?

Eviniz de zaten rutubetten dolayı bebek için hiç uygun değil. Yeni bir eve çıksanız, sen de evde yapabileceğin bir is bulsan. Var mı öyle bir ortam?

Öncelikle, evlenince ya da evlendikten sonra eşimin ailesi yardım etmedi yorumlarına çok kızıyorum.. Bu benim fikrim; kırıyorsam kusuruma bakmayın.

Fakat hiçbir aile yardımcı olmaya mecbur değildir..Kişiler evleniyorsa kendi sorumluluklarıyla evlenirler, evlendikten sonrada yine sorumluluk çiftlere aittir.

..

Her ne olursa olsun, ev ne kadar eski olursa olsun cüzzi bir miktar karşılığı kalacak bir eviniz var ve bunuda sağlayan kayınbabanız..
Bu kadar şikayetçi iseniz kendinizi zorlayıp çıkmalısınız. Hem sizi kimse üzmemiş olur, hemde kayınbabanız o evi kiraya verip borçlarının bir kısmını ödemiş olur.

Sizin ailenizin durumu nasıl ? Onlar yardımcı olabiliyorlar mı ?
....

Özel yaşamı ise sadece kendini ve eşini, belkide bir miktar çocuklarını ilgilendirir.. Bu yüzden bu konuda yorum yapmak güç.

İnşaallah en yakın zamanda bir eviniz olur, çocuğunuza da şifalar diliyorum.

400 kira 400 kreş gene 300 kalır demişsiniz . . .
çok çok zor geçim yani 300 lirayla geçinebilmeniz zaten imkansız sizde çalışacaksınız en iyi alsanız 700 alsanız bin lira eder fakat gene iş bulmadan taşınmanız imkansız gibi görünüyor . . .
şu durumda bekleyeceksinizi çocuğunuzun büyüyüp kreş yaşına gelmesini ayrıca beklerkende iş fırsatlarından haberdar olabilmeyi bilirseniz sizin için en iyisi bu :31:

bırakın kişilerin problemleriyle ve ahlaksızlıklarıyla meşgul etmeyin kendinizi siz çocuğunuzu büyütüp bir iş bulmaya odaklayın kendinizi . . .
bir müddet bu adama ve yaptıklarına bu düşünceyle tahammül edeceksiniz .
hedefe kilitlenirseniz inanın onun yaptıklarını da görmezsiniz . . .

allahtan eşiniz her şeyin farkında ve yanınızda . . . bu da bir avantaj . . . yuvanıza yönelin derim ve sabredin . . . sabrederkende iş fırsatlarını gözden geçirin araştırın ve takip edin . . .

Allah kolaylık versin . . .​

canım öncelikle Allahımız yardımcınız olsun hepinizin bak şimdi kira versen birikim yapamıcam demişsin ama orda olsan nolcak sen biriktircen kayınbaban yiyecek insanoğluyuz hepimiz 2 ister 3. de ağlar veririz sen en iyisi çıkın bi eve yimeyin içmeyin ama huzurunuz olsun fazlada yüzgöz olmazsınız böylelikle canım hayırlısı

zor durumdaysanız iş bulup çocuğu kreşe verin.1 yaşındaki bebekleri bile kreşe veriyorlar.sizinki 2 yaşındaymış.o evede dönmeyin:34:

Zaten cok kucuk asla veremem dıye dusunmuyorum.
3 ay once kresle gorustum.ozel kres ve alıyorlar.
Yalnız uygun sartlarda ıs bulamıyorum.
Bulduklarım hep 2 vardıyalı ısler.
Esımde vardıyalı calıstıgı ıcın.
Aksamları cocugu alamazsak sıkıntı olur.
Sorun burda baslıyor.

Yaza dogru uygun bırseyler bulurum ıns.
Bakalım herseyın hayırlısı.ve bende o eve asla donmek ıstemıyorum.en onemlısı huzurumuz ıcın...

tesekkur ederım.

Tabıkı herseyın hayırlısı

huzur herseyden en önemlı.

Benım korkum da zaten onlar yuzunden esımle aramın bozulması.cunku bu haksızlıga dayanamayıp herseyı soyluyorum bazen....

Duaya ıhtıyacımız var.herseyın bası saglık ve huzur.

Esım ı cok sevıyorum ve bu olanlara cok tepkılı ve uzgun o da.kac yıllık babası yuzunden mahcup oluyor,rezıllık dız boyu.

rica ederim ne demek.. yardimci olabildiysem ne mutlu bana..
tabiki haksizlik ama en büyük görev size düsüyor, erkek gurur yapar
esine destek olmalisin mutlaka oturup konusmalisin 3 aydir annende kaliyormussunuz
ömür boyu devam etmez.. telleri degistirin ev tutun ve esalarinizi alin cekin gidin
iletisimi koparin bence, esinle otur konus bir sonuca varin hayatinizi düzen sokun
herseyin basi saglik huzur tabiki allahim herkezi korusun
ancak siz kendi hayatinizi düsünmek zorundasiniz, bak bebeginizde var
birikim yapmassiniz ama kafaniz rahat olur :34: insallah cözülür canim biran önce sorununuz

Back