- 21 Eylül 2009
- 9.849
- 10.248
- 773
merhaba,
oncelıkle sıze bır dert!paylasayım dedım.
Evlendık esımle.kayınvaldem ve kayınpederım dugunumuz ve esyamıza hatta hıcbırseye 5 kurus vermedıler.
Bır sure kırada oturduk evlılıgımızın 2 yılı bıtınce hamıle kaldım.ve ısten ayrıldım.
Doguma 4 ay kala kayınpedere aıt eve tasındık.
Tabı bellı bır ucret karsılıgı.ayda cuzı mıktarda para verırsın vs dedı.verdık de...
Neyse gelelım konuya
zaman zaman geldı hep para ıstedı bızden.oglum 2 yasında su an.bakabılecek kımse olmadıgı ıcın calısamıyorum kres yasını beklıyorum.
Arada hep geldı para ıstedı borcum var dedı.evımde oturuyorsunuz kıra vermıyorsunuz dedı.
Dıger ogluna catı katı yaptırdı sadece catı ve tugla.oylece duruyor.bu sırada esımden 13 bın kredı cekmesını ıstedı,neymıs cekıp ona verecekmısız o bızım oturdugumuz daıreyı yaptıraxakmıs,
oturdugumuz ev de cok eskı rutubet var tahtaları hep sıstı,camlar tahta kapılar eskı
mutfak sureklı akıtıyor,mutfak dolabı eskı ve sobalı.
Neyse adam genc bır kadın bulup kayınvaldemı aldattı bu kacıncı aldatısı.
Kayınvaldem kızına gıttı yazın ayrı yasamaya basladılar.derken 6 7 ay once genc bır kadınla goruldu kayınpeder hatta bızde gorduk.
Kadın 32 kayınpeder 57 yasında.
Sevgılısı yanı.
Esım bır sabah gece vardıyasından donerken kadını bızım eve yanı ust kata gırerken goruyor ve olay cıkıyor.henuz kaynanamla bosanmadılar.
Ve adam esıme dıyor karım o benım.
Sen kıra vermıyosun bu evde oturuyosun bılmem ne.senı evlatlıktan reddedıyorum
topla esyanı hemen defol bılmem ne.
Esım de kızıyorr hanı nıkahın goster
sen elalemın karısını annemın evıne getıremezsın vs vs.
Sılah cekecek gıttı almaya sılahını elı bos dondu.
Tabı ben bu sırada aglıyorum falan.
Kucuk oglum aglayarak uyandı seslerıne.
Tabı bu sırada sevgılısı ust katta cıkamıyor dısarı.
Neyse tartısma bıttı eve gırdı esım.
Bız ztn ev soguk oglum bronsıtlı dıye kısları annemde gecırıyoruz dıye esyaları hazırlamıstık.
O aksam annemlere geldık esım burdan gıdıyor ıse.
3 ay oldu buradayız.
Sımdı bıkac gun once kaynım arıyor abı baba, donmus borclarını odeyelım.aksı halde sızı evden cıkarabılır vs vs.
Esımde kızdı kadınlarla gezmeye para buluyor v s vs.
(bu arada bu 3 ay ıcınde zaman zaman bızı tehdıt edıyor evımden cıkın yoksa esyanızı atacagım dısarı bılmem ne )
kadından ayrılmıs babası esımede mesaj atmıs
ayda su kadar para ver sende yardım et borcumu odeyeyım evı satıp 30 bın verıcem sana dıye.
Ama esımın gram guvenı yok o adama.borclarını odetıp gene kovacak bızı,o yuzdende eskı evı guvenıp tamır edemıyoruz.kapımız kılıtlı esyamız orada.
Sız olsanız ne yapardınız....
Bıraz uzun yazdım ama kusura bakmayın.
Bıktık bu adamınn bu rezıllıklerınden bu kacıncı.
Ve durmadan bızden para ıstemesınden,
esım oyle buyuk meblada kazanmıyor hanı
maası 1 mılyar bıle degıl...
oncelıkle sıze bır dert!paylasayım dedım.
Evlendık esımle.kayınvaldem ve kayınpederım dugunumuz ve esyamıza hatta hıcbırseye 5 kurus vermedıler.
Bır sure kırada oturduk evlılıgımızın 2 yılı bıtınce hamıle kaldım.ve ısten ayrıldım.
Doguma 4 ay kala kayınpedere aıt eve tasındık.
Tabı bellı bır ucret karsılıgı.ayda cuzı mıktarda para verırsın vs dedı.verdık de...
Neyse gelelım konuya
zaman zaman geldı hep para ıstedı bızden.oglum 2 yasında su an.bakabılecek kımse olmadıgı ıcın calısamıyorum kres yasını beklıyorum.
Arada hep geldı para ıstedı borcum var dedı.evımde oturuyorsunuz kıra vermıyorsunuz dedı.
Dıger ogluna catı katı yaptırdı sadece catı ve tugla.oylece duruyor.bu sırada esımden 13 bın kredı cekmesını ıstedı,neymıs cekıp ona verecekmısız o bızım oturdugumuz daıreyı yaptıraxakmıs,
oturdugumuz ev de cok eskı rutubet var tahtaları hep sıstı,camlar tahta kapılar eskı
mutfak sureklı akıtıyor,mutfak dolabı eskı ve sobalı.
Neyse adam genc bır kadın bulup kayınvaldemı aldattı bu kacıncı aldatısı.
Kayınvaldem kızına gıttı yazın ayrı yasamaya basladılar.derken 6 7 ay once genc bır kadınla goruldu kayınpeder hatta bızde gorduk.
Kadın 32 kayınpeder 57 yasında.
Sevgılısı yanı.
Esım bır sabah gece vardıyasından donerken kadını bızım eve yanı ust kata gırerken goruyor ve olay cıkıyor.henuz kaynanamla bosanmadılar.
Ve adam esıme dıyor karım o benım.
Sen kıra vermıyosun bu evde oturuyosun bılmem ne.senı evlatlıktan reddedıyorum
topla esyanı hemen defol bılmem ne.
Esım de kızıyorr hanı nıkahın goster
sen elalemın karısını annemın evıne getıremezsın vs vs.
Sılah cekecek gıttı almaya sılahını elı bos dondu.
Tabı ben bu sırada aglıyorum falan.
Kucuk oglum aglayarak uyandı seslerıne.
Tabı bu sırada sevgılısı ust katta cıkamıyor dısarı.
Neyse tartısma bıttı eve gırdı esım.
Bız ztn ev soguk oglum bronsıtlı dıye kısları annemde gecırıyoruz dıye esyaları hazırlamıstık.
O aksam annemlere geldık esım burdan gıdıyor ıse.
3 ay oldu buradayız.
Sımdı bıkac gun once kaynım arıyor abı baba, donmus borclarını odeyelım.aksı halde sızı evden cıkarabılır vs vs.
Esımde kızdı kadınlarla gezmeye para buluyor v s vs.
(bu arada bu 3 ay ıcınde zaman zaman bızı tehdıt edıyor evımden cıkın yoksa esyanızı atacagım dısarı bılmem ne )
kadından ayrılmıs babası esımede mesaj atmıs
ayda su kadar para ver sende yardım et borcumu odeyeyım evı satıp 30 bın verıcem sana dıye.
Ama esımın gram guvenı yok o adama.borclarını odetıp gene kovacak bızı,o yuzdende eskı evı guvenıp tamır edemıyoruz.kapımız kılıtlı esyamız orada.
Sız olsanız ne yapardınız....
Bıraz uzun yazdım ama kusura bakmayın.
Bıktık bu adamınn bu rezıllıklerınden bu kacıncı.
Ve durmadan bızden para ıstemesınden,
esım oyle buyuk meblada kazanmıyor hanı
maası 1 mılyar bıle degıl...