- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdim bunu bir kenaraDayanamayacagim yazacagim gari
Kucukken ananemgile gelen pek fena kem huylu bir avrat vardi.
Ananem ona derdi ki " Giz Ferdane, sende bu g.t varken bu yuva daha cok kokar"
Niye bilmem Ferdane Deyzam geldi aklima
Burada ne anlatırsanız onu bilip cevap veriyoruz ne yapalım falmı açalım.kim size dünyanın en kötü anne babasısınız dediki burada bile kapris peşindesiniz.bir de şunu unutuyorsunuz eşinizin anne babasıda kendince en iyi anne baba olmaya çalıştı ve çalışıyor bu size has birşey değilİnsanların hayatlarının sadece burda anlatıldığı kadarını bilip bu kadar büyük cümlelerle konuşmak da bence kötü.Dunyadaki en kötü anne baba ilan edilmiş olmak da komik.Tabi ki bebeğimiz için en iyisi olmak için çabalıyoruz her anne baba gibi.
Eleştiri yapmak bu böyle değil demek tabi ki gerekli zaten birçok kişi farklı fikir için yazıyor buraya.Bende tabi ki.
Ama bu yazılanları görünce diyorum ki neyse.
Saçmasapan bir sebepten küslük çıkarır kadını bir yıl torunundan mahrum ederseniz tabi görünce kucağınızdan çeker ne yapacaktı el gibi kendi canından kanından değilmiş gibi uzaktanmı bakacaktı.Mesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Ben yuvamda şükür mutluyum.Sadece insanların bu tavırları üzücü diyorum.Annesi babasına eşim bağırmiyor normal bi şekilde anne surdan seslen,yabanciliyor alışsın öyle al bebeği diyor.Kucagimdan bebeği çekiştiren kv.
Eşimin kardeşiyle ilgili şeyleri bize söylememeli normal çünkü eşim sormuyor konusunu onlar açınca ilgilenmiyor.Yuva kurmanın ne zor olduğunu bilen biri olarak asla ama asla kimsenin üzülmezsini,hayal kırıklığını istemem. Herkes yol aldığı gibi bizlerde yol alıyoruz şükür.mesele kızın babası ve bunun getirdiği kaynaktan dolayı düğün yapacak olan kv bunu hava atarak herkese söylemesi.yoksa tabi davet etsin konuşsun.
Neyse sadece bence herkes burda yorum yaparken çok da büyük cümleler kullanmasa netice de biri haksız da olsa bi destek aramak yada farklı bi taraftan bakılan düşünce için yazıyor ya.birde böyle bak demek yerine burnunu yere edersen....,egolusun demek,Allah bebeğe yardım etsin demek de yakışmıyor.
Neyse teşekkür ederim.
Çocuk büyütürken asla büyük konuşmamak lazım, prenses dediniz de kardeşimin kızı olmuştu, ilk çocuğu erkek, kıza pek özendi, abla kızımı leydi gibi büyüteceğim dedi, kardeşim kibar ve feminen bir kadındır bense tam tersi, neyse o öyle deyince bastım kahkahayı, abla niye gülüyorsun dedi, dedim kızım bu çocuk sana benzemez benzese benzese bana benzer benden ne kadar leydi olursa kızından da o kadar leydi olurBen kızımı premses gibi büyüteceğim derdi. Çocuk büyüdü sanki bütün dediklerini bir bir yediriyor annesine
O hep öyle olur ama sevmediğin ot burnunun dibinde biter misali.Çocuk büyütürken asla büyük konuşmamak lazım, prenses dediniz de kardeşimin kızı olmuştu, ilk çocuğu erkek, kıza pek özendi, abla kızımı leydi gibi büyüteceğim dedi, kardeşim kibar ve feminen bir kadındır bense tam tersi, neyse o öyle deyince bastım kahkahayı, abla niye gülüyorsun dedi, dedim kızım bu çocuk sana benzemez benzese benzese bana benzer benden ne kadar leydi olursa kızından da o kadar leydi olur
Kuzucuğum şu an lise öğrencisi ve leydi olamadı
Valla kardeşime çok kızıyorum bazı huylarına. sonra diyorum ki dur karnımda ki teyzesine benzeyebilirÇocuk büyütürken asla büyük konuşmamak lazım, prenses dediniz de kardeşimin kızı olmuştu, ilk çocuğu erkek, kıza pek özendi, abla kızımı leydi gibi büyüteceğim dedi, kardeşim kibar ve feminen bir kadındır bense tam tersi, neyse o öyle deyince bastım kahkahayı, abla niye gülüyorsun dedi, dedim kızım bu çocuk sana benzemez benzese benzese bana benzer benden ne kadar leydi olursa kızından da o kadar leydi olur
O hep öyle olur ama sevmediğin ot burnunun dibinde biter misali.
Bir arkadaşım çift dilli çocuk yetiştirdi , hep klasik müzik dinletti . 23 Nisan gösterisinde öğretmeni erik dalı gevrektir şarkısını dinletince çocuk aydınlanma yaşadı . Şimdi apaçiden hallice
Aman sakın he:))) ben kızkardeşimin bebeğini hastanede ilk kucağıma aldığımda bana benzeyeceğini anladım Doğduğunda tipi aynı bendi çatık kaşlı aksi suratlı:)) ne leydisi kızı ağaç tepesinden toplamadığına dua etsin, ayhh özledim teyzesinin yavrusunu, kardeş çocukları çok seviliyor.Valla kardeşime çok kızıyorum bazı huylarına. sonra diyorum ki dur karnımda ki teyzesine benzeyebilir
Allah kocaları düşünüyor bence . Düşünsenize kızınız da sizin gibi ( yanlış anlamayın lütfen kendinize hoyrat dediğiniz için kullanıyorum ) hoyrat olsaydı çatık kaşlı vs eşiniz hayatı sorgulardı . Ben ne yaptım diye .
Bazen kardeşimle yaşları denk olsa çocuklarımız karıştı mı açan diye şüphe ederdik diyoruz, onun kızı tam ben, benim kız da tam teyzesi, ben hoyrat kardeşim kibar:)))
Niye böyle oluyor anlamıyorum :)))
Ahaha valla kardeşim de öyle diyor ne zaman kızsam veya eleştirsem, görüceksin aynı bana benzeyecek diyor benim de öyle fazla hayallerim yok çocuğumla ilgili sağlıklı olsunlar daAman sakın he:))) ben kızkardeşimin bebeğini hastanede ilk kucağıma aldığımda bana benzeyeceğini anladım Doğduğunda tipi aynı bendi çatık kaşlı aksi suratlı:)) ne leydisi kızı ağaç tepesinden toplamadığına dua etsin, ayhh özledim teyzesinin yavrusunu, kardeş çocukları çok seviliyor.
Benim büyük kız leydi abla, ne yapsak da babası gibi yırtık hoyrat vurdulu kırdılı hale gelse diye düşünüp duruyorum.Çocuk büyütürken asla büyük konuşmamak lazım, prenses dediniz de kardeşimin kızı olmuştu, ilk çocuğu erkek, kıza pek özendi, abla kızımı leydi gibi büyüteceğim dedi, kardeşim kibar ve feminen bir kadındır bense tam tersi, neyse o öyle deyince bastım kahkahayı, abla niye gülüyorsun dedi, dedim kızım bu çocuk sana benzemez benzese benzese bana benzer benden ne kadar leydi olursa kızından da o kadar leydi olur
Yüzsüzlük ne alâka?
Onu anlayamadım.
Bu kadar bebeğim bebeğim diyen birinin bebeği evle bir tutması da ayrı ilginç.
"Ben böyle bir insanın olayına gitmem" demiş de adam nasıl bir insan anlayamadık henüz. "İnsanları, evlerinin büyüklüğüne uygun hediye almayarak rencide eden rezil bir insan" demek istedi galiba