Canım... Saygısızlığını görmen için ortam paylaşmak gerekiyor. Mesela ben onun annesine küfür ettiğini 1 kere duydum ama nasıl bir ortamda duydum! Onların evine gidiyordum sürekli annesine yardım etmek için, annesi de sürekli konuşuyordu, "şu şöyle olacak, evi böyle yapacağız, evi kiraya vereceğim" vs şeklinde... İlk önce "anne tamam, anne yeter, anladık biz, uzatmayalım" tarzında konuşmalar yaptı. Daha sonra annesiyle arası zaten bu yüzden gergin olduğu ve annesi bir türlü konuyu bitirmediği için daha fazla dayanamayıp "al evinde str git kendin otur, bizim senin evine ihtiyacımız yok, bu kıza durmadan böyle şeyler anlatamazsın, senin hayatını bu kız mı bu hale getirdi de aklına gelen herşeyi durmadan ona anlatıp canını sıkıyorsun" dedi. Beni aldı yemeğin ortasında, dışarı çıkarıp yemek ısmarladı o akşam... Bunun gibi mesela... Zaten sadece babası varsa hiç sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. 3 yıldır, çok özel alanları,( alışveriş, ev ortamı, üst üste hergün görüşme ve ailelerle bu şekilde görüşme) yaşadıysan emin olursun. Senin anlattığın şey sorun değil, prosedür canım. Sorun dediğin seni incitir, derinden canını yakar. Ben bunu gördüm ve çok defa anladım...