- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi rocknroll85
Bence zaten sende bişeyler ayrılsam mı diye düşünmenle bile bitmiş. Annesine saygısızlıgı var çok büyük bir eksi ilerde senin evliliğin için çünkü ilerdede ailesine nasıl davranıyorsa sanada senin ailenede öle davranır değişir diye düşünme. Sürekli her sıkıştıgında annesinden yada cevresinden para istemeside kötü şimdi için bişey diyemem ama ilerde buda sorun olur. Bana göre evlenme çağına gelmiş birisinin anneden para alma mantıgı bana göre değil alışmış sanki sürekli tekrarlar bnce buda sizin evliliğinizde sorun olur.
Artık içine kuşkularda düşmüş bence iyi düşün yada direk evlenmeyin biraz daha düğünü uzatın sende kendini tavrınla biraz geri çek bak bi işinemi gelcek yoksa senin yoklugunu hissedip mutsuzmu olcak şunuda içimden gelerek söylüyorum ne yaparsan yap anneye saygısızca davranan birinden adam olmaz karar senin canım
Artık içine kuşkularda düşmüş bence iyi düşün yada direk evlenmeyin biraz daha düğünü uzatın sende kendini tavrınla biraz geri çek bak bi işinemi gelcek yoksa senin yoklugunu hissedip mutsuzmu olcak şunuda içimden gelerek söylüyorum ne yaparsan yap anneye saygısızca davranan birinden adam olmaz karar senin canım