• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl kardeş

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
merhaba arkadaşlar konuyu açmka istedim çünkü birilerine anlatmak istedim
benden büyük bir kadeşim var abla demiyorum çünkü abla değil bana düşman

öğrenciyken birlikte iki yıl başka şehirde yaşadık bana o iki yılı zehir etti
yediğim yemek yattığım yatak oturduğum yer bile ona fazla geliyordu
arkadaşlarını davet ederdi onlara yemek yapardı canım derdi gülüm derdi
bitanem derdi bana gelince içi nefret dolu yemek yediğimde benim yemeğimi yiyorsun derdi

çocukluktan beri sürekli anneme babama derdi siz onu daha çok seviyorsunuz diye
çocuklukta kalmış sanıyordum ama maalesefki öle değilmiş kardeş dediğim insan halen aynı duyguları taşıyor

benim ondan başka 3 kardeşim daha var ama ben onlara böyle değilim ona da böyle değilim

derken ben olduğumuz şehirde nişanlandım o nişanlılık sürecini burnumdan getirdi evime bardak tabak alırdım arada kavga ederdi benim evime getiremezsin eşyalarını diye hep ağladım gittim yanına oturdum sorun ne neden böyle kötüsün bana dediğimde senden nefret ediyorum demişti

o şehirde nikahım kıyıldı tek başımaydım ailemden kimse yoktu yanımda gelmedi düğünüm oldu gelmedi
tek başıma ev aramaya çıktım gelmedi benle. birgün o kadar çok üstüme gelmişti elimde bardağı sıkıp kırmışım
iki parmağım kesildi kanlar içinde kaldı ben yere oturup ağlarken o karşıma geçip bacak bacak üstüne attı ve çok şükür bu durumdasın dedi

ve ona ben ablalık yaptım diyebilirm en son birlikte ailemizin yanına gittik ordan ağlayarak döndüm
çünkü çok kötü anılar yaşattı
en son hamile olduğumu öğrendiğinde haberi veren kardeşimin suratına tlfnu kapatmış

yani arkadaşlar daha birçok şey var anlatacak kadar iyi değilim hamile olduğum içinde yazdıkça kötü oluyorum

ve ona mesaj yazdım ölsem mezarıma bile gelme evimin asla kapısını açma dedim ve bana yazdığı cevap inşallah allah belanı verecek perişan olacağın günler gelecek yani biri onu dinlese derki kim bilir bu kız ona ne yaptı öle davranıyorki sanki düşmanıyım

ama birtürlü kardeş sevgisini atamıyorum içimde nasıl olmalıyım bilmiyorum hamileyim unutmak istyrm atamıyorum içimden çok el uzattım çok affettim unuttum ama baktım değişmedi ve bu insan 33 yaşında siz bana bir yol gösterin

Düşman yapmaz bu yaptıklarını. Içi çok kötü ablanın o yüzden senden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.

Bebeğine odaklan üzülme. Içinde insanlık namına bir şey yok demekki.
bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış

bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış
Bu ablaya bebek falan emanet edilmez.

Bir insanın durup dururken böyle şeyler yapması çok ilginç ,ailen sevgisini ilgisini esirgedi mi acaba farkında olmadan eğer yazdıkların gibiyse herşey sende bir yabancı gibi davran huzurunu bozuyorsa hiç hiç görüşme
Yok hayır canım babam neler yaptı okutmak için sorun ailem tek değil komşu dese ortanca kızınız çok çalışkan bunu duyduğu anda bile onlara hakarete baslardi

İşte bu yüzden ne kadar, ekmek o kadar köfte...
Bu kadar sabır ve emek verince kolay kolay
Kendi yoluna gidemiyorsun...
Sahi neden sabrettin bu kadar,
Yada neden ailen ses çıkarmadı ,orta yol bulmadı?

Yani benzer bir "ablayı" tanıyorum. Arkadaşımın ablası. Bu biraz ailenin gelen kardeşi çocuğa düzgün aciklayamamasi, aralarındaki kıskançlık ve rekabeti iyi yonetememesi kaynaklı. Siz kıskançlık hissetmesini çünkü siz geldiğinizde anne baba ve abla vardı. O çok şey hisseder çünkü siz yoktunuz siz ve sonraki kardeşleriniz tahtını devirdiniz.

Yani yetişkin insanlarsınız en güzeli sizin için onu ailenin bir parçası olarak görmeyin. Ya da onu anlamaya çalışın ama o sizi ve kendini daha anlayamazsın ve siz bu kadar kırgınKen pek bir faydası olmaz bence.

Anlatilmayacak bir şey degil bence. O ablamın kişilik bozukluğu var tedavi olmuyor bana sarmış durumda ona bebek emanet edilmez ciddi tehlikeli bir insan benim ve bebeğim için. O yüzden görüşmüyorum. Bu kaşar. Kimse bir daha sormaz söylemez.

Hala neden görüşmek için ısrar ediyorsun? Bırak ne hali varsa görsün. Çok kötü biri demek ki. Komple çıkar hayatından engelle her yerden. Görme duyma daha huzurlu olursun.
Bebeğine odaklan. O insan müsvettesi için bebeğini neden geriyorsun?

Bir insanın durup dururken böyle şeyler yapması çok ilginç ,ailen sevgisini ilgisini esirgedi mi acaba farkında olmadan eğer yazdıkların gibiyse herşey sende bir yabancı gibi davran huzurunu bozuyorsa hiç hiç görüşme
Yok hayır canım babam neler yaptı okutmak için sorun ailem tek değil komşu dese ortanca kızınız çok çalışkan bunu duyduğu anda bile onlara ha
Evet aynen anneme babama daha dün dedim gözünüzün önünde bi dövdü sofraya otururdum vururdu kalk yeme sen derdi nasıl anne babasiniz tek bir kelime etmediniz siz ses etmedikçe o beni ezdi evet sustum çünkü sürekli affettim sildim kin tutmadim ama ona sorsanız bn çok kötü biriyim söyle dyrm kötü ne yaptım ses yok bir aydır annemle konusmyrm çünkü onla konusmayin diye aramış annem tepki vermemiş

Hala neden görüşmek için ısrar ediyorsun? Bırak ne hali varsa görsün. Çok kötü biri demek ki. Komple çıkar hayatından engelle her yerden. Görme duyma daha huzurlu olursun.
Bebeğine odaklan. O insan müsvettesi için bebeğini neden geriyorsun?
Aynen engelledim hee yerden bnmle ilgili ailemi arayıp onun hayatında ne gelişmeler var diye takip ettiğini duyunca bugün yazdım ona bn senin düşmanın miyim ne iatyrsn benden diye yazdım bna ne beddualar yazmış ailem bugüne kadar ona çok bu yaptığını dile getirmediler bsy deseler siz onu bna savunamazsnz deyip kavga edyrms

Ablanız kadar anne babanız da tuhaf.
Bir çocuk daha dünyaya getirip büyüğünün ona eziyet etmesine nasıl seyirci kalabiliyorlar? hayret edilesi bir olay..

Ablanız kadar anne babanız da tuhaf.
Bir çocuk daha dünyaya getirip büyüğünün ona eziyet etmesine nasıl seyirci kalabiliyorlar? hayret edilesi bir olay..
Aynen onlara çok kirginim bnm evladım olsa asla asla buna müsade etmem bi dövdü siz izlediniz neler neler

Back
X