Bu nasil gelinlik dedirtti!

Yani siz iyi niyetli yaklastiniz ama kendisi hala fizigine gore secmemis falan diyor. Turk kizi gobegi acik gelinlik giymez bile dedi ne alakaysa, bekledi ki biz kizi ve gelinlik tercihini yerden yere vuralim. Bekledigi tepkiyi alamayinca da lafi cevirdi diye dusunuyorum ben. Size, bana, konuyla alakali konusanlara degil, bu model gelinlik guzelmis diyenlere cevap veriyor farkindaysaniz.

Ne dese hosunuza giderdi.
Evet cok cirkin olmus dese hosunuza mi gidecekti, size hak verdigi icin mutlu mu olacaktiniz.
Ya hu begenen begenmis giymis, erkek arkadasiniz da begenmis olabilir ki erkekler bu konularda ne kadar bilgilidir, ben esime gelinlik sorsam fikir bile vermez.
Asil ayibi sizi hic ilgilendirmeyen bir mevzudan sorun cikararak siz yapmissiniz, size ne ki begenmis giymis.

Şekilci olmamak lazım ya. Herkesin zevki, tercihi...

Sırf millet böyle yorumlar yapmasın diye düğünümde beyaz ayakkabı giymek zorunda kalmıştım. Halbuki ben başka bir renk istiyordum.

Mahalle baskısı diye buna deniyor sanırım.

Nefret ederim sizin gibi insanlardan..
İsterse donla evlenir size ne? Size ne yav?
Bu ne hadsizlik? gelip burada bir sürü insana bunun dedikodusunu yapıyorsunuz?

Sevgiliniz beğenmiş olabilir, beğenmeyip savunma ihtiyacı hissetmiş olabilir, şu noktada kimsiniz siz ki bundan bile nem kapıyorsunuz? Bir gelinlik yüzünden..

Sizi alacak o aile yanmış..

Aynen cok haklisiniz. Zaten bizim demek istedigimiz de 'senin arkandan bu sekilde konusulsa hosuna gider mi?' ama dagildi konu. Olsun en azindan su haddinden fazla uzamis konudan bir anlasma cikti :)

Yok ya herkes beğenmiş ya ondandr kafana takma bnce..

bende sandm kendi gelinlignden bahsedecn:) herksn gelinligi kendi hayalindeki gibidir insan hayalndeki gelinligi giyer ve kmse karisamaz siz gelinlik gycgnz zaman baskasi bu kadr tepki verirse hosunuza gidermiydi? herkesn zevki kendine cnm

Aynen cok haklisiniz. Zaten bizim demek istedigimiz de 'senin arkandan bu sekilde konusulsa hosuna gider mi?' ama dagildi konu. Olsun en azindan su haddinden fazla uzamis konudan bir anlasma cikti :)
Aynen.

Yarın dünya işim var. Oğlumda geç uyudu. Uykum yetecek mi bilmem.

İyi geceler...

Düşüncelerinizin bi çoğu doğru ama son cümle çok yanlış anlık bir destek beklemis sevgilisinden sizi alacak aile yanmış diyorsunuz sizin bu cümlenizde sizin hadsizliginiz olmuyor mu ? T

Sen gelini mi kıskandın cicim?:)

Düşüncelerinizin bi çoğu doğru ama son cümle çok yanlış anlık bir destek beklemis sevgilisinden sizi alacak aile yanmış diyorsunuz sizin bu cümlenizde sizin hadsizliginiz olmuyor mu ? T

Oluyorsa size göre oluyordur..
Destek beklemek için konu açan insan gelinliği uzun uzun tarif edip bunun dedikodusunu yapmaz milletle..Ne kadar ayıp ya..Neyle evlenirse evlenir insanlar, kime ne?

Empati yaptım ve kendimi o aile yerine koydum..

tam bu yüzden burada gelini övmek lazım aslında iki parça gelinlikle açık saçla evlenebildiği için büyük ihtimalle kendisine söylenebilecekleri umursamadı
bizde çok aşılmaz kurallardır illa her evlenen prenses gelinliğinde bolca taşlı bir gelinlik giyecek illaki beyaz olacak ayakkabısı beyazdan başkası düşünülemez bile
sanki diğerlerini giyen asla güzel olamaz

yoo sadece beğendiği için öyle demiş.

Bence sizle zor anlamiyosunuz ugrasamicam

Herkese vermeye calistim pesss ya bayan cok dogru anlamis

Uzun uzun anlattim cunku haksiz bi sekilde direkt savunmaya gecti sirf akrabasi diye yani ordaki kisiyi siz tanimiosunz size kotulesem ne olacak allh askina bi dogru anlayin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…