- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Valla ne biliyim. Yazım dili yanıltıcı olabiliyor, bende emin olamadım şimdi.
Bende sanki gelin oğlanın akrabası olduğu için oğlan beğenmemiş olsada gelinliği sırf sevgilisine inat beğendim demiş gibi bir algı oluştu.
Yanlış mı düşündüm acaba?
Yani siz iyi niyetli yaklastiniz ama kendisi hala fizigine gore secmemis falan diyor. Turk kizi gobegi acik gelinlik giymez bile dedi ne alakaysa, bekledi ki biz kizi ve gelinlik tercihini yerden yere vuralim. Bekledigi tepkiyi alamayinca da lafi cevirdi diye dusunuyorum ben. Size, bana, konuyla alakali konusanlara degil, bu model gelinlik guzelmis diyenlere cevap veriyor farkindaysaniz.
Şekilci olmamak lazım ya. Herkesin zevki, tercihi...
Sırf millet böyle yorumlar yapmasın diye düğünümde beyaz ayakkabı giymek zorunda kalmıştım. Halbuki ben başka bir renk istiyordum.
Mahalle baskısı diye buna deniyor sanırım.
bende sandm kendi gelinlignden bahsedecn:) herksn gelinligi kendi hayalindeki gibidir insan hayalndeki gelinligi giyer ve kmse karisamaz siz gelinlik gycgnz zaman baskasi bu kadr tepki verirse hosunuza gidermiydi? herkesn zevki kendine cnmErkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Aynen.Aynen cok haklisiniz. Zaten bizim demek istedigimiz de 'senin arkandan bu sekilde konusulsa hosuna gider mi?' ama dagildi konu. Olsun en azindan su haddinden fazla uzamis konudan bir anlasma cikti :)
Aynen.
Yarın dünya işim var. Oğlumda geç uyudu. Uykum yetecek mi bilmem.
İyi geceler...
Düşüncelerinizin bi çoğu doğru ama son cümle çok yanlış anlık bir destek beklemis sevgilisinden sizi alacak aile yanmış diyorsunuz sizin bu cümlenizde sizin hadsizliginiz olmuyor mu ? TNefret ederim sizin gibi insanlardan..
İsterse donla evlenir size ne? Size ne yav?
Bu ne hadsizlik? gelip burada bir sürü insana bunun dedikodusunu yapıyorsunuz?
Sevgiliniz beğenmiş olabilir, beğenmeyip savunma ihtiyacı hissetmiş olabilir, şu noktada kimsiniz siz ki bundan bile nem kapıyorsunuz? Bir gelinlik yüzünden..
Sizi alacak o aile yanmış..
Sen gelini mi kıskandın cicim?:)Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Düşüncelerinizin bi çoğu doğru ama son cümle çok yanlış anlık bir destek beklemis sevgilisinden sizi alacak aile yanmış diyorsunuz sizin bu cümlenizde sizin hadsizliginiz olmuyor mu ? T
tam bu yüzden burada gelini övmek lazım aslında iki parça gelinlikle açık saçla evlenebildiği için büyük ihtimalle kendisine söylenebilecekleri umursamadıŞekilci olmamak lazım ya. Herkesin zevki, tercihi...
Sırf millet böyle yorumlar yapmasın diye düğünümde beyaz ayakkabı giymek zorunda kalmıştım. Halbuki ben başka bir renk istiyordum.
Mahalle baskısı diye buna deniyor sanırım.
yoo sadece beğendiği için öyle demiş.Olmamis gelinligi diye olumsuz yorum yapinca hemen cogunluk begendi o kendi tasarladi diye savunmaya basladi bende cok sade olmus geline benzememis dedim ki bu yorumlari yakiniz diye sadece ona yaptim tartisma uzamasin diye benimde trzim degil diye konuyu kapatti ama hemen savunmaya gecmesi ilerde de bana karsi muhalefet olur mu boyle diye dusundrdu cunku ciddiyiz suanda
Bence sizle zor anlamiyosunuz ugrasamicamAyyy ne sabit fikirli bir insansiniz, ben sevgilinize cok uzuldum simdi, yazik adama. Ilerde adamin dunyasini basina yikacak gibisiniz, o isik baya baya var siz de. Amaaan amaaan evlerden uzak sizin gibisi. Belki sevgiliniz de kosarak kacar.
Ayrica sorun gelinlik degil demissiniz o zaman basligi niye 'bu nasil gelinlik' diye actiniz? Madem amaciniz sadece sevgiliniz ile olan fikir ayriliginiz idi, niye o konuya uygun bir baslik secmediniz? Niye gelinligi tepeden tirnaga betimleme derdine girdiniz? Konuyu cok farkli anlatabilirdiniz. Burda numara yapiyorsunuz resmen. Vurup kacanlardansiniz. Burdaki insanlarda aptal degil kusura bakmayin.
Herkese vermeye calistim pesss ya bayan cok dogru anlamisYani siz iyi niyetli yaklastiniz ama kendisi hala fizigine gore secmemis falan diyor. Turk kizi gobegi acik gelinlik giymez bile dedi ne alakaysa, bekledi ki biz kizi ve gelinlik tercihini yerden yere vuralim. Bekledigi tepkiyi alamayinca da lafi cevirdi diye dusunuyorum ben. Size, bana, konuyla alakali konusanlara degil, bu model gelinlik guzelmis diyenlere cevap veriyor farkindaysaniz.
Bravo hadsizlik kendi yaptgi farkinda degilDüşüncelerinizin bi çoğu doğru ama son cümle çok yanlış anlık bir destek beklemis sevgilisinden sizi alacak aile yanmış diyorsunuz sizin bu cümlenizde sizin hadsizliginiz olmuyor mu ? T
Burdan bunu cikaranlara da hayranim.siz gelin kiskaniosunz hrlde ne alakaSen gelini mi kıskandın cicim?:)
Uzun uzun anlattim cunku haksiz bi sekilde direkt savunmaya gecti sirf akrabasi diye yani ordaki kisiyi siz tanimiosunz size kotulesem ne olacak allh askina bi dogru anlayin yaaOluyorsa size göre oluyordur..
Destek beklemek için konu açan insan gelinliği uzun uzun tarif edip bunun dedikodusunu yapmaz milletle..Ne kadar ayıp ya..Neyle evlenirse evlenir insanlar, kime ne?
Empati yaptım ve kendimi o aile yerine koydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?