Bu nasil gelinlik dedirtti!

Neden rahatsız olmuş olabilir ki başka?

Bir suru seyden olmus olabilir bilemem ki. Konuyu bastan okumussunuzdur eminim. Ben sevgilisinin verdigi tepkiyle ilgili ilk yorum yapanlardan biriyim. 26 sayfa olmus konu acilali mesajlarina bakarsaniz surekli ozensiz gelin, cirkin gelinlik, zevksiz, begenilecek sey degil yazdigini gorursunuz zaten. Kiskanmis da diyemiyorum neden kiskansin. Bakin ilk mesajlarda 'gelinligin asaleti vardir' diye cikisip sonradan ama sevgilim bana neden onu savunduya dondu, kuafore gitmek cok mu zor diye bitirdi. Sevgiliniz de bir birey, siz begenmediniz diye kotulemek zorunda degil dendi, 'gelinligin begenilecek yani yok, nasil begenir' cevabiyla sonlandi. Ne bileyim enteresan yani :)

Ben de sandım ki gelin sarhoş falan oldu, salondaki erkeklere asıldı ne bileyim soyunmaya başladı, böyle abudik gubidik bir şey zannettim. O zaman sizin düğünden sonra da "o nasıl gelinlik, herkesinkiyle aynı, özenti" desinler. Olmaz değil mi? Saçma çünkü. Aynı şekilde sizin bunu dert etmeniz de öyle
Üstelik elbette savunacak, sizinle bir olup yerse miydi?

Canim fizigine gore de secmemisti malesef

Kadinda tas gibi vücut var ki giymis. Kiskandin mi konu sahibi ? Ondan mi dert ettin bunu ? Yoksa sanane ki ? O daginik saclar da pek moda. O tip gelinlikler de vücudu duzgun kadinda harika duruyor. Eminim pek guzeldir gelin.
Ah ahh anlamadiniz gitti gormus olsaniz su yorumunuza cok.gulerdiniz

da kızın gelinliğini oraya nasıl bağladın ve bu size neden dert oldu, allah başka dert vermesin

Kız beğenmiş giymiş,damat beğenmiş almış,akrabalar ki erkek arkadaşın da bu gruba dahil beğenmişler,senin yaptığın ayrık otluğu olmuyor mu ?
Kıskançlık şeklinde bile algılanabilir.

Umarim yani tabiki akrabalarini sevecek ama gereksiz savunmalari sevmiyorum ben

Çok garipsiniz
Hala aynı konusa ısrarcısınız
Gereksiz savunma değil. Adam gerçekten sevmiştir. Sırf size muhalefet olmak için değil. Gerçekten ama gerçekten klasik gelinlik yerine değişik bir şey görmek hoşuna gitmiştim. Yüzde bir milyon eminim ki bu yorumuma "ama gelinlik çok kötü beğenmiş olamaz" diyeceksiniz. Ama size göre öyle işte. Sizi de bu hayatta beğenmeyen insanlar vardır beni de. Herkes aynı şeyleri beğenecek diye düşünmeyin

Belki sevgiliniz de şu anda "Benim düşüncelerime beğenilerime önem vermiyor. Tek önemli şey kendi düşünceleri" diye düşünüyor olabilir... Çünkü dışarıdan bakınca öyle bir izlenim uyandırıyorsunuz maalesef

Her zaman akrabalarını savunmaz. Endişelenmeyin. O aslında akrabalarını değil fikrini savunmuş. Emin olun fikrini sonuna dek savunan bir adam gikrini savunmaktan aciz bir adamdan iyidir

Pekala sagolum

Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dedi

Şimdi yanlış anlamayın da onu bilemezsiniz.
Ayrıca yine yanlış anlamayın ama elbette akrabasını savunacak neticede siz halihazırda kız arkadaşsınız,eş ya da nişanlı değilsiniz.
Bence olaya çok ters yerden girmişsiniz daha en baştan ailesini akrabalarını hedef alacak şeyler söylerseniz olumsuz tepki alırsınız

Valla ne biliyim. Yazım dili yanıltıcı olabiliyor, bende emin olamadım şimdi.

Bende sanki gelin oğlanın akrabası olduğu için oğlan beğenmemiş olsada gelinliği sırf sevgilisine inat beğendim demiş gibi bir algı oluştu.

Yanlış mı düşündüm acaba?

Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dedi

Beğenmediğini onlarca yoruma rağmen hala söylediğinize göre bir sebebi vardır. Peki nasıl eminsiniz beğenmediğine? Yalnış anlamayın benim göremediğim bir şey mi var diye soruyorum. Yanlız lütfen beğenilecek bir gelinlik değildi demeyin beğeni göreceli bir kavrmadır. Onun dışında argümanınız nedir ?

Ayyy ne sabit fikirli bir insansiniz, ben sevgilinize cok uzuldum simdi, yazik adama. Ilerde adamin dunyasini basina yikacak gibisiniz, o isik baya baya var siz de. Amaaan amaaan evlerden uzak sizin gibisi. Belki sevgiliniz de kosarak kacar.

Ayrica sorun gelinlik degil demissiniz o zaman basligi niye 'bu nasil gelinlik' diye actiniz? Madem amaciniz sadece sevgiliniz ile olan fikir ayriliginiz idi, niye o konuya uygun bir baslik secmediniz? Niye gelinligi tepeden tirnaga betimleme derdine girdiniz? Konuyu cok farkli anlatabilirdiniz. Burda numara yapiyorsunuz resmen. Vurup kacanlardansiniz. Burdaki insanlarda aptal degil kusura bakmayin.

Yok cnm begenildiginden degil savunmak icin oyle dedi
biraz yapıcı yönden düşünmeni öneririm. gelinliği gerçekten beğenmiş olduğuna niçin inanmıyosun? sen beğenmemişsin o beğenmiş ve fikrini söylemiş. korkmanı gerektiricek bişiy yok. bu olaydan dolayı direkt "ailesini savunucak beni önemsemiycek" sonucuna varman doğru değil. kendini yıpratma. tamam, belki de gelinlik dediğin gibi zevksizlik abidesidir ve sevgilin de zevksiz biri olduğundan beğenmiştir; bilinçli olarak yaptığını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…