- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Neden rahatsız olmuş olabilir ki başka?
Bunlar yine SIK duruyor boyle sanaldan atmam canim ya bol kesimdi dumduz perdemsi kumas
tahminim şu tarz birşeydir atta görelim çatlattın milleti
Okudum zaten en alttaki yazdgna dedimBurada farklı bir konudaki yorumuma atıfta bulunmuş arkadaş, seninle alakası yok. Keşke okusaydın.
Canim fizigine gore de secmemisti malesefFit bir vücutta bahsettiğiniz model o kadar güzel, o kadar bohem ve orijinal durabilir ki gerçekten ne ilginç fikir dersiniz.
Kendi zevklerimiz, asalet algımız merkezinden bakamayız hayata. Güzellikleri görmeye çalışın.
Benim değil erkek arkadaşım, herhangi biri başkasının en mutlu gününde yargılayıcı bir yorum yapsa o kişiden uzaklaşırım. Zevkimize asla uymasa da başkalarının mutluluğunu değil kusurlarını görüyorsak hayata çok sıkıntılı bir pencereden bakıyoruz demektir. Üzüldüm. Alain de Botton'dan Statü Endişesi'ni okumanızı tavsiye ederim.
Ah ahh anlamadiniz gitti gormus olsaniz su yorumunuza cok.gulerdinizKadinda tas gibi vücut var ki giymis. Kiskandin mi konu sahibi ? Ondan mi dert ettin bunu ? Yoksa sanane ki ? O daginik saclar da pek moda. O tip gelinlikler de vücudu duzgun kadinda harika duruyor. Eminim pek guzeldir gelin.
Evet 2.si hos yine boyle degildi ama cok ozensizdi sac ve kiyafet neyseBunlar yine SIK duruyor boyle sanaldan atmam canim ya bol kesimdi dumduz perdemsi kumas
Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Ben onu sana yazmadım ki. Ne alaka?Okudum zaten en alttaki yazdgna dedim
Yapmacik olmayim derken hadsiz olmussun, kusura bakma.Ben yapmacik olamam
Umarim yani tabiki akrabalarini sevecek ama gereksiz savunmalari sevmiyorum ben
Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dediKız beğenmiş giymiş,damat beğenmiş almış,akrabalar ki erkek arkadaşın da bu gruba dahil beğenmişler,senin yaptığın ayrık otluğu olmuyor mu ?
Kıskançlık şeklinde bile algılanabilir.
Pekala sagolumÇok garipsiniz
Hala aynı konusa ısrarcısınız
Gereksiz savunma değil. Adam gerçekten sevmiştir. Sırf size muhalefet olmak için değil. Gerçekten ama gerçekten klasik gelinlik yerine değişik bir şey görmek hoşuna gitmiştim. Yüzde bir milyon eminim ki bu yorumuma "ama gelinlik çok kötü beğenmiş olamaz" diyeceksiniz. Ama size göre öyle işte. Sizi de bu hayatta beğenmeyen insanlar vardır beni de. Herkes aynı şeyleri beğenecek diye düşünmeyin
Belki sevgiliniz de şu anda "Benim düşüncelerime beğenilerime önem vermiyor. Tek önemli şey kendi düşünceleri" diye düşünüyor olabilir... Çünkü dışarıdan bakınca öyle bir izlenim uyandırıyorsunuz maalesef
Her zaman akrabalarını savunmaz. Endişelenmeyin. O aslında akrabalarını değil fikrini savunmuş. Emin olun fikrini sonuna dek savunan bir adam gikrini savunmaktan aciz bir adamdan iyidir
Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dedi
Bir suru seyden olmus olabilir bilemem ki. Konuyu bastan okumussunuzdur eminim. Ben sevgilisinin verdigi tepkiyle ilgili ilk yorum yapanlardan biriyim. 26 sayfa olmus konu acilali mesajlarina bakarsaniz surekli ozensiz gelin, cirkin gelinlik, zevksiz, begenilecek sey degil yazdigini gorursunuz zaten. Kiskanmis da diyemiyorum neden kiskansin. Bakin ilk mesajlarda 'gelinligin asaleti vardir' diye cikisip sonradan ama sevgilim bana neden onu savunduya dondu, kuafore gitmek cok mu zor diye bitirdi. Sevgiliniz de bir birey, siz begenmediniz diye kotulemek zorunda degil dendi, 'gelinligin begenilecek yani yok, nasil begenir' cevabiyla sonlandi. Ne bileyim enteresan yani :)
Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dedi
böyle bir şey asla yapmamalı. kişinin haberi olmadan nette forumda fotoğrafının sergilenmesi suçtur..
biraz yapıcı yönden düşünmeni öneririm. gelinliği gerçekten beğenmiş olduğuna niçin inanmıyosun? sen beğenmemişsin o beğenmiş ve fikrini söylemiş. korkmanı gerektiricek bişiy yok. bu olaydan dolayı direkt "ailesini savunucak beni önemsemiycek" sonucuna varman doğru değil. kendini yıpratma. tamam, belki de gelinlik dediğin gibi zevksizlik abidesidir ve sevgilin de zevksiz biri olduğundan beğenmiştir; bilinçli olarak yaptığını düşünmüyorum.Yok cnm begenildiginden degil savunmak icin oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?