- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Güzellermiş aslında.http://www.creativebeautyhealth.com/style/beautiful-the-two-piece-wedding-gown
Bu sitedekiler gibi miydi
Bunlar yine iyi kalir degisik olsun diye bi ugras varhttp://www.creativebeautyhealth.com/style/beautiful-the-two-piece-wedding-gown
Bu sitedekiler gibi miydi
tamam işte sen! tercih edersin. ama o etmemiş.Cok farkli ama marjinal oliym diye sacma seyler yapanlardansa varoslari tercih ederim
Senin gosterdigin sebeplerden bitecek olsa 3 yil bile surmezdi demek oluyor o. Tartismayi uzatmadan buraya yazdgmi da soyledim.sana kendi ilisknde mtluluklar3 yıl ne ki? Millet onca yıllık eşinden boşanıyor. Ha sen 3 yıla güvenerek mi sorun çıkarıyorsun yoksa? Gülerim buna. :)) 3 yıl hiç bir şeyin garantisi değil, kimseyi de vazgeçilmez kılmıyor bilesin.
Olduğun gibi devam et, ne yazsak boş bu konuya zaten.
Konum zaten o degil sende bunu anlasaymissntamam işte sen! tercih edersin. ama o etmemiş.
zevkler ve renkler tartışılmaz. anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Var da atmiyorumGelinligi merak ettim keşke resim cekseydiniz
Evet ozensiz geldi bayaa bnde tutamadim kendimi o yuzdenherkesin dediği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz bende o kabarık gelinlikleri begenmiyorum mesela keşke hep kalksa o model gelinlikler de kızlar perde gibi dolaşmasa ama biz istedik diye olmuyor şimdi envayi çeşit giyen var siyah kurdeleymiş şuymuş buymuş keşke lafını bile açma saymışsınız neyse olan olmuş artık boş verin.
anlasaymışım iyiymiş ama neyse artık bi dahaki sefere pöfffKonum zaten o degil sende bunu anlasaymissn
çok güldümherkesin dediği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz bende o kabarık gelinlikleri begenmiyorum mesela keşke hep kalksa o model gelinlikler de kızlar perde gibi dolaşmasa ama biz istedik diye olmuyor şimdi envayi çeşit giyen var siyah kurdeleymiş şuymuş buymuş keşke lafını bile açma saymışsınız neyse olan olmuş artık boş verin.
Zaten kabarik gelinlik yada spreyle skarak ozenli olunmaz ben ozenden bahsettim zaten dert gelinlik degilgayet güzel gelinlik. Pardon ama sormadan edemeyeceğim onlar beğenmişse SİZE BATAN NE? Ne demeliydi sevgiliniz? : 'Ayyy hayatımmm ben de hiç beğenmediiimm. Ne kadar da rüküş ayolll' diyip de sizin gibi milleti kendisine dert mi etseydi. Onlar beğenmiş. size ne? Çok da hoş. Bembeyaz taşlı pullu altı balon gibi kabarık, üstü saç spreyiyle yıkanmış kafa üstüne duvakla çıkmadığı için helal olsun kıza. Valla siz bunu bu kadar dert ettiyseniz bu kafa uzun gitmez. Benden söylemesi
O herkesin kendi tercihi ama model ne olrsa olsun ozenli olunmali bi kuafore gitmek zor olmazçok güldümaynen yaaa. Tüllü dantelli perde gibiler. etek ucu kocaman dantelli gelinlikler giyiyolar ya bi de kabarık.. Ya Allah'ım bu nasıl bi sürü psikolojisidir.
:)anlasaymışım iyiymiş ama neyse artık bi dahaki sefere pöfff
Yani olmayan bsy icin sirf akrabasi diye bana karsi muhalefet yapmasa daha iyi olurdu dedikodu yapmasin ama savunmadan kapatablrdiKizin gelinligi seni niye gerdi ki bu kadar..erkek arkadsn dedikoduyu sevmiyo ne guzel iste .sen kizi cekistrmek istemissn o da izin vermems knuyu kapatms..napsaydii ayy evt surasi soyle burasi boyle diye o da gazi verseydi daha mi mutlu olucaktn anlamadmm..
ya kızcağız öyle tercih etmiş. Size ne ki? Kendi gelinliğini kendi düğün saçı için sizin fikrinizi önemseseydi size sorardı? Kendi düğünü kendi gelinliği. Millete laf düşmez. Bence de o düğün saçları var ya maket gibi, taş gibi saç spreyi dolu, iğğğrennnçç görünüyor. Baştan aşağı yapay duruyor sprey dolu saç, ağır makyaj, kabarık gelinlik. Oyuncak bebek gibi. Doğallar çok daha güzel bence. Helal olsun kıza.O herkesin kendi tercihi ama model ne olrsa olsun ozenli olunmali bi kuafore gitmek zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?