Bu nasil gelinlik dedirtti!

Senin gosterdigin sebeplerden bitecek olsa 3 yil bile surmezdi demek oluyor o. Tartismayi uzatmadan buraya yazdgmi da soyledim.sana kendi ilisknde mtluluklar

herkesin dediği gibi zevkler ve renkler tartışılmaz bende o kabarık gelinlikleri begenmiyorum mesela keşke hep kalksa o model gelinlikler de kızlar perde gibi dolaşmasa ama biz istedik diye olmuyor şimdi envayi çeşit giyen var siyah kurdeleymiş şuymuş buymuş keşke lafını bile açma saymışsınız neyse olan olmuş artık boş verin.

gayet güzel gelinlik. Pardon ama sormadan edemeyeceğim onlar beğenmişse SİZE BATAN NE? Ne demeliydi sevgiliniz? : 'Ayyy hayatımmm ben de hiç beğenmediiimm. Ne kadar da rüküş ayolll' diyip de sizin gibi milleti kendisine dert mi etseydi. Onlar beğenmiş. size ne? Çok da hoş. Bembeyaz taşlı pullu altı balon gibi kabarık, üstü saç spreyiyle yıkanmış kafa üstüne duvakla çıkmadığı için helal olsun kıza. Valla siz bunu bu kadar dert ettiyseniz bu kafa uzun gitmez. Benden söylemesi

Evet ozensiz geldi bayaa bnde tutamadim kendimi o yuzden

çok güldüm aynen yaaa. Tüllü dantelli perde gibiler. etek ucu kocaman dantelli gelinlikler giyiyolar ya bi de kabarık.. Ya Allah'ım bu nasıl bi sürü psikolojisidir.

Zaten kabarik gelinlik yada spreyle skarak ozenli olunmaz ben ozenden bahsettim zaten dert gelinlik degil

Kizin gelinligi seni niye gerdi ki bu kadar..erkek arkadsn dedikoduyu sevmiyo ne guzel iste .sen kizi cekistrmek istemissn o da izin vermems knuyu kapatms..napsaydii ayy evt surasi soyle burasi boyle diye o da gazi verseydi daha mi mutlu olucaktn anlamadmm..

Yani olmayan bsy icin sirf akrabasi diye bana karsi muhalefet yapmasa daha iyi olurdu dedikodu yapmasin ama savunmadan kapatablrdi

O herkesin kendi tercihi ama model ne olrsa olsun ozenli olunmali bi kuafore gitmek zor olmaz
ya kızcağız öyle tercih etmiş. Size ne ki? Kendi gelinliğini kendi düğün saçı için sizin fikrinizi önemseseydi size sorardı? Kendi düğünü kendi gelinliği. Millete laf düşmez. Bence de o düğün saçları var ya maket gibi, taş gibi saç spreyi dolu, iğğğrennnçç görünüyor. Baştan aşağı yapay duruyor sprey dolu saç, ağır makyaj, kabarık gelinlik. Oyuncak bebek gibi. Doğallar çok daha güzel bence. Helal olsun kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…