• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Fark eder cunku simdiden boyle bir kiyaslamaya girilmesi cok sacma. Konu x konusu olsa 'nisanli bile degilsin' denir. O zaman sevgilisi de dusunmez mi 'daha aramizda resmi hicbir sey yok, tutmus akrabama laf ediyor. Bir de savununca kiziyor' diye.

Ayrica bir baska konuya soyle yazmissiniz. Konu sevgilisinin ailesiyle bir nisana katilacak olan uyenin konusu:

Sen o cemiyete hangi vasıfla gideceksin? Nesin yani? Sözlü mü, nişan lı mı, evli mi?

Yanlış işler bunlar. Kendini basitleştirme.

Demek ki bu tarz konulara yeri geldi mi onem veriyorsunuz. Biraz tutarlilik lutfen.
Bir erkeğin sevdiğine değer vermesi için onunla nişanlı yada evli olması gerekmez ama bir kızın bir erkeğin ailesinin içine SAYGIN BİR KONUMDA girebilmesi için o kızın o erkekle aralarında bir hukuk olması gerekir.

Pek mesai harcamışsınız, emeğinizi takdir ettim gerçekten...

Ben erkek arkadasinin tavrini cok begendim. Ne kadar saygili insanlarmis, gelinin zevklerini aileden kimse elestirmemis, begenmisler. Bu duruma memnun olman gerekir. Arkasindan ya da yuzune karsi, senin yaptigin gibi, ama "ama bu gelinlik cirkin, sac bas ozensiz" deseydiler daha mi iyiydi?

Ben erkek arkadasinin tavrini cok begendim. Ne kadar saygili insanlarmis, gelinin zevklerini aileden kimse elestirmemis, begenmisler. Bu duruma memnun olman gerekir. Arkasindan ya da yuzune karsi, senin yaptigin gibi, ama "ama bu gelinlik cirkin, sac bas ozensiz" deseydiler daha mi iyiydi?
Ben yapmacik olamam

Bir erkeğin sevdiğine değer vermesi için onunla nişanlı yada evli olması gerekmez ama bir kızın bir erkeğin ailesinin içine SAYGIN BİR KONUMDA girebilmesi için o kızın o erkekle aralarında bir hukuk olması gerekir.

Kimsenin bi yere girdigi yok

Kime ne ???
Sizi ne ilgilendirir :KK47:
Al bizde karıştık bize ne yaaa insanların giyimi kuşamı.
Ne zaman insanları olduğu gibi kabul edeceğiz:KK34:

g%C3%B6bek-dekolteli-abiye.jpg
G%C3%B6be%C4%9Fi-A%C3%A7%C4%B1k-Dantelli-Elbise-Modeli.jpg
2015-Sexy-Glamorous-High-Neck-Mermaid-Court-Train-Beadings-Capped-Short-Sleeve-Open-Belly-Two-Piece.jpg

tahminim şu tarz birşeydir atta görelim çatlattın milleti:KK53:

Siyah gelinlik giymek istese bile kendi dugunu kendi istegi, bu seni ilgilendirmez..
Ayrica sevgilin belki begenmistir ne yani sevgilisiniz diye begendigi seye begenmedim mi desin?
Nedir bu " bana yakin degil cunku ailesini savunuyor" dusuncesi bi anlamadim gitti..

Sevdigine deger vermesi akrabasinin dedikodusunu yapmaktan geciyorsa pek tabi ki haklisiniz. Suphesiz ki bir gelinin secimi hakkinda atip tutmak buyuk bir sevgi gostergesidir. Ne sizinle ne de konu sahibiyle tartismaya girmek gibi bir niyetim yok. Ben konu sahibinin esas derdinin baska oldugunu dusunuyorum, zira sizinle yazismamizdan sonra 3 sayfa daha 'ama gelinligin begenilecek yani yok' dedi kendisi. Su an bizim uzerinde konustugumuz konunun bir gecerliligi kalmadi malesef.

bende konu sahibinin kendi gelinliği de diktirmeye vermiş acayip kötü bir şey getrmişler zannettim konu başlığını okuyunca
milletin gelinliğinden kime ne yahu ayrıca bazen denilen tarz da gelinlikler o kabarttıkça kabartılan gelinliklerden çok güzel olabiliyor tercih meselesi

Sevdigine deger vermesi akrabasinin dedikodusunu yapmaktan geciyorsa pek tabi ki haklisiniz. Suphesiz ki bir gelinin secimi hakkinda atip tutmak buyuk bir sevgi gostergesidir. Ne sizinle ne de konu sahibiyle tartismaya girmek gibi bir niyetim yok. Ben konu sahibinin esas derdinin baska oldugunu dusunuyorum, zira sizinle yazismamizdan sonra 3 sayfa daha 'ama gelinligin begenilecek yani yok' dedi kendisi. Su an bizim uzerinde konustugumuz konunun bir gecerliligi kalmadi malesef.
Neden rahatsız olmuş olabilir ki başka?

Boyle bisey miydi? Cok hos bence fizigide guzelse ne guzel olmustur..
Belki de kiskandin gobegi acik ve nisanlin begendi diye?

Eklentiler

• 2015-hot-sale-two-pieces-crop-top-white-wedding.webp
    2015-hot-sale-two-pieces-crop-top-white-wedding.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 91
Fit bir vücutta bahsettiğiniz model o kadar güzel, o kadar bohem ve orijinal durabilir ki gerçekten ne ilginç fikir dersiniz.

Kendi zevklerimiz, asalet algımız merkezinden bakamayız hayata. Güzellikleri görmeye çalışın.

Benim değil erkek arkadaşım, herhangi biri başkasının en mutlu gününde yargılayıcı bir yorum yapsa o kişiden uzaklaşırım. Zevkimize asla uymasa da başkalarının mutluluğunu değil kusurlarını görüyorsak hayata çok sıkıntılı bir pencereden bakıyoruz demektir. Üzüldüm. Alain de Botton'dan Statü Endişesi'ni okumanızı tavsiye ederim.

Back
X