- Konu Sahibi Sirine_4553
-
ahlaa vahlaa olmaz artık...
Hayatınızın en büyük hatasını erken yaşta evlenmekle yapmışsınız..Sonradan aklınız başınıza gelmiş ama nafilee..sorun sorunu getirmiş...
Bence hayatınızı masa üstüne yatırın ...Doğruları, yanlışları, isteklerinizi, eşinizin size verdiklerini iyice bir tartın, ölçün....
Bu sizi varmanız gereken sonuca ulaştıracaktır zaten....
Eşiniz ne iş yapıyor ya da siz ne okuyorsunuz, mezun olunca hemen iş bulabilecek misiniz bilmiyorum ama, ne olursa olsun kendiniz için karar verin başkaları için değil.
öncelikle yorumunuzu için teşekkür ederimm....insan sorunun iinde olduğu zaman dışarıdan dönüp bakamıyor ..sadece acımakla geçiyor zaman ben bunu haketmedim vs vs teselli sözleri babam boşanma konusunda anlayışlı biri değil malesef...boşanmış bayan kötü gözle bakılacağından benle peşin peşin konuştu soğkağa çıkarmam çalıştırmam vs vs sanki köleyim ben...ki iki yıl birlikte kaldığım günlerden tecrübe ettiğim içinn çok çok zordu saçlarımı kurutamıyor makyaj yapamıyor tuvalete gidemiyordum çünkü evimde alıştığım bir rahatlık düzen söz konusuydu...
eşim polis memuru ..ben bölüm okuyorum.....yani ha deyince iş bulamayacağım kesin...kabin memurluğu için eğitime çağrılmış ama eşim izin vermediği için gitmemiştim şimdi çok .çok pişmanım....kendi mesleğimi yapamayacağım için polis olucam sanırım baba mesleği eş mesleği vs vs ....çıkmaz dar bir sokak ben çıkmaya çalışıyorum.....kendimi değersiz hissediyorum ..saygı yok huzur yok...bilmiyorum okulum bitsin diye uğraşıyorum yok oda uzayabilir....tek ders sınavına kaldım artık çıldırmamak içten değil evde bir bardağı yerinden kaldırmak istemiyorum içimen gelmiyorrr
bir evliliğin temel taşlarıdır; saygı, sevgi hatta cinsellik.
sizin evliliğinizde hangisi kalmış?
eşiniz sorumsuz sanırsam, sizin bursunuzu çekmeler falan. üniversite parası babadan olucak bursu koca yiyecek; ohh ne ala hayat.
kayınvalide tarafından tartaklanmak ne demektir?
siz hala nasıl katlanabiliyorsunuz buna ve neden katlanıyorsunuz?
çok mu seviyorsunuz?
eğer öyleyse anlattığınız eziyetlere rağmen nasıl hala sevebiliyorsunuz?
valla sizin napıcağınızı bilmem ama, aklıselim bir insan bu raddeye gelmesine bile izin vermezdi.
hala nasıl yürütmeyi düşünüyosunuz bu evliliği bu şekilde??
öle bir hal aldiki zaten duymuyorum görmüyorum .artık ağlayamıyorum bile çünkü tüm bu sıkıntılara alıştım artık.....yazdığım gibi alışkanlık kurulu düzen aile baskısı ,aman aman boşanmalar ,,işe güce girmeden ayrılmak demek sadece diplomayı alıp baba evinde köle gibi yaşamak demek .....babam çok anlayışşızz,ailesinin lafından sözünden çıkmayan biri ...eşim sorumsuz..yani okul olmasa kendimi bir an olsun beni sorunlarımdan uzaklaştıran naparım bilmiyorum bir ara okuldan artakalan zaman da calsıtım ki bunalıyorum evde ..yani yapcak bısey yok
arkadaşım ailenden izinsiz 18 yaşında kendinden kaç yaş büyük biriyle evlenmişsin hatayı baştan yapmışsın...ama yine de ailen sana destek olmuş hiç evlenmemişsin gibi masraflarını karşılıyorlar seni okutuyorlar.kocandan ve ailesinden ne görüyorsun bu arada? tartaklanma, aşağılanma dışında?
daha önceki konularından hatırladığım kadarıyla sen hem okuyorsun hem bi yerlerde çalışıyorsun hem de eşinin ailesi ve arkadaşları tarafından küçük düşürülüyordun, üniversite okuyorsun ama ne kadar az maaş alıyorsun falan yanlış mı hatırlıyorum? hayır senin baban bütün masrafını karşılıyorsa onlara ne senin ne harcadığından?
kocan 33 yaşında hala seni ailesine ezdiriyor vs vs...
hem ne demek annen ölsün baban başkasıyla evlensin de sen ortada kal?
boşan ya da boşanma diyemem ama artılarını eksilerini tartıp öyle bir karara var...
erken evlilik herzaman mutlu evlilik olmuyor iste??
herseyin zamanında olması dahada güsel..
maalesef gözden uzak gönülden ırak olayı tam size uymus
esiniz olgun bi yasta aslında
ama bence sen daha olgun davranıosun
yasla olacak isler degıl bunlar.
peki esin mennun mu halinden??
bir erkek baştan nasıl alışıyosa sonuda öyle gidiyo işte.
Hani amann babası nasıl olsa bakıyor masraflarını karşılıyor/okutuyor vs.. vs..
Baştan hiç yük yüklenmemişki omuzlarına şimdi sorumlu bir adam gibi davransın. Allahım hayırlı çıkar yolu vrsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?