Merhaba hanimlar hemen konuya geçmek istiyorum eşimle gurbetteyiz bugün ailelerimizin bulunduğu memleketimize geldik yolda babam vidaolu aradı esimde neden arıyor dedi çocuğumuzu görmesini istemiyor bende açtım videoyu konuştuk iki dk kapattık ve ben ağzıma geleni söyledim benim ailemde görmek istiyor am göremiyor dedi bende ailesinin yaptıklarını söyledim tekrardan.evlendiğimin ilk haftasi kayinbabam ve kv evimi basti neden birlikte olmuyorsunuz diye kb namussuz oğlum ne derse yapacaksın dedi bu olayların sebebide esim ailesine anlattığı için beraber olmadığımızı ve başka kv mevzularida var anlatmakla bitmez bu adamla 7 yıl beraberliğin üzerine evlendim 2 yilda beraberlik olmadı aramızda ben istemediğim için oda saygı duydu evlilgimiz düzene girdi beraber olduk ve 1 yaşında kızımız var şimdi. Bütün olanlra rağmen ailesiyle benim ailemi bir tutuyor aynı duyguları beslememi istiyor tartışınca da öyle birşey demedim diyor. Neyse yoldan geldik eşimin ailesine kv aşağı inmedi eve girdik hala yok numaradan kim geldi kim geldi diyor duymamış gibi hg dedi oturduk bana laf attı hemen niye o tarafa doğru oturuyorsun diye çocukla ilgileniyorum yüz vermediğini için laf atıyor aklınca.bende gayet iyiyim bı sorun yok dedim sonra bu başladı ben ne yapmisimda başıma böyle gelin gelmiş diye bende yaptıklarını söyledim tek tek evimi basmasını bana iyilik olarak ypms kocamla birlikte olim diye ilk 3 yıl atanamadim şimdi öğretmenim her gittiğimde oğlumun maaşı diye başımın etini yerdi bunlarında söyledim saçma sapan laf değiştiriyor araya birşeyler sokuyor bende en sonunda bir daha bana laf edersen bu eve gelmem torunumuda getirmem.dedim gelmezsen gelme oğlum kalacak dedi bende aldım kızımı sırt cantamla çıktım evden kapilri çarptım daha çıkmış cama oğlum sen gel o gitsin diyor oğluda arada beni tartakliyor hala sus diyor sonrada demedim diyor yine dönüş hemen.yolda baya gittikten sonra geldi arabayla arkamızdan bebeğim çok agldi çok korktu babasını görünce dahada agladi bindim arabaya başladı bu hakaretler küfürler laflar terlikle kafama vurdu bende ona vurdum araba kullanıyor bu arada sonr bir şekilde babamlara getirdi beni yolda anneme babma o kadar hakaret ettiki aklım durdu tek kötü lafları olmamıştır ona karşı bugüne kadar geldik annemlerin siteye ayakkabimin biri on koltukda ver inicem.dedim yok tek ayakkabiyla inip gideceksin diyor bende babamı aradım bu sok babamlar geldi arabadan esylarimi aldım hicbirsey olmamış gibi babamla annemle konustu yüzsüz bende söyledim tartistigimizi babamda saf saf daha annenle anlaşamıyor olabilir damadın ne suçu var diyo konuşma baba gel dedim yok durdu konuştular beş dk sonra babam geldi anlattım kısmen uzulsunler istemedim çünkü vumartesi kardeşimin düğünü var neyse az öncede babamı aradı esylarimizi getirdi bıraktı ve annesigile geri döndü boşanmak istediğimi söyledim anneme boşanmak sanki çözüm dedi boşanma gibisine laf etti ama boşanmak istiyorum paylasmk istedim belki biraz rahatlarim diye ne gissedecegimi bile bilmiyorum açıkçası kadın olmak zor gerçekten okuduğunuz icin teşekkür ederim