• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bir vicdandır,nasıl bir hainliktir.bunu taş olsa taş yapmaz çok üzgünüm:((

Acaba kız evlenmedi de size mi öyle duyruldu :26:çünkü abiniz aramış eşim diğer odada demiş kız biraz garip değil mi :26:

bizde başta inanmadık ama evlenmiş cnm abim dünyanın parasını verip düğün resimlerini bulmuş çıkartmış..onları görmek bize ne kadar acıki,abimi düşünemiyorum ne hissettiğini...üsteli şimdi ağlıyormuş abime mutlu değilim diye

Acaba kız evlenmedi de size mi öyle duyruldu :26:çünkü abiniz aramış eşim diğer odada demiş kız biraz garip değil mi :26:

evlenmiş canım abim dünyanın parasını verip 100 tane resim çıkartmış fotoğrafçıdan hepsini bulmuş..şimdi ise abime ağlıyormuş mutsuzum diye..babam ise her geçen gün rahatsızlanıyor

ALLAH inkar edecek ayıp yaşatmasın canım..inkar edilen varsın edilen beddua olsun..ALLAH bazen insanlara öyle acı veriyorki,ne söylediğini aklın almıyor,aklın uçup gidiyor..herkese açık bir platfrmda paylaşıyorum diye,kişisel özel hayatımla yargılanmayı hak ettiğim anlamına gelmez ama canım..kendinizi bir an olsun yerime koyun ve zaten içim yanıyor üzerine kendi özel hayatım,kişiliğim katılıyor..konu kendimle alakalı değilki..ne diyeyim tatlım öylesine kara bulutlar çöktüki evimize,açıkcası kim eleştirsede cevap yazmayacağım destek
görmek beklerken daha çok olumsuz etkiliyor ne yazıkki...

Neyse, ben zaten kişiliğinle ilgili bir yorum yapmamıştım, sen "bir arkadas da beddua etmemi yargılamış" dediğin icin cevap yazma gereği duymuştum o kadar. Daha once
yazdiklarimi tekrarlama geregi duymayacagim. Ama elbette üzüntünüzü anlıyorum, kolay birşey degil. Ama daha önce de demiştim, yine söylüyorum, abinize engel olun artık, aramasın, sormasın o kızı. Daha fazla o da eziyet etmesin kendine... yoksa bu isin sonu sarpa saracak gibi duruyor...

Son düzenleme:
bence yazilanlarin hepsine saygi duymak gerekir herkesin kendi düsüncesi.

Size bir örnek vereyim, tam olarak abinizle ayni durum olmasada azda olsa ortak noktalari var. Ben kiz tarafi olarak yaziyorum simdi bunlari .
Ben sözlenmistim. Biz isteme asamalarini gecmistik yani. Bazi seyler yolunda gitmedi,hatta buraya konuda acmistim. Aileler kayinvalide falan filan. Neyse geciyorum orayi.
Ayrildik. Ne onun AILESI nede SÖZLÜM bir kereeee bile arayipta ya siz en yapiyorsunuz ne ayrilmasi oturup konusalim fln demediler. Bakin 4 ay olmus, o benim icin ölen senin icin herseyi yaparim diyen ADAM, hala aramadi inadindan hirsindan. ee simdi ben ne yapayim ??Aramasinimi bekleyeyim nasil olsa beni seviyor birgün arar elbet diye..
Demekki degerimiz bu kadarmiski ne Ailesi ne kendisi bir kere arayipta neden bu duruma geldiniz neden bu Ayrilik demediler. Bizimde dügünümüze 3 ay kalmisti.

Dedigim gibi ayni durum degil ama azda olsa benzerligi var.

Kim bilir o kiz neler söylemistir abinizin arkasindan, ne kadar aglamistir, disariya göstermeyebilir, ki bunuda cok iyi anlarim. Insanlar zaten firsat kolluyor, konusacak konu bulmak icin.

Adim gibi eminimki o Kizda aci cekmistir, ama hayat devaaam ediyor.
Ne olur yanlis anlamayin, amacim kimseyi yargilamak falan degil, demek istedigim sadece abiniz degildir aci ceken.
Tabiki bir kardes olarak cok zor abiyi öyle görmek.
Ben 2 ay boyunca ruh gibi gezdim, annem babam kardesim ne haldelerdi cok iyi bilirim ve anlarim bu konuda sizi.

Allah hakkinizda hayirlisini versin, olan olmus, insallah abinizde bir an önce toparlanir.

Çok zor bir durum Allah abinize dayanma gücü versin. Ama her şerde bir hayır vardır derler. Kızın bu kadar çabuk evlenebilmesi, bana hayatında daha önce biri olduğu izlenimini verdi. Yoksa insan nasıl bu kadar çabuk evlenebilir. Abinize destek olun, o kızla irtibatını kessin. Evlendiği halde, hala abinizi arayıp mutsuzum diye ağlıyorsa hem psikolojik hem de ahlaki açıdan dengeleri bozuk demektir. Ailenizin başını da derde sokmasın. İnsan bir karar verdiğinde arkasında durmalı. Ne şekilde olursa olsun evlenmiş bir kez, artık geçmişte kalmalı bazı şeyler, abinizi hala araması bana pek hoş gelmedi. Adamın zaten canı yanıyor, daha çok acıtmaktan başka ne işe yarar ki aramak. Kardeşlik böyle zamanlarda daha bir değerli oluyor insan için, sarılın abinize, destek verin. Geçmeyen tek acı ölüm acısı, Allah başka keder vermesin.

Cok üzücü,cok gecmis olsun.
Ama biz simdi tek taraflı bildigimiz icin neler oldu bitti kesin bir yorum yapamayız.
Mutlaka bir sebep vardır ortada. 4 yıl öyle bir anda nasıl silinip atılabilir ki?
Kız tarafını da suclamamak gerekir. Abinizde 2 ay boyunca o beni seviyor diye aramamıs yani.
Olur mu öyle sey? Bu saatten sonra diyecek pek bişey kalmıyor bize.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Çok zor bir durum Allah abinize dayanma gücü versin. Ama her şerde bir hayır vardır derler. Kızın bu kadar çabuk evlenebilmesi, bana hayatında daha önce biri olduğu izlenimini verdi. Yoksa insan nasıl bu kadar çabuk evlenebilir. Abinize destek olun, o kızla irtibatını kessin. Evlendiği halde, hala abinizi arayıp mutsuzum diye ağlıyorsa hem psikolojik hem de ahlaki açıdan dengeleri bozuk demektir. Ailenizin başını da derde sokmasın. İnsan bir karar verdiğinde arkasında durmalı. Ne şekilde olursa olsun evlenmiş bir kez, artık geçmişte kalmalı bazı şeyler, abinizi hala araması bana pek hoş gelmedi. Adamın zaten canı yanıyor, daha çok acıtmaktan başka ne işe yarar ki aramak. Kardeşlik böyle zamanlarda daha bir değerli oluyor insan için, sarılın abinize, destek verin. Geçmeyen tek acı ölüm acısı, Allah başka keder vermesin.

Canım kız aramamış zaten, abisi aramış kızı hesap sormak icin, kiz da ağlamış telefonda.

e ne yapacaktı kız. özürler dileyip eline ayağına mı sarılacaktı. abin de sahip çıksaydı madem onlar arasın biz ağırdan alalım diyeceğine. ben de sözlümden ayrıldım kimse arayıp sormadı bile umurunda bile olmadı kimsenin. bana da denk gelseydi ben de evlenir giderdim.

e ne yapacaktı kız. özürler dileyip eline ayağına mı sarılacaktı. abin de sahip çıksaydı madem onlar arasın biz ağırdan alalım diyeceğine. ben de sözlümden ayrıldım kimse arayıp sormadı bile umurunda bile olmadı kimsenin. bana da denk gelseydi ben de evlenir giderdim.

aynen bendeeee evlenip giderdim:)

Kesinlikle bende katılıyorum belki çok erken olmuş ama sonuçta karşısında ona sahip çıkmayan kendini rahata almış birisi var ve abinizin o tavrı kim bilir o kızı ne hale sokmuştur ailesinin gözünde ne laflar işitmiştir ve kolay yolu seçip gitmiştir. Mutlu olmasın dileklerinize de hiç anlam veremedim bence en iyisi Allaha havale etmek Allahım bilir bilir yapar. Ama yine de abinize üzüldüm umarım en kısa süre de toparlanır.

Back