konuya nasıl nerden başlayacağımı bilemiyorum.o kadar kötüyümki,içim o kadar yanıyorki,bunun sebebi ise hayatımda herkesten farklı olan abim..abimin yaklaşık 4 yılllık konuştuğu yenge değil,canımızdan kanımızdan gördüğümüz insan abime öyle bir hainlik yaptıki,tüm ailemizi tüm huzurumuzu yerle bir etti..konuya gelecek olursam,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bu insan ailemize o kadar girmştiki,kendi ailesi başka şehirde olduğundan onu hiç yalnız bırakmamaya,her zaman yakınlık göstermeye çalıştık yaptıkta..abimle ufak tefek sorunları vardı onun dışında özenerek baktığımız sevgileri vardı aralarında.abimle bir an önce elenmek istiyordu ve bundan 3 ay önce istemeye gidildi,aile arasında nişan yapıldı,aynı gün bizden 2 ay içinde düğün istediler.bizimkiler ise 4-5 aydan önce yapayacaklarını söylemeleriyle oldu olanlar ve istemeye gidilmesinin ertesinde kız tarafı bu işi bitirdiğini söyledi.abim ise geçmişte 4 yıl olduğundan bitmesi kolay görmediğinden rahat davrandı ve 1 ay kadar aramadı.biz ararsak şartlarını kabul etmiş oluruz,onlar geri döünüş yapsın,bitiren rest çeken onlar dedi.bir taraftana çokta sevgi gördüğündendi rahat olması.aradan 2 ay geçti ve abim 4 yılını verdiği,gidip istediği,sözlendiği kişinin apar topar başkasıyla evlendiğini öğrendi ve resmen yıkıldı.yarım kaldı.hata hiç bir zaman tek taraflı olmaz ama istemeye gidildiğinin ertesinde olayı bitirmeleri,aradan 2 ay geçipte başkasıyla evlenmesi herşeyi bir çırpıda silmesi bu kadar basitmi sizce arkadaşlar.bir bayan olarak aklım almıyor.abimde ne uyku,ne yemek,hiç bir şey yok.bugün anneme sarılıp ilk kez abimin ağladığını gördüm hemde hıçkırarak..gözlerimin önünden gitmiyor.elinde sürekli sigara ve düşünüyor..ailemizi abim bizi yıktı.hayatta kimseye güven olmayacakmı,insanlar,hayat neden bu kadar kötü,neden bu kadar acımasız yaa...olayın içinde başka şeyler olduğunu düşünecek olanlar olur ama tüm yaşananlar bunlardan ibaret arkadaşlar..abimi sırtından vurdu.ALLAH ımda onu mutlu etmesin.üstelik evinin tüm eşyasını abimle almışları,kullandığı tlfna kadar abim sevgililer gününde aldı.nasıl vicdanı rahat nasıl abimi severken başkasıyla hayat kurabildi inanamıyorum nasıl toparlayacağız çıldırmak üzereyim..