Gercekten evlendigine eminmisiniz?
cok geçmiş olsun canım.. abinin yaşadıklarına çok üzüldüm ama bu hikaye bana çok tanıdık geldi. benim de çok yakın bir arkadaşımın eski kız arkadaşı bu şekilde apar topar çocuktan ayrılıp evlendi. sonra kızın arkadaşımı uzun süredir aldattığını öğrendik ki her iki tarafta evlenmelerini bekliyordu. sonra birden kız ayrıldı ve bir başkasıyla evlendi.
böylesine erkenden düğün isteyip olmayınca başkasıyla evlenmesi de ne yazık ki bundan başka birşeyi getirmedi aklıma. kızın ailesi de bunu öğrenmiş ve sizden olmayacak birşey isteyerek kendilerini haklı çıkarmaya çalışmış gibi. bu işin altında başka bir iş olduğu kesin canım. aman abini yalnız bırakmayın, ona destek olun çünkü -gözünüzü korkutmak istemem ama- arkadaşım o olaydan sonra depresyona girdi ve intihara kalkıştı. hastaneye kaldırıldı, midesi yıkandı. bir süre ilaç tedavisi gördü. o dönemde sürekli intikam almaktan bahsediyordu, o düşüncelerinden vazgeçirmek için çok uğraştık arkadaşları olarak. ağır bir dönemdi onun için ama aradan iki yıl geçti, hayatını yeniden yoluna koydu, yeniden kız arkadaşı oldu vs.
abini ve sizi çok zor bir dönem bekliyor canım. birlikte ağlayacaksınız, onun yanında olacaksınız ama intikam duygusunun abinde baş göstermemesine dikkat edin. çok geçiş olsun yeniden.
Bu kiz kac yadinda canim.aklima sey geldi bazilari evlilige cok metaklidir acaba evlenmis olmak icinmi evlendi.bide soyle dusunuyorum canim abini getcekten sevmemis olabilirmi bu iki ihtimal geldi aklima ama gercekten seviyor olsaydi bunu yapamazdi cunku insanlar sevdiklerini kaybetmeyi goze alamazlar dusun asiksin asik oldugun insani kaybetme korkusunu bilenler ne demek istedigimi anlarlar.
bu kızın ailesi cok mu katı ve diktator? yani kız tamamen ailesinin kurallarıyla yasayan bi kız mı?
acaba ailesi mi buldu?zaten kızı isteyen biri mi vardı da baskı yaptılar kıza?
yoksa insan 2 ayda nasıl evlenir.sizin istemeye gittiginiz günün ertesi günü biriyle tanışsa yine de 2 ayda tüm hazırlıklar bitip de evlenilmez yaa..
2 tane ihtimal var,ya ailesi baskısıyla evlendi yada bu kişi zaten vardı abinle birlikteyken bile.
bizde başta inanmadık ama bugün öğrendik 3 hafta önce elenmiş,abimle kurdukları evi başka semte taşımış.üstelik abimi çok seviyor düşkündü.biz resmen şoktayız..abim mahvoldu kahroluyor.o kadar kötükü dünyası başına yıkıldı
annesi çok fenaydı cnm annesi abisi baskı yapıyordu ama yinede 4 yıllık sevdiğini bir insan değişmemeli..üstelik bu insan çocuk değilki 30 yaşında..ama abimle çok çok paylaşımları oldu çok şey yaşadılar cnm çok ailemizdendi resmen.. eşyalara baktıkça içi vicdanı sızlamıyormu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?