konuya nasıl nerden başlayacağımı bilemiyorum.o kadar kötüyümki,içim o kadar yanıyorki,bunun sebebi ise hayatımda herkesten farklı olan abim..abimin yaklaşık 4 yılllık konuştuğu yenge değil,canımızdan kanımızdan gördüğümüz insan abime öyle bir hainlik yaptıki,tüm ailemizi tüm huzurumuzu yerle bir etti..konuya gelecek olursam,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bu insan ailemize o kadar girmştiki,kendi ailesi başka şehirde olduğundan onu hiç yalnız bırakmamaya,her zaman yakınlık göstermeye çalıştık yaptıkta..abimle ufak tefek sorunları vardı onun dışında özenerek baktığımız sevgileri vardı aralarında.abimle bir an önce elenmek istiyordu ve bundan 3 ay önce istemeye gidildi,aile arasında nişan yapıldı,aynı gün bizden 2 ay içinde düğün istediler.bizimkiler ise 4-5 aydan önce yapayacaklarını söylemeleriyle oldu olanlar ve istemeye gidilmesinin ertesinde kız tarafı bu işi bitirdiğini söyledi.abim ise geçmişte 4 yıl olduğundan bitmesi kolay görmediğinden rahat davrandı ve 1 ay kadar aramadı.biz ararsak şartlarını kabul etmiş oluruz,onlar geri döünüş yapsın,bitiren rest çeken onlar dedi.bir taraftana çokta sevgi gördüğündendi rahat olması.aradan 2 ay geçti ve abim 4 yılını verdiği,gidip istediği,sözlendiği kişinin apar topar başkasıyla evlendiğini öğrendi ve resmen yıkıldı.yarım kaldı.hata hiç bir zaman tek taraflı olmaz ama istemeye gidildiğinin ertesinde olayı bitirmeleri,aradan 2 ay geçipte başkasıyla evlenmesi herşeyi bir çırpıda silmesi bu kadar basitmi sizce arkadaşlar.bir bayan olarak aklım almıyor.abimde ne uyku,ne yemek,hiç bir şey yok.bugün anneme sarılıp ilk kez abimin ağladığını gördüm hemde hıçkırarak..gözlerimin önünden gitmiyor.elinde sürekli sigara ve düşünüyor..ailemizi abim bizi yıktı.hayatta kimseye güven olmayacakmı,insanlar,hayat neden bu kadar kötü,neden bu kadar acımasız yaa...olayın içinde başka şeyler olduğunu düşünecek olanlar olur ama tüm yaşananlar bunlardan ibaret arkadaşlar..abimi sırtından vurdu.ALLAH ımda onu mutlu etmesin.üstelik evinin tüm eşyasını abimle almışları,kullandığı tlfna kadar abim sevgililer gününde aldı.nasıl vicdanı rahat nasıl abimi severken başkasıyla hayat kurabildi inanamıyorum nasıl toparlayacağız çıldırmak üzereyim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu nasıl bir vicdandır,nasıl bir hainliktir.bunu taş olsa taş yapmaz çok üzgünüm:((
- Konu Sahibi burcum19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
kızgnlığınızı ve öfkenizi anlıyorum ama bence böyle b insandan evlenmeden kurtulmuş olduğunuza sevinmelisinz.demek ki evlendikten sonra da çıkacak olan en ufacık bir pürüzde abinizi terkedip gdecekti...olumlu tarafından bakmak lazım bazen ama şu an bu söylediğim sizin için anlamsız olacaktır biliorum....
- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
sevgili burcum19
öncelikle yine de beddua etmeyin derim
çünkü beddua sizi de etkiler
abinizin durumu çok zor
Allah yardımcısı olsun
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
kaderinde olsaydı evlenirlerdi
ama demek ki bunlar olmasa bile evlenemeyeceklermiş
belki abiniz için hayırlısı bir başkasıdır
öncelikle yine de beddua etmeyin derim
çünkü beddua sizi de etkiler
abinizin durumu çok zor
Allah yardımcısı olsun
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
kaderinde olsaydı evlenirlerdi
ama demek ki bunlar olmasa bile evlenemeyeceklermiş
belki abiniz için hayırlısı bir başkasıdır
Son düzenleme:
buarada benm kuzenm çocukluğundan beri karşı komşularının kızlarıyla beraberdi.
toplamda 11 sene birlktelikleri oldu.işe güce başlayınca nişan yapıldı.
dha sonra b ev mevzusundan tartıştılar .kızın istedği evi kuzenm alamayacktı ilerde anca alabilirdi mevzu buydu.
o 11 sene brbrlerni beklemiş deli gbi seven çift böle b konu yüzünden b anda ayrıldılar.kız bıraktı daha doğrusu.
11 senemi sana verdysem sen de bna istedğm evi vermek zorundasn dedi...nyse sonra ne mi oldu şaka gbi ama tam 1 ay sonra kız kendnden büyük ama çok zengin b adamla evlendi.
sürekli de kuzenmn gözünün önüne gelior karşı komşu olunduğu için...kuzenm dayanamayıp mersini terketti istanbula yerleşti 5 sene kaldı ama yne içinden atamadı hazmedemedi...
o kızın şmdi 2 çocuğu var kuzenim ise üzüntüden erkenden kırlaşmış saçlarıyla sürüp gden bekar yaşamı.....
toplamda 11 sene birlktelikleri oldu.işe güce başlayınca nişan yapıldı.
dha sonra b ev mevzusundan tartıştılar .kızın istedği evi kuzenm alamayacktı ilerde anca alabilirdi mevzu buydu.
o 11 sene brbrlerni beklemiş deli gbi seven çift böle b konu yüzünden b anda ayrıldılar.kız bıraktı daha doğrusu.
11 senemi sana verdysem sen de bna istedğm evi vermek zorundasn dedi...nyse sonra ne mi oldu şaka gbi ama tam 1 ay sonra kız kendnden büyük ama çok zengin b adamla evlendi.
sürekli de kuzenmn gözünün önüne gelior karşı komşu olunduğu için...kuzenm dayanamayıp mersini terketti istanbula yerleşti 5 sene kaldı ama yne içinden atamadı hazmedemedi...
o kızın şmdi 2 çocuğu var kuzenim ise üzüntüden erkenden kırlaşmış saçlarıyla sürüp gden bekar yaşamı.....
Gercekten evlendigine eminmisiniz?
bizde başta inanmadık ama bugün öğrendik 3 hafta önce elenmiş,abimle kurdukları evi başka semte taşımış.üstelik abimi çok seviyor düşkündü.biz resmen şoktayız..abim mahvoldu kahroluyor.o kadar kötükü dünyası başına yıkıldı
- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
cok geçmiş olsun canım.. abinin yaşadıklarına çok üzüldüm ama bu hikaye bana çok tanıdık geldi. benim de çok yakın bir arkadaşımın eski kız arkadaşı bu şekilde apar topar çocuktan ayrılıp evlendi. sonra kızın arkadaşımı uzun süredir aldattığını öğrendik ki her iki tarafta evlenmelerini bekliyordu. sonra birden kız ayrıldı ve bir başkasıyla evlendi.
böylesine erkenden düğün isteyip olmayınca başkasıyla evlenmesi de ne yazık ki bundan başka birşeyi getirmedi aklıma. kızın ailesi de bunu öğrenmiş ve sizden olmayacak birşey isteyerek kendilerini haklı çıkarmaya çalışmış gibi. bu işin altında başka bir iş olduğu kesin canım. aman abini yalnız bırakmayın, ona destek olun çünkü -gözünüzü korkutmak istemem ama- arkadaşım o olaydan sonra depresyona girdi ve intihara kalkıştı. hastaneye kaldırıldı, midesi yıkandı. bir süre ilaç tedavisi gördü. o dönemde sürekli intikam almaktan bahsediyordu, o düşüncelerinden vazgeçirmek için çok uğraştık arkadaşları olarak. ağır bir dönemdi onun için ama aradan iki yıl geçti, hayatını yeniden yoluna koydu, yeniden kız arkadaşı oldu vs.
abini ve sizi çok zor bir dönem bekliyor canım. birlikte ağlayacaksınız, onun yanında olacaksınız ama intikam duygusunun abinde baş göstermemesine dikkat edin. çok geçiş olsun yeniden.
böylesine erkenden düğün isteyip olmayınca başkasıyla evlenmesi de ne yazık ki bundan başka birşeyi getirmedi aklıma. kızın ailesi de bunu öğrenmiş ve sizden olmayacak birşey isteyerek kendilerini haklı çıkarmaya çalışmış gibi. bu işin altında başka bir iş olduğu kesin canım. aman abini yalnız bırakmayın, ona destek olun çünkü -gözünüzü korkutmak istemem ama- arkadaşım o olaydan sonra depresyona girdi ve intihara kalkıştı. hastaneye kaldırıldı, midesi yıkandı. bir süre ilaç tedavisi gördü. o dönemde sürekli intikam almaktan bahsediyordu, o düşüncelerinden vazgeçirmek için çok uğraştık arkadaşları olarak. ağır bir dönemdi onun için ama aradan iki yıl geçti, hayatını yeniden yoluna koydu, yeniden kız arkadaşı oldu vs.
abini ve sizi çok zor bir dönem bekliyor canım. birlikte ağlayacaksınız, onun yanında olacaksınız ama intikam duygusunun abinde baş göstermemesine dikkat edin. çok geçiş olsun yeniden.
- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
Bu kiz kac yadinda canim.aklima sey geldi bazilari evlilige cok metaklidir acaba evlenmis olmak icinmi evlendi.bide soyle dusunuyorum canim abini getcekten sevmemis olabilirmi bu iki ihtimal geldi aklima ama gercekten seviyor olsaydi bunu yapamazdi cunku insanlar sevdiklerini kaybetmeyi goze alamazlar dusun asiksin asik oldugun insani kaybetme korkusunu bilenler ne demek istedigimi anlarlar.
cok geçmiş olsun canım.. abinin yaşadıklarına çok üzüldüm ama bu hikaye bana çok tanıdık geldi. benim de çok yakın bir arkadaşımın eski kız arkadaşı bu şekilde apar topar çocuktan ayrılıp evlendi. sonra kızın arkadaşımı uzun süredir aldattığını öğrendik ki her iki tarafta evlenmelerini bekliyordu. sonra birden kız ayrıldı ve bir başkasıyla evlendi.
şu an ağlaya ağlaya yazıyorum inanın o kadar kötüyüm ve ailece o kadar kötüyüzki,abim melek gibi bir insandır,böyle birşeyi,böyle bir darbeyi haketmedi.4 yıllık ilişkiyi nasıl silebildi,nasıl bir başkasını eş olarak görebildi,abimi çok seiyordu,en büyük darbeyi vurdu ona.hayattan kopmuş durumda,bugün tüm aile onunla ağladı,evde ne uyku ne yemek matem havası var..ALLAH ım esirgesin belelardan bu da geçsin rabbim yardım etsin çok çok acı çekiyor cnm içimiz yanıyor o acı çektikçe
Bu kiz kac yadinda canim.aklima sey geldi bazilari evlilige cok metaklidir acaba evlenmis olmak icinmi evlendi.bide soyle dusunuyorum canim abini getcekten sevmemis olabilirmi bu iki ihtimal geldi aklima ama gercekten seviyor olsaydi bunu yapamazdi cunku insanlar sevdiklerini kaybetmeyi goze alamazlar dusun asiksin asik oldugun insani kaybetme korkusunu bilenler ne demek istedigimi anlarlar.
yaşım geçiyor çocuk istiyrum diyordu sürekli cnm ama 4 yıl beklemiş 3 ay fazla bekleyemezmiydi??1 ay içinde nişan düğün yapmışlar,ev taşımışlar..akıl almaz bişey..nasıl bir hainliktir bu böyle cnm nasıl toparlanacak abim çok çok seviyordu
bu kızın ailesi cok mu katı ve diktator? yani kız tamamen ailesinin kurallarıyla yasayan bi kız mı?
acaba ailesi mi buldu?zaten kızı isteyen biri mi vardı da baskı yaptılar kıza?
yoksa insan 2 ayda nasıl evlenir.sizin istemeye gittiginiz günün ertesi günü biriyle tanışsa yine de 2 ayda tüm hazırlıklar bitip de evlenilmez yaa..
2 tane ihtimal var,ya ailesi baskısıyla evlendi yada bu kişi zaten vardı abinle birlikteyken bile.
yoksa insan 2 ayda nasıl evlenir.sizin istemeye gittiginiz günün ertesi günü biriyle tanışsa yine de 2 ayda tüm hazırlıklar bitip de evlenilmez yaa..
2 tane ihtimal var,ya ailesi baskısıyla evlendi yada bu kişi zaten vardı abinle birlikteyken bile.
bu kızın ailesi cok mu katı ve diktator? yani kız tamamen ailesinin kurallarıyla yasayan bi kız mı?
annesi çok fenaydı cnm annesi abisi baskı yapıyordu ama yinede 4 yıllık sevdiğini bir insan değişmemeli..üstelik bu insan çocuk değilki 30 yaşında..ama abimle çok çok paylaşımları oldu çok şey yaşadılar cnm çok ailemizdendi resmen.. eşyalara baktıkça içi vicdanı sızlamıyormu merak ediyorum
- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
bizde başta inanmadık ama bugün öğrendik 3 hafta önce elenmiş,abimle kurdukları evi başka semte taşımış.üstelik abimi çok seviyor düşkündü.biz resmen şoktayız..abim mahvoldu kahroluyor.o kadar kötükü dünyası başına yıkıldı
Abin hiç üzülmesin.Demek ki kız onu gerçekten sevmemiş.Sevse beklerdi , bir kalemde silmezdi.Kız şimdi mutlu abinde mutlu olsun.Gün gelecek abin onunla evlenmediğine dua edecek.Bunu da söylemişlerdi dersin.Şimdi yaşadığı duygusallık normal onun tek ilacı zaman..
annesi çok fenaydı cnm annesi abisi baskı yapıyordu ama yinede 4 yıllık sevdiğini bir insan değişmemeli..üstelik bu insan çocuk değilki 30 yaşında..ama abimle çok çok paylaşımları oldu çok şey yaşadılar cnm çok ailemizdendi resmen.. eşyalara baktıkça içi vicdanı sızlamıyormu merak ediyorum
Tabiki de 30 yasında bir insan ailesini hangi noktaya kadar dinleyecegini bilmeliydi.cok acı bisey yaa.oynamaya hakkı yoktu,2 ay 4 ay olsa nolucak,niyetiniz belli.boşa oyalanıyor gibi bi durum yok.oyle insanın sevgisinden de nefretinden de hayır gelmezmis zaten.ama emin olun ki Allah duruma el koyar :) bir insanla oynayıp da yuva kurdu,ama o yuva da yıkılırrrr...bu kız bi gün abinin kapısına bile gelse affetmesin abin.affedilecek şey değil çünkü.bir de sizin aldıgınız mobilyalarla mı yasıyor? baya bi haysiyetsizmis
Benim anlamadıgım bişey var, yanlıs anlamayın merakımdan soruyorum kız ayrıldıktan sonra abiniz hiç aradımı? Aramadıgını yazmıssınız, kız nereden bilsin onun üzüldüğünü beklediğini. Sanki abinizle görüşürken baskası ile evlenmiş gibi bir hava oluşmus. Yapmayın lütfen bi ilişki bitmiş, haklı veya haksız nedenler ile iki tarafta çabalamamış, bir taraf yolunu çizmiş.. Ortada hiç bir sorun yok bence