Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Siz anlaşamamışsınız ki evliliğiniz bitmiş arkadaşınız olsa da olmasa da bu durum değişmeyecekti sizden sonra muhakkak birileri girecekti hayatına. Muhakkak zor bir durum ama daha fazla geçmişte takılı kalmayın sosyal medya hesaplarını takip ettikçe daha fazla mutsuz olursunuz. Bırakın onları siz kendi hayatınızı yaşayın

Tencere kapak misali tam birbirlerini bulmuşlar içten pazarlıklı insanlar.Benimde evlenmeden önce başıma bir benzeri gelmişti. Allahtan benim sevdiğim değil, beni seven biri tarafından 1ay tanımıştım henüz askere gitti. Sonra ordayken görüşmek istemediğimi, kendisine aşık olmadığımı söyleyince de en yakın arkadaşımla gizli kapaklı ilişkiye başlamışlar ama hiçbir arkadaşımın haberi yok. Sinsice ilerlediler. Sonra da evlendiler. O da hep eleştirir, gerek tip olarak gerek giyim kuşam hiç beğenmezdi en yakın arkadaşımı. Ben ne mi yaptım, seninkinin aksine görmezden geldim. Çok bekledi bağırıp çağırmamı, ondan hesap sormamı. Bir bayram kızın ailesinin evine gittim annemle, denk geldik kucağında çocuğu kafasını kaldırıp yüzüme bile bakamadı. Bu ayıp da onlara bir ömür yeter. Bende skine gözüne gözüne baktım. Damat almaya gelince üstüme kapıları kapattılar, beni içeri geçerken görmesin diye. Tüm arkadaşlarım ben yapmayın desem de kıza tavır aldı, bidaha görüşmediler. Bende öyle yaptım sildim attım her ikisini de. Güya benden intikam almaya çalıştı ama intikam oyunu ayağına dolaşıp beğenmediği bir kızla evli buldu kendini :) O zamanlar ben istemedikçe çocuğu geri teptikçe, arkadaşım da bana çok salaksın bu zamanda seni bu kadar seven bir erkeği bidaha nerden bulucaksın derdi. Şimdi bunu bile bile gidip onunla evlenmesi, nasıl bir ızdırap ve vicdan azabıdır ki bunu da kendisi düşünsün ? İnsan yatağa her girdiğinde aklına gelir töbe estağfurullah

Kesinlikle öncesinde msjlaşmamız olmadı. Beni sapık rahatsız eden eski eş konumuna soktu. Bundan öncesinde sadece arada sırada gelirdi aklıma. Ben kendimi toparlamıştm dikkatimi başka şeylere yoğunlaştırmıştm. Yine de msj yazmamam gerekrdi ama o an sağlıklı düşünemedim pek..

Hikayelerimiz gerçekten çok benzer. Ama evlilik olunca durum sanırım daha ağır oluyo. Kızla yakınlığım ayrı eski eşime bunu yakıştıramam apayrı.. tamam biz ayrıldık ama ondan bu kadar genişlikte bişey beklemezdim. Ahlaki olarak hiçbizamn ters bi durumunu görmedim, hiçbizaman güvensizliğim olmadı. Bizim sorunlarımız vbambaşkaydı. Hala bahsederken o da kötü insan değildi bende biz sadece birbirimize iyi gelemedik diye bahsederdim. Hiç yakıştıramadım ona. O arkadaşm çok çok ayrı.. okdr şey paylaştık evimi açtım dertlerimi anlattm yeri geldi eğlendik güldük.

Konu sahibi saatlerdir girmiyor,kesin bişey oldu
İyim merak etmeyin. Sadece dışarda kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Bundan sonra hayatımı farklı yönlendirmem gerekiyor. İçimde biyer var sanki, aklıma her geldikçe kanıyo orası ufak ufak. Telefonumda bile hala o arkadaşımla birsürü fotograflarımız var.

Yalnız bu iki denyoya nasıl tanıştıkları sorulunca ne diyorlar merak ettim
Böyle anlatsalar millet suratlarına tükürür
Hala aynı yerde çalışıyor o arkadaşım. Yani o işyerinde beni tanırlar eski eşimi tanırlar. Bilemiyorum nasık söylediler. Ortak bi arkadşmz var aynı işyerinden o da biliyomuş bana söylemeniş. Onunlada iletişimimi bitirdim. Herkesin kendi hayatı ben karışamam dedi.

Taş oturur böyle durumlarda insanın içine,bilirim,en çok da uykulardan Uyandığında..silin hepsini.İçinizden gelenleri bi kağıda yazın sonra da o kağıdı yırtın atın,depresyondan sıyrılma taktikleri

Aklıma hiçbir zaman kötü bişey gelmedi. Eşli olarak buluşuldu o akşam. Bekar olanlarda vardı tabi. Yani özel olarak o arkadasımla tanıştrmadm. Sadece evdeyken çok bahsederdim x'le bugün şuna güldük bunu yaptık vs diye. Ama arkadaşıma öyle özendirici şeyler anlatmadım hiç. Normal giden bir evlilikte olması gerekenler işte. İnsanın aklına gelmezki böyle şeyler.

Seviyor olsaydım ayrılmazdm zatn. Tabiki bişey hissetmiyorum. Ama bu benim ahlaki değerlerimde çok yanlış bi durum. Aklımda bin tane soru. Evliykendemi böyle bi durum vardı diye. Boşanmış olabilirz evet özgür iki tarafta ama ben aynı durumu yapsaydım tepkiniz yine aynımı olurdu?

Avukatı ne dedi?
Avukatı tarafların boşanmadan sonra özgür oldugunu özel durumlar için kimseye hesap vermek zorunda değildir bu konuda hakaret içerikli msjlara devam ederseniz yasal süreç başlatmak durumunda kalıcaz gibi şeyler. Hakaret içerkli msjdan kastıda sadece iki ard arda atılan msj ve küfür bile yok içinde.

Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılır bilemedim, herkese tek tek cevapta yazamadım. Çok çok tşk ederim desteğiniz için. Boşanmadan sonra ben o durumu atlatmıştım en azından öyle hissedyordum. Ama bu durum bambaşka bi acıymış. İçimi kanattı resmen. En başa döndüm sanki. Gittiğim psikologlar atlatmaya çalıştıgım bunalımlı günler hepsi boşa gitti sanki.
Çok güzel şeyler yazmışsınız, sanırım bugünlerde bu tarz desteklere çok ihtiyacım var. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Bu hayatta en yakınımıza güvenemeyeceksek kime güvenicez?

Arkasından demediğini birakmadığı kadinla iliski yasayabilen bir adamdan kurtulduğunuz icin kendinizi şanslı hissetmelisiniz.
Arkadasinizin ilişkideki konumu o kadar zavallıca ki tam tencere kapak olmuşlar aslında.
Zor bir durum, ama zamanla acınızın hafifleyeceğini düşünüyorum. Umarım bundan sonra karşınıza sizi hak eden insanlar çıkar.

Her gün yeni bişey hatırlıyorum eski eşimin arkadaşım hakkında söyledikleri ile alakalı. Çok gülüyodu kıza. Dalga geçiyodu benim hesabımdan kızın her fotografını gördükçe. Özenti bu diyodu. Keşke diyorum yazsaydım kıza bi msj bunları söyleseydim. Burnuyla bile dalga gecen bi adamdı. Neyse artık her gecen gün acımın hafiflemesini istiyorum sadece.

Nutkum tutuldu. Özgür olabilirlerde eski eşin yakın arkadaşı ya diyecek kelime bulamiyorum sadece allah sizi cok seven biri ile karsilastirsin ve kötü anilarinizi unutun inşallah
Bi ilişkisi oldgnu biliyodum zaten hemde ayrıldıktan bikaç ay sonrasında. Ama o kişinin arkadsşm olabileceği aklıma gelmezdi. Tabiki özgür bende o da, ama bu çok başka. Çok acı.

Arkadasiniz tam layığını bulmuş. Siz de yapabildiğiniz kadar düşünmemeye arkanızda birakmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…