• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..

Siz anlaşamamışsınız ki evliliğiniz bitmiş arkadaşınız olsa da olmasa da bu durum değişmeyecekti sizden sonra muhakkak birileri girecekti hayatına. Muhakkak zor bir durum ama daha fazla geçmişte takılı kalmayın sosyal medya hesaplarını takip ettikçe daha fazla mutsuz olursunuz. Bırakın onları siz kendi hayatınızı yaşayın

Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
Selam kızlar,

Tencere kapak misali tam birbirlerini bulmuşlar içten pazarlıklı insanlar.Benimde evlenmeden önce başıma bir benzeri gelmişti. Allahtan benim sevdiğim değil, beni seven biri tarafından 1ay tanımıştım henüz askere gitti. Sonra ordayken görüşmek istemediğimi, kendisine aşık olmadığımı söyleyince de en yakın arkadaşımla gizli kapaklı ilişkiye başlamışlar ama hiçbir arkadaşımın haberi yok. Sinsice ilerlediler. Sonra da evlendiler. O da hep eleştirir, gerek tip olarak gerek giyim kuşam hiç beğenmezdi en yakın arkadaşımı. Ben ne mi yaptım, seninkinin aksine görmezden geldim. Çok bekledi bağırıp çağırmamı, ondan hesap sormamı. Bir bayram kızın ailesinin evine gittim annemle, denk geldik kucağında çocuğu kafasını kaldırıp yüzüme bile bakamadı. Bu ayıp da onlara bir ömür yeter. Bende skine gözüne gözüne baktım. Damat almaya gelince üstüme kapıları kapattılar, beni içeri geçerken görmesin diye. Tüm arkadaşlarım ben yapmayın desem de kıza tavır aldı, bidaha görüşmediler. Bende öyle yaptım sildim attım her ikisini de. Güya benden intikam almaya çalıştı ama intikam oyunu ayağına dolaşıp beğenmediği bir kızla evli buldu kendini :) O zamanlar ben istemedikçe çocuğu geri teptikçe, arkadaşım da bana çok salaksın bu zamanda seni bu kadar seven bir erkeği bidaha nerden bulucaksın derdi. Şimdi bunu bile bile gidip onunla evlenmesi, nasıl bir ızdırap ve vicdan azabıdır ki bunu da kendisi düşünsün ? İnsan yatağa her girdiğinde aklına gelir töbe estağfurullah

Hemen hemen aynısı bana da oldu. Kaç yıllık sevgilimle en yakın arkadaşım böyle aylarca evire çevire aldattı beni. Arkadaşım olacak sosyopat bi de ay biriyle görüşüyoruz aşığız ama eski bi ilişkisi var kız yakasını bırakmıyor diye bana benim dedikodumu yapardı. Ben de bilmeden kendi arkamdan söverdim canım siz aşıksanız o kıza da halt yemek düşer filan diye. Durumu öğrenince aylarca kendime gelemedim aşırı kilo verdim filan. Ama geliyo sonuçta hatta şimdi düşününce hiçbir şey hissetmiyorum bazı kısımlar komik bile geliyor. Korkmayın zamanla siz de umursamaz hale geleceksiniz. Belki sizden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlamışlardır benimki kadar haşin bi durum değildir. Yalnız eski eşinizin daha ilk mesajda hart diye avukatla cevap atması bana bi acayip geldi. Daha önce de mesajla hakaret mi ettiniz
Kesinlikle öncesinde msjlaşmamız olmadı. Beni sapık rahatsız eden eski eş konumuna soktu. Bundan öncesinde sadece arada sırada gelirdi aklıma. Ben kendimi toparlamıştm dikkatimi başka şeylere yoğunlaştırmıştm. Yine de msj yazmamam gerekrdi ama o an sağlıklı düşünemedim pek..

Tencere kapak misali tam birbirlerini bulmuşlar içten pazarlıklı insanlar.Benimde evlenmeden önce başıma bir benzeri gelmişti. Allahtan benim sevdiğim değil, beni seven biri tarafından 1ay tanımıştım henüz askere gitti. Sonra ordayken görüşmek istemediğimi, kendisine aşık olmadığımı söyleyince de en yakın arkadaşımla gizli kapaklı ilişkiye başlamışlar ama hiçbir arkadaşımın haberi yok. Sinsice ilerlediler. Sonra da evlendiler. O da hep eleştirir, gerek tip olarak gerek giyim kuşam hiç beğenmezdi en yakın arkadaşımı. Ben ne mi yaptım, seninkinin aksine görmezden geldim. Çok bekledi bağırıp çağırmamı, ondan hesap sormamı. Bir bayram kızın ailesinin evine gittim annemle, denk geldik kucağında çocuğu kafasını kaldırıp yüzüme bile bakamadı. Bu ayıp da onlara bir ömür yeter. Bende skine gözüne gözüne baktım. Damat almaya gelince üstüme kapıları kapattılar, beni içeri geçerken görmesin diye. Tüm arkadaşlarım ben yapmayın desem de kıza tavır aldı, bidaha görüşmediler. Bende öyle yaptım sildim attım her ikisini de. Güya benden intikam almaya çalıştı ama intikam oyunu ayağına dolaşıp beğenmediği bir kızla evli buldu kendini :) O zamanlar ben istemedikçe çocuğu geri teptikçe, arkadaşım da bana çok salaksın bu zamanda seni bu kadar seven bir erkeği bidaha nerden bulucaksın derdi. Şimdi bunu bile bile gidip onunla evlenmesi, nasıl bir ızdırap ve vicdan azabıdır ki bunu da kendisi düşünsün ? İnsan yatağa her girdiğinde aklına gelir töbe estağfurullah
Hikayelerimiz gerçekten çok benzer. Ama evlilik olunca durum sanırım daha ağır oluyo. Kızla yakınlığım ayrı eski eşime bunu yakıştıramam apayrı.. tamam biz ayrıldık ama ondan bu kadar genişlikte bişey beklemezdim. Ahlaki olarak hiçbizamn ters bi durumunu görmedim, hiçbizaman güvensizliğim olmadı. Bizim sorunlarımız vbambaşkaydı. Hala bahsederken o da kötü insan değildi bende biz sadece birbirimize iyi gelemedik diye bahsederdim. Hiç yakıştıramadım ona. O arkadaşm çok çok ayrı.. okdr şey paylaştık evimi açtım dertlerimi anlattm yeri geldi eğlendik güldük.

Konu sahibi saatlerdir girmiyor,kesin bişey oldu :KK43:
İyim merak etmeyin. Sadece dışarda kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Bundan sonra hayatımı farklı yönlendirmem gerekiyor. İçimde biyer var sanki, aklıma her geldikçe kanıyo orası ufak ufak. Telefonumda bile hala o arkadaşımla birsürü fotograflarımız var.

Yalnız bu iki denyoya nasıl tanıştıkları sorulunca ne diyorlar merak ettim
Böyle anlatsalar millet suratlarına tükürür
Hala aynı yerde çalışıyor o arkadaşım. Yani o işyerinde beni tanırlar eski eşimi tanırlar. Bilemiyorum nasık söylediler. Ortak bi arkadşmz var aynı işyerinden o da biliyomuş bana söylemeniş. Onunlada iletişimimi bitirdim. Herkesin kendi hayatı ben karışamam dedi.

İyim merak etmeyin. Sadece dışarda kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Bundan sonra hayatımı farklı yönlendirmem gerekiyor. İçimde biyer var sanki, aklıma her geldikçe kanıyo orası ufak ufak. Telefonumda bile hala o arkadaşımla birsürü fotograflarımız var.
Taş oturur böyle durumlarda insanın içine,bilirim,en çok da uykulardan Uyandığında..silin hepsini.İçinizden gelenleri bi kağıda yazın sonra da o kağıdı yırtın atın,depresyondan sıyrılma taktikleri

burada işin sizi ilgilendiren kısmı evliyken ilişkileri var mıydı? o. yoksa boşandıktan sonra isteyen istediğiyle sevgili olur, üzülseniz de ölüp bitseniz de buna karışamazsınız. ve bi suçlama yapılacaksa da tek taraflı yapılmamalı. kadına kızılıyor mesela vay sen benim arkadaşımdın nasıl yaparsın bilmem ne diye ama adam nasıl yapmış? adama da kızmak lazım. hatta ben erkeklere daha fazla kızıyorum sonuçta karşıdaki kadın bekar, kimseye karşı sorumluluğu yok, yaptığı yanlışın bedelini sadece kendisi ödeyecek, kendi açısından bakınca. ama evli olan adamın evliliğine, eşine ve varsa çocuklarına karşı da sorumluluğu oluyor. şimdi daha çok şey düşünmesi gereken, daha fazla sorumluluğu olan,yaptığı şeyden etkilenecek olan bir aile kimde var? evli olan tarafta. o halde evli olan kişiye daha fazla kızmak lazım. hadi karşı taraf zıvanadan çıktı diyelim ki, evli olan insan diyemiyor mu yahu ben evliyim sen ne yapıyorsun? diye.

siz artık boşandınız, kimseye ağzınıza geleni sayıp dökemezsiniz. zaten mesajınıza dönüşten belli, yapamazsınız yani. o özgür siz de özgürsünüz. yapılan şey bana da kötü geliyor, ben de çok rahatsız olurdum ama buna üzülmek yerine kendi hayatıma odaklanmaya, nasıl olsa boşandım gitti artık diye düşünmeye bakardım. ki zamanında benim de erkek arkadaşım benden ayrıldıktan kısa süre sonra arkadaşımla sevgili olmuştu. önüme baktım yani ne yapayım?

ve şunu söylemeden geçemeyeceğim, ya bu arkadaşlarla tanıştırma, arkadaş ortamına sokma olayı bana oldum olası saçma ve gereksiz gelmiştir. bir insan neden kocasını kız arkadaşlarının ortamına sokup onlarla tanıştırır, samimiyet kurmasına izin verir ya da bunu teşvik eder ki? ben görüyorum öyle ay bizim kızlarla tanışsın yok hesabını eklesin bilmem ne diyen insanlar. yapmayın hanımlar, boşverin, herkesin arkadaş ortamı kendine kalsın, karşılaşınca merhaba-merhaba desinler bu kadarı yeter bence.
Aklıma hiçbir zaman kötü bişey gelmedi. Eşli olarak buluşuldu o akşam. Bekar olanlarda vardı tabi. Yani özel olarak o arkadasımla tanıştrmadm. Sadece evdeyken çok bahsederdim x'le bugün şuna güldük bunu yaptık vs diye. Ama arkadaşıma öyle özendirici şeyler anlatmadım hiç. Normal giden bir evlilikte olması gerekenler işte. İnsanın aklına gelmezki böyle şeyler.

Sen boşanırken eşini seviyor muydun . Evet yakın arkadaşınla birlikte kötü bir durum ama bunlar seni artık ilgilendirmemeli. Birinden boşanmıssın , diğeriyle arkadaşlığın bitmiş . Seni bağlayan ne ? Ne halleri varsa görsün . Önüne bak birak geçmişi .....
Seviyor olsaydım ayrılmazdm zatn. Tabiki bişey hissetmiyorum. Ama bu benim ahlaki değerlerimde çok yanlış bi durum. Aklımda bin tane soru. Evliykendemi böyle bi durum vardı diye. Boşanmış olabilirz evet özgür iki tarafta ama ben aynı durumu yapsaydım tepkiniz yine aynımı olurdu?

Avukatı ne dedi?
Avukatı tarafların boşanmadan sonra özgür oldugunu özel durumlar için kimseye hesap vermek zorunda değildir bu konuda hakaret içerikli msjlara devam ederseniz yasal süreç başlatmak durumunda kalıcaz gibi şeyler. Hakaret içerkli msjdan kastıda sadece iki ard arda atılan msj ve küfür bile yok içinde.

Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılır bilemedim, herkese tek tek cevapta yazamadım. Çok çok tşk ederim desteğiniz için. Boşanmadan sonra ben o durumu atlatmıştım en azından öyle hissedyordum. Ama bu durum bambaşka bi acıymış. İçimi kanattı resmen. En başa döndüm sanki. Gittiğim psikologlar atlatmaya çalıştıgım bunalımlı günler hepsi boşa gitti sanki.
Çok güzel şeyler yazmışsınız, sanırım bugünlerde bu tarz desteklere çok ihtiyacım var. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Bu hayatta en yakınımıza güvenemeyeceksek kime güvenicez?

Arkasından demediğini birakmadığı kadinla iliski yasayabilen bir adamdan kurtulduğunuz icin kendinizi şanslı hissetmelisiniz.
Arkadasinizin ilişkideki konumu o kadar zavallıca ki tam tencere kapak olmuşlar aslında.
Zor bir durum, ama zamanla acınızın hafifleyeceğini düşünüyorum. Umarım bundan sonra karşınıza sizi hak eden insanlar çıkar.

Arkasından demediğini birakmadığı kadinla iliski yasayabilen bir adamdan kurtulduğunuz icin kendinizi şanslı hissetmelisiniz.
Arkadasinizin ilişkideki konumu o kadar zavallıca ki tam tencere kapak olmuşlar aslında.
Zor bir durum, ama zamanla acınızın hafifleyeceğini düşünüyorum. Umarım bundan sonra karşınıza sizi hak eden insanlar çıkar.
Her gün yeni bişey hatırlıyorum eski eşimin arkadaşım hakkında söyledikleri ile alakalı. Çok gülüyodu kıza. Dalga geçiyodu benim hesabımdan kızın her fotografını gördükçe. Özenti bu diyodu. Keşke diyorum yazsaydım kıza bi msj bunları söyleseydim. Burnuyla bile dalga gecen bi adamdı. Neyse artık her gecen gün acımın hafiflemesini istiyorum sadece.

Nutkum tutuldu. Özgür olabilirlerde eski eşin yakın arkadaşı ya diyecek kelime bulamiyorum sadece allah sizi cok seven biri ile karsilastirsin ve kötü anilarinizi unutun inşallah
Bi ilişkisi oldgnu biliyodum zaten hemde ayrıldıktan bikaç ay sonrasında. Ama o kişinin arkadsşm olabileceği aklıma gelmezdi. Tabiki özgür bende o da, ama bu çok başka. Çok acı.

Her gün yeni bişey hatırlıyorum eski eşimin arkadaşım hakkında söyledikleri ile alakalı. Çok gülüyodu kıza. Dalga geçiyodu benim hesabımdan kızın her fotografını gördükçe. Özenti bu diyodu. Keşke diyorum yazsaydım kıza bi msj bunları söyleseydim. Burnuyla bile dalga gecen bi adamdı. Neyse artık her gecen gün acımın hafiflemesini istiyorum sadece.

Arkadasiniz tam layığını bulmuş. Siz de yapabildiğiniz kadar düşünmemeye arkanızda birakmaya çalışın

Back