• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Evliyken eşiniz arkadaşınıza ilgi duymuyordu bence ama arkadaşınız içten içe sizin yerinizde olmak istiyordu
Yoksa 10 ay boşanmadan sonra toparlanmak için çok kısa bi süre diye düşünüyorum. Arkadaşınız yanaşmıştır eski eşinize bence.

İster aşk ister arkadaşlık üzerine olsun, ilişkinin ana temeli ne üzerine dayanıyorsa ya ordan vuracaktır ya da ordan güçlendirecektir.İlişkinin temeli neye dayalı belli bence,siz içinizi rahat tutun. Zaten boşanmışsınız, iyiki de boşanmışım diye sevinmelisiniz. Size layık deeğilmiş, yani artık olmadığını gidip arkadaşınızla sevgili olunca gördünüz.Karakterleri ortaya koymuşlar. Kalbiniz kanamamalı, hatta kalbiniz daha bir çarpmalı yeni güzel kaliteli ilişkilere.Tabi önce düşüncelerinizi temizlemeli ve olumlu düşünmelisiniz.

Yazdım yazdım sildim.. insanlar neden bu kadar kötü demişsin ya, bu soruyu ben de çok soruyorum.. sırf bunu anlamak için psikoloji kitapları okuyorum.. yaşadığın acılara, tanıdığın kötü insanlara rağmen sen hep temiz kal.. o kötü iğrenç ruhla yaşamak bile birer ceza onlara.. umarım en kısa zamanda tüm bu kötü olayları unutturacak çok güzel şeyler yaşarsın.. sabırlı ol, güçlü ol..

Olay üzücü ve çok kırıcı buraya kadar evet.
Ancak benim hayatım boyunca anlam veremediğim olay şudur;eşimi neden başka kadınlara iyilemek yada kötülemek için anlatayım.
Eşimin beni erkek arkadaşlarına anlatması gibi yanlış ve çirkin bir davranıştır bu.
Bir atasözü vardır"eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"diye.
Buda aynen budur,eşinizde o kadına karşı ilgi,kadındada eşinize karşı ilgi oluşturmuşsunuz.Burada suçlu sizsiniz,bu sonucu ellerinizle siz hazırlamışsınız.
Dua edin ayrılık aşaması sonrası olmuş bu olay,tam tersi mükemmel olan evliliğinizide bu şekilde bitirebilirdiniz.
Artık o adam eşiniz değil,o çiftede sizede mutluluklar.

O ince ayrıntıyı okurken gözlerim yuvalarından fırlayacak kadar açıldı, çok şaşırdım...

Şerefsizlik, karaktersizlik, adilik, kalitesizlik ne dersen de sen bunun adına...

İkiside şerefsizmiş ve sen her ikisinden de kurtulduğuna şükret bence...

Eşinin tanıştırdığun zamandan niyeti varmış belli. Bi erkek bir kadın hakkında olumsuz yorumlar yapıp dalga geçince kendi küçük aklımdaki iç hesabı tam olarak şu şekilde oluyor Aman ben dalga geçeyim de asıl niyetimi gizliyeyim bastırayım Dışardan anlaşılmasın Ama halbuki kendini böyle ele verdiğinin farkında drğil o yüzden üzülmeyin hayatınızdaki iki karaktersizden kurtuldunuz Manevi tazminat açmayı deneyin derim

Okurken kanım dondu ama şükredin ki kurtulmuşsunuz böyle karaktersiz insanlardan.. ben yerinizde olsam her iki taraftan da intikam alırdım kendime inanılmaz zengin yakışıklı ve güçlü bir sevgili yaparak.. güçlü olun sizde artık olan olmuş önünüze bakın..

Allah sizin yardımcınız olsun, sizin gibi kalbi güzel insanlar çıkartsın inşallah karşınıza..

Güven konusu dışında bir sürü sorunlar vardı. Sevgiliyken bile iyi anlaşan bir çift değilken biz bide evlendik. Ama birlkteliğim boyunca güvenimi sarsacak tek bir olaya şahit olmadım. Aklıma bile gelmezdi öyle şeyler.
Siz bence güven konusunda bu adamı çok test etmeden güvenmişsiniz, yoksa bu karakterde olan bir adam eminim ki evliliğinde de falso vermiştir yani sizinle evliyken o p...lik kadınla ilişkisi varmış diyemem ama bence iyi bir gözlem yapmamışsın bu adamla ilgili..

Her gün yeni bişey hatırlıyorum eski eşimin arkadaşım hakkında söyledikleri ile alakalı. Çok gülüyodu kıza. Dalga geçiyodu benim hesabımdan kızın her fotografını gördükçe. Özenti bu diyodu. Keşke diyorum yazsaydım kıza bi msj bunları söyleseydim. Burnuyla bile dalga gecen bi adamdı. Neyse artık her gecen gün acımın hafiflemesini istiyorum sadece.

Burnundan ona ne ya. Bu kadar cok bahsetmesinin bi nedeni varmis iste. Kendini sogutmaya calisiomus ama cekici gelen taraflari daha agir basmış.

Hikayelerimiz gerçekten çok benzer. Ama evlilik olunca durum sanırım daha ağır oluyo. Kızla yakınlığım ayrı eski eşime bunu yakıştıramam apayrı.. tamam biz ayrıldık ama ondan bu kadar genişlikte bişey beklemezdim. Ahlaki olarak hiçbizamn ters bi durumunu görmedim, hiçbizaman güvensizliğim olmadı. Bizim sorunlarımız vbambaşkaydı. Hala bahsederken o da kötü insan değildi bende biz sadece birbirimize iyi gelemedik diye bahsederdim. Hiç yakıştıramadım ona. O arkadaşm çok çok ayrı.. okdr şey paylaştık evimi açtım dertlerimi anlattm yeri geldi eğlendik güldük.

İşte kimseye güvenmemek gerekiyor. Bu küçük yaşta yaşadığım o cehaletimsi olaydan sonra tüm çevreme bir göz gezdirdim. Hepsini eledim. Dostluklara pek ehemmiyet verip, inanasım gelmiyor artık. Zaten devir çıkarın varsa görüş devri. Baksana insanın eşi bile arkasından kuyusunu kazabiliyor. Gerçekten canını çok yakmak istemiş demekki. Kız da seni içten içe kıskanıyormuş. Saf temiz bir kişiliğin var muhtemelen ama en özelini kız arkadaşın bile olsa hep kendine saklmalısın diye düşünüyorum. Hele ki evimize giren çıkan insanlara çok dikkat etmek gerek, ev çok mahrem bizim için. Öyle alalade olan herkesi pek kabul etmeyiz, dışarıda da görüşülebilir gerektikçe. Bu saatten sonra tek yapman gereken bence sessiz kalman. Zaten buna daha çok şaşıracaklardır.

sizin verilmiş sadakanız varmış ki böyle insanlardan tez zamanda kurtulmuşsunuz, benim rahmetli babanneciğim ilk eşiyle Bulgaristan'da ayrılıyorlar, babannem Türkiye'ye geliyor, adam da babannemi aramak için Türkiye'ye geliyor, sebebi de üzerindeki malları babannemin üzerine yapmak,mağdur olmasın diye.. Adam var adamcık var işte...

İyi yönünden bak bosanmasaydiniz siz evliyken ikisinin iliskisi baskayabilirdi ve sizi salak yerine koyup gizli gizli gorusebilirlerdi iyi kurtulmussunu ikisindende ve insanlar cok cok kotu olabilir dahada kotu olabilir hayat karsina cok daha beterini cikarabilir uzulme ve hayatina devam et

Ben bu filmi gordum gecen sene en yakin arkadasim esinin en yakin arkadaslarindan biriyle o evde yokken birlikte kaldigini hatta baya baya iliski yasadiklarini ogrendi cok uzuldu ama en cok salak yerine konmak koydu ona yapacak bisey yok ikiside hayatindan cikti simdi arkadasimin bir iliskisi var cok mutlu hatta affetti onlari icinde affetti gorusmuyorlar tabiki sizde devam edin hayatiniza

Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
Evet insanlar isteyince,aklın alamayacağı kadar kötü olabilir.Bunun son bir hudutu yoktur.Böyle böyle insanları tanırsın,ve artık şaşırmamayı öğrenirsin.Yaşadığın acı için çok üzüldüm.Seni anlayabiliyorum.bir söz var ya,insanların onlarca yüzlerini görünce,iki yüzlülere şükreder oldum,çok doğru...

Bence sizin evliliğiniz esnasında yoktu bu tarz seyler arasnda. Çünkü bir erkek belli ederdi kendini. Benim etrafımda da var böyle orasina burasina laf edip dalga gectikleri kisiyle sevgili olanlar. Bu kisilerin arasnda gercek bir aşk ya da masum duygular da olmuyor. En kötüsü de ne biliyor musunuz? Bu insanlar evlenseler bile en ufak tartisma aninda yeniden o dalga gectikleri özelliklerinden vuruyorlar birbirlerini.

Yani hic üzülmeyin. Bu ikili arasnda kim ilk adımı atmıştır bilemem ama ikisi de aynı alçaklikta. Ve ben niyeyse evliliğiniz esnasında bu tarz bir iliskileri oldugunu düşünmedim. Belki bosanma surecinizde konusmaya baslamis olabilirler.

Şundan da emin olun; eşiniz o arkadasiniza ilk tartismalarinda dalga gectigi seyleri söylüyordur ve o arkadaşınız da kendini sürekli sizinle kıyaslayıp yaşadığı andan tat alamıyordur. Gördüm çünkü bu tarz iliskileri biliyorum. Hiç üzülmeyin, adam belli ki dalga geçtiği birisiyle sacma sapan bir iliski yasayacak kalibredeymis. O arkadaşınıza da eminim birileri cıtlatmıştır adamın onun arkasndan dediklerini.

Siz lütfen acınızdan sıyrılın, eminim karakterli bir sevgili ve arkadaşlarınız olacaktır.

Selam kızlar,
Beni hatırlayanlar vardır eminim. Daha yakın zamana kadar güzel heycanlar yaşayan biriydim. Burda da paylaşmıştım hatta.
10 ay önce evliliğimi bitirdim. Anlaşamıyorduk sevgi saygı hepsini tükettik. İki yabancıya dönüştük ve kaçınılmaz son. O süreçte yanımda olan aynı işyerinde çalıştıgım kendime çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı. Eski eşimle her kavga ettiğimzde onun omzunda ağladım. Beraber yedik içtik güldük eğlendik. Eski eşimden çok onu gördüm yeri geldi. Eve geldim eşime onu anlattım ona gittim eşimi anlattm. Neler yaptığımızı arkadşaımı çok sevdiğimi hep anlattım eşime.
Eşim arada dalga gecerdi hatta. Ses tonunu komik bulurdu bikaç şeyini daha. Arada uğraşırdı kıskandırmaya çalışırdı beni onunla. Ama bunları tamamen beni kızdırmak için yaptıgını bilirdim. Çünkü arkadşaımla çok dalga gecerdi.
Bi akşam işyerindeki arkadaşlarla buluştuk eski eşimde bizimleydi. Bahsettiğim arkadaşımla ilk kez o zaman tanıştılar ve diğer arkadaşlarımla. Çok az sohbetleri oldu. Sonrasında biz boşanma sürecine girdik. Eski eşim o akşam tanıstıgı ama benim ismende sürekli bahsettiğim iki kadın arkadaşımı sosyal medyadan eklemiş. Biride bu bahsettiğim arkadaşım. Neden ekledin diye sordum e o akşam tanıştık ya işte sonuçta bende tanımıyorum dedi. Üzerinde durmadım..
Boşanma sürecinde o kardeş gibi bildigim arkadaşm herşeyimi paylaştıgım arkadaşm sadece birkere msj yazdı bana. Aramadı hiç. O kadar çok kırılmştmki. Bende birdaha aramadım zor günümde yanımda olmayan insan hayatımdada olmasın dedim.
Zaman geçti bikaç gün önce eski eşimi merak ettim. Şeytan dürttü sanki. Nişanlandımı evlendimi diye düşündüm. Ortak arkadasmdan rica ettim sosyal medyadan profiline baktım. Yeni fotografları vardı onları inceledim bi yorum dikkatimi çekti. Benim o arkadaşımın kalpli bir yorumu.. o an beynimden vurulmuşa döndüm. Benim arkadaşım zamanında yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği evime davet ettiğim kardeş gibi sevdiğim arkadaşımla eski eşim sevgiliymiş.. yinede içimde bişey oluştu belki dedim yanlş anladn ortak arkadaşımızla görüştüm onunda haberi varmış bana söyleyememiş. Profiline biraz daha baktıkça birlkte tatillere gidildigini hediyeler alındıgını gördüm.
İnanın o an ki acımı tarif edemem. Benim tanıştırdgm iki insan.. ikisinede ayrı ayrı sevgimi anlattıgım iki insan.. arkadaşımın eski eşim hakkndaki sözleri hala kulaklarımda. Bana hediye aldıgı zaman çok şanslısın bu zamanda böyle eş bulmak zor sözleri..
ama eski eşimden yana hiçbişey yoktu. Hatta fazlasıyla dalga gecerdi arkadaşımla. O nasıl giyiniş o nasıl konuşmak o nasıl yüz vsvs.
Kaç gündür ne yiyorum ne yaşadıgımı hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir?? Bir kadın bir kadına neden bunu yapar??
Beynimde sürekli acaba evliykendemi vardı düşünceleri var.
Bağıra bağıra ağlamak istedim ilk gördüğümde. Şu anki durumum taş kesildim sanki. Bişey hissetmiyorum.
Ama ikisini düşünemiyorum yanyana. Sarıldıklarını yanyana olduklarını.. insanın kalbi böyle acıyomuş demekki. Nasıl bir acı bilmiyorum, ne yapacağımıda bilmiyorm.
Dayanamadm ve eski eşime msj yazdm ağzıma gelebi saydım özellkle o arkadşaım hakkında.
Noldu biliyomusunuz? Avukatı msj yazdı bana. Boşanma sonrasında taraflar özgürdür, hakarete dayalı msjlar devam ederse yasal süreç başlatmak zorunda kalıcaz diye.
Ben bu adamla 5 yıl birlkte oldum 2 yıl evli kaldm. Nasıl olur diyorum nasıl bi insan bukdar kötü olabilir? Kafayı yicek gibi oluyorum bazen..
yemin ederim okurken kaskatı oldum..ama bunlardan çok var çevremizde maalesef..boşverin bence ikisinden de kurtulmuşsunuz..

Back