• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Her ikisi de çok çirkin bi halt yemişler tüm sayfaları okudum çok canım sıkıldı bu konuya :KK43: Allah size sabır versin...
Bu kadınla ne zaman görüştünüz en son? Hali tavrı nasıldı? Arkadaş demeye dilim varmadı şerefsize.
En son boşanma zamanında görüştük. O sa sadece msj yazmıştı nasılsın canım diye. Ama ben ondan çok şey bekledim. Birkere bile aramadı o süre boyunca. Snra bende tüm ileşimimi kestim.

Göze sokulcak kadar mutluluğumz yoktu aslında. Sadece olması gerekenler. Bu insan bizim fotograflarımıza çok yakışıyosunuz maşallah yorumları yazan insandı. Aklım almıyo bi türlü..
Size demis ya " cok sanslisin bu zamanda Boyle erkek bulmak zor"
Aslinda herseyi anlatiyor bu cumle
O kadina mesaj atin icinizde kalmasin..

Neden esıne mesaj atıyorsun o kadını ara kesınlıkle yaptığı pıslıgı yüzüne vur utanması varda utansın çok karakterlıymış ya ne cevap verecek acaba ben olsam kesın arardım içime atacagıma onlar vıcdan azabı ceksın
Eski eşime msj yazdm kız hakkında da baya ağır şeyler yazdım, kızıda ekledim sosyal medyadan aklına msj yazmak gelmedi o an. Zaten pek sağlıklı düşünemiyodum. O da direk engelledi beni.

Size demis ya " cok sanslisin bu zamanda Boyle erkek bulmak zor"
Aslinda herseyi anlatiyor bu cumle
O kadina mesaj atin icinizde kalmasin..
O sanimiyet içinde bu söyledikleri hiç gözüme batmadı. Çok seviyodum ben onun arkadaşlıgını kendisini. Bana doğum günü süprizi hazırlayan sırf içinden geldi diye hediye alan işyerinde bişey yiyosa kesinlkle benimle paylaşan birydi o.

vay arkadaş ya

kendime üzülürdüm benden trajik hikayeler de varmış.

en azından benim gibi 9 seneni harcamadan görmüşsün kardeş.

o kız da ayrı karaktersizmiş bak arkadaşım sanıyordun meğerse değilmiş öğrenmiş oldun. demek seninkine kafayı takmış senden taktik almışmış.

boşver böyle tipler mutlu olamazlar cicim ayları bitince göreceğiz.

silkelen ve kendine gel. mümkünse bi tatil yap herşeyden uzaklaş.

onları düşünmeme alışkanlığı oluşturana kadar kendinde olmaz.

takip etmeyeceksin bakmayacaksın. yoksa hayat geçmiyor.

inan bana anlıyorum seni.

Eşiniz ne iş yapıyordu onu merak ettim?
Bi de şu an konu fake falan deseniz yeminle sevinçten ağlayacak kıvamdayım. Bu iğrençlik gerçek olmasın ya. Gece gece bunaldım.
Ah keşke fake olsa. Keşke kaç gündür yaşadıklarım rüya olsa. Boğazımda bişey var yutkunamıyorum nefes alamıyorum..

Hemen hemen aynısı bana da oldu. Kaç yıllık sevgilimle en yakın arkadaşım böyle aylarca evire çevire aldattı beni. Arkadaşım olacak sosyopat bi de ay biriyle görüşüyoruz aşığız ama eski bi ilişkisi var kız yakasını bırakmıyor diye bana benim dedikodumu yapardı. Ben de bilmeden kendi arkamdan söverdim canım siz aşıksanız o kıza da halt yemek düşer filan diye. Durumu öğrenince aylarca kendime gelemedim aşırı kilo verdim filan. Ama geliyo sonuçta hatta şimdi düşününce hiçbir şey hissetmiyorum bazı kısımlar komik bile geliyor. Korkmayın zamanla siz de umursamaz hale geleceksiniz. Belki sizden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlamışlardır benimki kadar haşin bi durum değildir. Yalnız eski eşinizin daha ilk mesajda hart diye avukatla cevap atması bana bi acayip geldi. Daha önce de mesajla hakaret mi ettiniz

Of çok üzüldüm ya gerçekten çok kötü ama hesabı Allah a bırakın elden bişey gelmez ki. Umarım ilahi adalet diye bişey vardır ve böyleleri her iki dünyada da çekerler

Yaşadığın zor bir durum ancak kendini bırakmamalısın.Önemli olan sensin senle artık bir bağları olmadığından hiç düşünme ve üzülme çünkü artık sana zarar veremezler.Ne zaman boşandın bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla bu durumu öğrenene kadar boşanmış olsanda gayet iyiymişsin ve düzenli mutlu bir hayatın varmış.Hayatta karşımıza milyonlarca insan çıkıyor,kimiyle yakın ilişkiler kursakta görevleri bi yerde bitiyor ve hayatımızdan çıkıyorlar,sonra yine yeni insanlar katıyoruz.Bu durumuda böyle düşün ve sana daha büyük zarar veremeyecekleri için mutlu ol.Çok uzatıcam ama birde yaşanmış tanık olduğum bir hikaye anlatayım.Bir tanıdığın kızı nişanlandı düğününe 1 ay kala damat kızın küçük kardeşiyle kaçtı.O düğün kaçan kızla damata yapıldı ve kızın ablası kızın kına tepsisini taşıdı.Ben ve bir çok kişi bu olaya şok olduk nasıl olur diye.İnsanın aklı almıyor öz kardeşin nişanlınla kaçıyor ve sen düğününü yapıyorsun.Asıl olay sonrasında tabiki.2_3 yıl sonra duydukki kaçan kız 1 çocuğu olmasına rağmen evliyken başka bir adamla kaçmış.Kocasıda öylece kalakaldı.Sonra 2. Kaçtığı adamda kızı bıraktı filan.Dahada ilerisini anlatmayayım :) resmen dizi çıkar.Yani eden bulur sen rahat ol.Beterinde beteri var ya kanbağın olsaydı bu insanlarla,yada hala bağın olsaydı?onlar artık senin için yabancı ne halleri varsa görsünler.Sen hayata en güzel şekilde devam et ve mutlu ol hayata 1 kez geliyoruz başkalarının yaptıklarını düşünüp kendimizi üzerek harcayacak kadar çok zamanımız yok

Ah keşke fake olsa. Keşke kaç gündür yaşadıklarım rüya olsa. Boğazımda bişey var yutkunamıyorum nefes alamıyorum..
Şu an teselli etmeyi çok isterdim sizi; ama biri beni de teselli etse iyi olacak. Sizin olaya çok üzülünce kafam dağılsın diye sosyal medyada gezineyim dedim, Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini gördüm. Bari arkadaşa yazayım o rahatlatır dedim, adamın vertigosu çıkmış. Çok b.k bir yere döndü bu dünya ya, insansız hava sahasına girmek istiyorum ya da kötülük düşünmeyen insanların arasına. Ya insan gibi insan olsunlar ya da insanlık yok olsun valla yok olsun, yıldım insanlıktan çıkmışlardan.

Bunun benzerini yaşadım eskiden.
En yakınım canım dediğim arkadaşım benim sevdiğim insanla,hemde nasıl sevdiğimi bilerek,gözümün içine baka baka sevgili oldu.
Elele çıktılar karşıma ki ikiside biliyordu hislerimi.
Tabi sizin acınızın yanından geçemez ama ne kadar üzüldüğümü,acı çektiğimi bir ben bilirim.
Günlerce evden çıkmak istemedim,gecelerce ağladım. Hangi birine üzüleceğimi şaşırmıştım.
Sonra ayrıldılar,askere gitti ,mektuplar yazdı bana,telefon açtı sürekli,ama benim için bitmişti. İçim soğumuştu. Arkadaşımda konuşmak istemişti oturup dinlemedim bile.
Ama şimdi hissizim,aradan yıllar geçti bu konuyu hatırlayınca birşey hissetmiyorum,öyle bir anı olarak geride kaldı.
Biliyorum çok zor. Arkadaşına mı,eşine mi,atılan kazığa mı yoksa emeğine mi yanacağını bilemiyor insan ama inanın geçecek. Hep böyle hissetmeyeceksiniz. Sizde bir yerden sonra silkinip toparlanıp kendi hayatınıza döneceksiniz. Unutup yolunuza bakacaksınız. Sadece biraz zaman gerek.
Dilerim Rabbim bundan sonra iyilerle karşılaştırsın sizi. Ne denir başka bilemedim.

Karaktersizler. Hiçbir duruşu olmayan, meziyetsiz akbaba bir arkadaş ve beyninden evvel uçkuru çalışan, nankör, haysiyet yoksunu bir erkek... tam bir film afişi oldu, ikisinin de fotosunu basıp asmak lazım şehrin duvarlarına. Hiç mi utanma olmaz insanda? Hadi utanmayı geçtim omurilik soğanıyla mı yaşıyor bu insanlar bu nasıl beyinsizlik,nasıl güvenebiliyorsun yakın arkadaşını harcayan kadına,7 senelik hayatını paylaşmış erkeğe...

Back