Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Valla buna benzeri yakın bi olay geldi aklıma.Bana çok yakın olan birinin başından geçti bu olay.Şimdi adam yakın arkadaşının eşiyle kendi eşini tanıştırıyor bunlar böyle dörtlü takılıyor.Birbirlrinin evlerine gidip geliyorlar.Sonra yıllar geçiyo bu iki kadın çok samimi arkadaş oluyo.Kadın bi gün öğreniyoki kocası o kadınla sevgiliymiş.Onu aldatıyormuş.Hem kendi tanıştırıyo evine girip çıkıyo kocasının sevgilisiymiş düşünün.Tabi kocasının arkadaşıda öğrenmiş karısının arkadaşyla sevgili olduğunu 3 çocukla kadını boşadı.Çocuklarını dahil istememiş adamın arkadaşı.Adamın karısı onu bırakmadı hala evliler sorunlu bi evliliklerinde var çocuklarıda var.Ayrılmıyorlar.Yani insanların napacağı hiç belli olmuyor.Bazı insanlar yaşanılanlar insanı hayrete düşürüyor.Rabbim acınızı azaltsın Yardımcınız olsun.Böylelerinide Allah ıslah etsin..

Okurken o arkadasiniz hakkinda eski esinizin bu nasil kiz falan dedigi kisimlari okuyunca hikayenin sonunu tahmin ettim. Sizin oyle dusunmenizi saglamak icindi dedikleri. Gercek ise tam tersidir genelde. Bir erkek hic tanimadigi birini kotuluyorsa bunun tam tersini dusunurum, genelde de oyle olur.
Biliyorum yaralandiniz, normal. Ama ayni seyleri dusunup dusunup durmak, onlari takip etmek sizi yorar. Dahadi onunuze bakamazsiniz.
Onlarin yaptiklari igrenc. Kabul edilemez. Ozgur bile olsalar cok da etik bir davranis degil bana vore. Ancak birada onemli olan sizsiniz. Onlar kendi copluklerinde bogulsunlar birakin. Sizin toparlanmaniz lazim. Onunuze bakip yolunuza devam etmeniz lazim. Zor da olsa bir yerlerden baslamak lazim. Gecmis olsun. Dilerim cok cok mutlu olursunuz.
U utmayin bu sizin icin bir kayip degil kazsnc. Iki pisligin gercek yuzunu gormus oldunuz.

Okurken hem icim acidi hemde midem bulandi.malesef boyle karaktersizleri hayatimiza alıyoruz size çifte kavrulmuş denk gelmiş. Cok üzüldüm ama diliyorum ki cok cok mutlu olun ilerleyen zamanlarda. Okadar mutlu olun ki bu gunleri hatirlamayin.

Hepinize diyorum arkadaslar.. esinizle problemlerinizi ( kaynvalide-annede dahil) 3. Kisilere anlatmayin. Siz esinizle bi sekilde gonul alir unutursunuz ama 3. Kisiler unutmaz..
simdi kocani bilmem ama o kadinin vicdani rahat nede olsa sorunlu evlilikti der gecer.
Bi kac yil snra onlada baslar problemleri. Eskileri sil at yeni hayatina dair planlar yap mutlu olmaya bak.

Üzüldüm, zor bir durum. Sonuna kadar sinirlenmekte haklısınız, ama keşke msj atmasaydınız. Her neyse artık olan olmuş siz şimdi kendinizi iyi hissetmek için hobiler edinin ve Allah a dua edin. Bence bu yaptıklarından sonra mutlu olamazlar, senin ahını alıyorlar çünkü. Bakmayın şimdi cicim ayları ama sonrasında eden bulur mıtlaka

burada işin sizi ilgilendiren kısmı evliyken ilişkileri var mıydı? o. yoksa boşandıktan sonra isteyen istediğiyle sevgili olur, üzülseniz de ölüp bitseniz de buna karışamazsınız. ve bi suçlama yapılacaksa da tek taraflı yapılmamalı. kadına kızılıyor mesela vay sen benim arkadaşımdın nasıl yaparsın bilmem ne diye ama adam nasıl yapmış? adama da kızmak lazım. hatta ben erkeklere daha fazla kızıyorum sonuçta karşıdaki kadın bekar, kimseye karşı sorumluluğu yok, yaptığı yanlışın bedelini sadece kendisi ödeyecek, kendi açısından bakınca. ama evli olan adamın evliliğine, eşine ve varsa çocuklarına karşı da sorumluluğu oluyor. şimdi daha çok şey düşünmesi gereken, daha fazla sorumluluğu olan,yaptığı şeyden etkilenecek olan bir aile kimde var? evli olan tarafta. o halde evli olan kişiye daha fazla kızmak lazım. hadi karşı taraf zıvanadan çıktı diyelim ki, evli olan insan diyemiyor mu yahu ben evliyim sen ne yapıyorsun? diye.

siz artık boşandınız, kimseye ağzınıza geleni sayıp dökemezsiniz. zaten mesajınıza dönüşten belli, yapamazsınız yani. o özgür siz de özgürsünüz. yapılan şey bana da kötü geliyor, ben de çok rahatsız olurdum ama buna üzülmek yerine kendi hayatıma odaklanmaya, nasıl olsa boşandım gitti artık diye düşünmeye bakardım. ki zamanında benim de erkek arkadaşım benden ayrıldıktan kısa süre sonra arkadaşımla sevgili olmuştu. önüme baktım yani ne yapayım?

ve şunu söylemeden geçemeyeceğim, ya bu arkadaşlarla tanıştırma, arkadaş ortamına sokma olayı bana oldum olası saçma ve gereksiz gelmiştir. bir insan neden kocasını kız arkadaşlarının ortamına sokup onlarla tanıştırır, samimiyet kurmasına izin verir ya da bunu teşvik eder ki? ben görüyorum öyle ay bizim kızlarla tanışsın yok hesabını eklesin bilmem ne diyen insanlar. yapmayın hanımlar, boşverin, herkesin arkadaş ortamı kendine kalsın, karşılaşınca merhaba-merhaba desinler bu kadarı yeter bence.

Nickiniz gûnümüz durumunu anlatiyor resmen. Ben ergenlikte yasamistim bu durumu o zaman dahi cok agir gelmisti, sizinki evlilik ustelik ne kadar aci cektiginizi az cok tahmin edebiliyorum. Insallah kisa sürede gecer aciniz, Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Ben bu forumda ögrendim bu sözü 'kadin, kadinin düsmanidir' her konuya yazsam cuk diye oturacak nerdeyse.Arkadas demeye dilim varmiyor ne adi , ne pis hele o eski es. Ikisi de ne kadar insan degillermis ya yuh

Sen boşanırken eşini seviyor muydun . Evet yakın arkadaşınla birlikte kötü bir durum ama bunlar seni artık ilgilendirmemeli. Birinden boşanmıssın , diğeriyle arkadaşlığın bitmiş . Seni bağlayan ne ? Ne halleri varsa görsün . Önüne bak birak geçmişi .....

Of ya benim de buna benzer bir korkum var kendi hayatımla ilgili..çok üzüldüm öok geçmiş olsun.Ama emin olun ki eden buluyor hiç üzülmeyin şimdiye bakmayın siz,gülmeyecek onlar.

Allah kahretmesin böyle kocayı böyle arkadaşı üzülme kız boşverrrrrr iki pislik birbirini bulmuş sende hayatına bak kim ne b.k yerse yesinnnnnn,

Ben olsam İkisininde ortak resimlerinin olduğu yere bir not yazardım.
"Vaaaay benim eski koca, eski en yakin arkadasimi sevgili yapmış, maşallah maşallah. Benim eskilerde bayaa rağbet görmüşler haaa! Yanlız eskiye rağbet olsaydı, pit pazarına nur yağardı " yazıp, ordan uzaklaşırdım. Birazda onlar düşünsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…