Bu mudur yani ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
29
Merhaba.Çok çaresizim yani çıkmazdayım sanırım bu mesajı okuyup bana yardımcı olmaya çalışacağınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle genel bilgileri vereyim. Ben memleketim de üniversite okuyorum fakat ailem memleketime 2 saat uzaklıktaki bir şehirde yaşıyor.Babam her zaman yaşadığımız şehirde okumamı istedi.(Daha önce konu açmıştım. Babam beni yaşadığım şehirde okutmak için çok çabaladı direndim.Çünkü orası benim kaçış yerim.Babam küçüklüğümden beri annemi aldatıyor.Sevdiğim adamı annemle paylaşmaktım sonra da başka başka kadınlarla.Ve sürekli içiyor.Özünde iyi insandır. Neyse cuma günü yaşadığım şehre geldim ve gelir gelmez art arda olaylar yaşadım ve yaşadığım olaylar bana geliyor.Öncelik sırası verirsem cuma günden başlamam gerek.Babamın çalıştığı işyerine yeni bir kız gelmiş.Yaşadığımız şehirde üniversite okuyor.Tanıştırayım seni dedi babam iyi tanışalım dedim.Geldik tanıştık.Sohbeti aynen size aktarıyorum.
-Nerede okuyorsun ?
-Süleyman Demirel Üniversitesinde
+Aaa burda okusana oranın adı bile yok.(Akdeniz üniversitesinde okuyor)
-Ben okuduğum şehirde mutluyum.Babam sevmiyor olabilir ama ben seviyorum arkadaşlarım akrabalarım hep orda
Babam girdi konuşmaya ordakiler Yobaz falan dedi
+Yobazların içinde okumaktır hayali.Orda gece hayatın 9 da bitiyordur zaten burda en azından 8e kadar dışarda kalırsın dedi kız.
-8 mi ? Ben burda 5 de evde oluyorum ve öyle bir kaygı gütmüyorum.Isparta'da da okuldan çıkar çıkmaz yurda gidiyorum dedim.
+Eğri oturalım doğru konuşalım bende kızım ailenden kurtulmak için mi yaptın dedi
-Ben de ne ilgisi var o yüzden mi 2 haftda bir burda okuyorum dedim
+O DA DEDİ Kİ YA BABANIN ZORUYLA GELİYORSUNDUR.YA DA ANNENE ÇAMAŞIRLARINI YIKATIP ÜTÜLETMEYE GELİYORSUNDUR DEDİ.
-Ben normalde sakin bir karakterim(Hiç tanımadığım bir insan bu ithamlarda bulunca hey heyler geldi bana) Çık git şu odadan dedim
+Ya da ev yemeklerini özlüyorsundur dedi
-Bende dedim ki teyzem halam ev yemeği yapamıyormuşmuş.
+Anne yemeği başkadır dedi
(Bir de ben düşünüyormuşum ki hiç haberim yok teyzemgil annemle babamın tek tırnağı etmiyormuş ki onu seçmişim)Bu arada bu kız da Adana'dan okumaya gelmiş.Gece 12 de çıkıyor işten.
Eve geliyorduk babamla kız için çok şirret değil mi nasıl hakkından geldi senin dedi babam.Bende dedim ki benimle insanları karşılaştırırken dikkat et.Ben gecenin 12 de işten çıksam demediğini bırakmazsın dedim.Senin ihtiyacın yok mümkünse çalışma dedi ki o kızın da ihtiyacı yokmuş annesiyle babası ayrıymış ve her birinin evi arabası varmış.Ya bunların hiç biri beni ilgilendirmiyor her insan istediğini yapabilirdi.O kızda başka şehirden gelmiş gece 12 ye kadar dışarda .Ben başka şehirde okuyorum ama akrabalarımla dolu akademisyen olmak istiyorum ve bunun için şimdilik proje yazıyorum derslerimde başarılıyım akılları bende kalmasın diye kolay kolay dışarı çıkmam akşam çıkıyorsam da halamın kızıyla çıkarım(27-28 yaşında) Haber verip çıkarım.Nasıl ağrıma gitti anlatamam.
Ertesi gün dışarı çıktım.Erkek arkadaşım anneannesini kaybetti perşembe günü onun yanında olup destek olmam gerekiyordu bir de anı defteri yapıp satıyorum onun malzemelerini almak için çıktım.Dönüşte babamla döndüm eve ve herşey o zaman oldu.Babamın yanında babam çalıştığı işyerinde çalışan bir dayı olunca arkaya oturdum bende babamın elinden telefon düşmüyor önünde araba varsa eline hemen telefon alıyor.Kırmızı ışıkta telefon alıyor gözüm takıldı.Birisi nee yazmış numara kayıtlı değil babamda facebook ile ilgili bir mesaj atmış.(Ki babam asla mesajlaşmayı sevmeyen bir insan )Şirket numaralarını biliyorum numara farklı bir numaraydı ve kayıtlı değildi)Genç delikanlıklar gibi telefonun başında mesaj bekliyor.Ki mesajlaşmayı sevmeyen 46 yaşındaki insanın telefonun başında mesaj beklemesinin tek bir anlamı var bence aldatmak.Çünkü geçen hafta pazar günü içmiş beni aradı kızım ben neden arada hovardalık yapıyorum hovardalık çok pahalı biliyor musun dedi anneme de insan yeni eşe ihtiyaç duyuyor gibi birşey söyledi.Bugün de pazardan geldiler annemle arabayı yıkatıp gelecekmiş yarım saatte 2,5 saat sonra geldi.Kavga çıkarttı anneme dedi ki sen niye karnıbahar pişirmiyorsun adamın derdi bu.Sonra da siz beni istemiyorsunuz biliyorum dedi.Ki yüz kere aradık nerdesin seni bekliyoruz yemek yiyeceğiz diye.Benim ne yapmam lazım.Annene söyle demeyin az çıtlattım ama annem bu güne kadar çalışmamış dedem falan da sahip çıkmaz asla annem hep babaama katlandı ömrü böyle geçti.Teşekkür ederim konumu okuduğunuz için teşekkürler.

günah almak istemem şu kızla baban uzak dursa iyi olacak gibi :/
12 ye kadar açık nasıl bir işyeri sizin orası? üni öğrencisi kız 12 ye kadar çalışması garip
Benim de aklımdan geçmedi değil ama bende günah almak istemedim.Ailesi 12 kadar çalışmasına izin vermiş restaurant 1-2 kadar açık bir yer.Kız benden bir yaş küçük.Ben 20 yaşındayım ama kızın tavırları 25 yaşında gibi.

Bence babanla o kiz isi pisirmis bile. Ve aldatan her erkek gibi uyduruk sebeplerden ailesine sariyor.
Benden bir yaş küçük kişi ile midesinin kaldıracağına inanmak istemiyorum keşke numarayı ezberleseydim de wp'tan baksaydım.Facebook'unu inceledim bir profil dikkatimi çekti profilde herşey gizli ve sadece Atatürk fotoğrafı var.

Gunahini almak istemem ama benimde ikisi arasinda birseyler olabilecegine sair dusuncelerim oldu senin yapacagin seye karsi cikip baskasi bunu yaptiginda onun icin hayranlik uyandiriyorsa isin icinde vardir bir bit yenigi

Babamda ayni yolun yolcusu oldugu icin tecrubeyle sabittir fikirlerim

Gunahini almak istemem ama benimde ikisi arasinda birseyler olabilecegine sair dusuncelerim oldu senin yapacagin seye karsi cikip baskasi bunu yaptiginda onun icin hayranlik uyandiriyorsa isin icinde vardir bir bit yenigi

Babamda ayni yolun yolcusu oldugu icin tecrubeyle sabittir fikirlerim
Lütfen o kadarı midesini kaldırıyor olmasın.Benim sevgilim olduğunda kıyameti koparıyor bence nedeni yediği haltlar.

günah almak istemem ama bu kız babana kendini baktıryor olabilir
üniversite de böyle kızlar vardı evli iki çocuklu sevgilileri olurdu onlara yok telefon yok kontör yok ayakkabı vs. aldırırlar sonra okul bitince terk ederlerdi
baban ne yırtık kız dediğinde evet o kadar yırtık ki ben biraz daha yırtıcam derdim

zaten bu tür insanlar kendi kızlarına karılarına her şeyi yasak edip hayatlarını cehenneme çevirir kendi dışarı da karıştırmadığı halt kalmaz
Ve suçunu örtmek için kendini istemeyen ilan ediyor ya da hep siz haklısınız diyor bugüne kadar hep isteklerimden taviz verdim Babamın aklı kalır üzülür diye.

Ve suçunu örtmek için kendini istemeyen ilan ediyor ya da hep siz haklısınız diyor bugüne kadar hep isteklerimden taviz verdim Babamın aklı kalır üzülür diye.
suçlu psikolojisi
üste çıkma
Allah doğru yola çevirsin onu
annen ne diyor haberi var mı olanlardan
sen kendi hayatını çizmeye çalış kendi hayatını kurarsan bu olanlardan daha az etkilenirsin

Kiz nerden cesaret bulabilmis böyle konuşmayı.. Hem de yeni tanıştığı birine. Bence de babanızla bir alakasi var. Babanızın tepkisi bile ilginç.. Onun dışında karnibahardan kavga.. Babanız sadece suçunu bastırmaya çalışmis. Suçluluk psikolojisi.. Yapabileceğiniz pek birşey yok gibi.Babanız degismeyecek. Anneniz de ayrilmayacagina göre bilse de bilmese de birşey farketmez..

suçlu psikolojisi
üste çıkma
Allah doğru yola çevirsin onu
annen ne diyor haberi var mı olanlardan
sen kendi hayatını çizmeye çalış kendi hayatını kurarsan bu olanlardan daha az etkilenirsin
Amin. Olsa da birşey değişmiyor sadece üzülüyor geçim kaynağı yok olsa bir dakika durmam diyor zaten.
Üniversitemi bir önce bitirmek sonra da Allah nasip ederse bir an önce evlenmek istiyorum Isparta benim için bir kaçış ama annemle kardeşimi düşünüyorum hep.

Kiz nerden cesaret bulabilmis böyle konuşmayı.. Hem de yeni tanıştığı birine. Bence de babanızla bir alakasi var. Babanızın tepkisi bile ilginç.. Onun dışında karnibahardan kavga.. Babanız sadece suçunu bastırmaya çalışmis. Suçluluk psikolojisi.. Yapabileceğiniz pek birşey yok gibi.Babanız degismeyecek. Anneniz de ayrilmayacagina göre bilse de bilmese de birşey farketmez..
Babam kendi itiraf etti doldurdum diye ama ben bu kadar dolduruşa gelmezdim birisi doldursa.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum annemi kardeşimi düşünüyorum.

günah almak istemem ama bu kız babana kendini baktıryor olabilir
üniversite de böyle kızlar vardı evli iki çocuklu sevgilileri olurdu onlara yok telefon yok kontör yok ayakkabı vs. aldırırlar sonra okul bitince terk ederlerdi
baban ne yırtık kız dediğinde evet o kadar yırtık ki ben biraz daha yırtıcam derdim
Babamın öyle bir insan olduğuna inanmak istemiyorum,inşallah öyle değildir. Ben sinirimi atamadım kızı dövmeye gittim bu kez de küpemle oynadı Allah'ım sabır dedim içimnden kavga etsem rezillik çıkacak gene birşey değişmeyecek.

Amin. Olsa da birşey değişmiyor sadece üzülüyor geçim kaynağı yok olsa bir dakika durmam diyor zaten.
Üniversitemi bir önce bitirmek sonra da Allah nasip ederse bir an önce evlenmek istiyorum Isparta benim için bir kaçış ama annemle kardeşimi düşünüyorum hep.
eğer sen kendini sağlama alabilirsen çalışıp biraz para biriktirip anneni yanına çekebilirsin
kardeşin de biraz büyümüş olur
birde babanı tehdit et bir daha o kız benle konuşursa döveceğim elimde kalıcak rezillik çıkacak diye belki geri adım atar

eğer sen kendini sağlama alabilirsen çalışıp biraz para biriktirip anneni yanına çekebilirsin
kardeşin de biraz büyümüş olur
birde babanı tehdit et bir daha o kız benle konuşursa döveceğim elimde kalıcak rezillik çıkacak diye belki geri adım atar
O kız olup olmadığını bilmiyorum.Düşünüyorum zaten şurda kaldı 2 yıl.Ama durumlar nasıl olur hiç bilmiyorum . Erkek arkadaşım elin oğlu da olsa çok anlayışlı biri çok şükür.

Babam kendi itiraf etti doldurdum diye ama ben bu kadar dolduruşa gelmezdim birisi doldursa.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum annemi kardeşimi düşünüyorum.
Babanizla konuşun.. Siz de işinizi mesleginizi elinize aldığınızda ancak Ozaman kurtarabilirsiniz annenizi kardesinizi.. Ama anneniz babanizi seviyorsa nafile.. Burda da bir bayan aldatıldığını öğrendi. Ama ayrılmak istemiyor seviyor. Adam da halen kadınla birlikte.. Karısı da bile bile kabullendi.. Anneniz de ogrenirse ki yazdığınızdan anladığım kadarıyla sineye çekip kabullenir.. Benim de başımda vardi. Babamla konuştum ama faydası olmadi. Evlenmişti bile. Ne oldu ayrıldı yeniden. Gerçekten kimse yasattigi yanına kalmıyor. Bizzat gördüm. Siz yine de babanızla konuşun . Umarim düzelir.

Lütfen o kadarı midesini kaldırıyor olmasın.Benim sevgilim olduğunda kıyameti koparıyor bence nedeni yediği haltlar.
İnşallah zannettigimiz gibi degildir ama ne yazıkki üzülerek söylüyorum benim babamın görüştükleri arasinda yas olarak benden küçükler bile vardı

Hiç migdesi almaz diye dusunmeyelim erkekler migdeleeine herseyi sığdırabilecek genis yaratiklar yada benim babam gibiler
Hani baban sen yaptığın zaman kizacagi seyleri o yapınca gururla soyluyor ya ben üniyi kazandigimda babam yollamamisti ama telefonda konusurken (konustugu kisinin sevgilisi olduğunu düşünüyorum)konustugu kisiye universoteyi kazanması için cesaretlendiriyordu

Biz yapinca hersey kotu ama onlar icin hersey mübah

X