Bu mübarek günde kalbimi kırdınya ne layık san onu gör

Olsen bayram edecekmis? Yenilir yutulur degil, Allah yardim etsin

Ne varki benim tarafimda biri var lafinda hayret bisey yani adam 100% kendi kendini tetiklemis, abartmis ve annesinin yaninda efelenmis

Benim anlamadigim ne olursa olsun bayram ederim falan demes durduk yere degildir heralde sorunlu galiba evlikik zaten

Kocan hatali diycemde.
Geri bide o kvnin sozu?
Anasina bak ogluna al derim..

kadın sankı senı kaldırmak ıcın soylemıs gıbı soylem tarzı nasıldı gulerek sefkatle mı soyle yuzunu burursturarark mı soyledı kırılmkta cok haklısın ama boyle seyler oluyo maalesef yaaa

Şunu yapın bunu yapın diyemem ama ben "geberse de bayram etsem" diyen bir kocanın evinde bir dk durmazdım. O lafı duyar duymaz o odadan çıkar "geberse de kurtulsam ha?" al kurtuldun der evi terkederdim.

Bende sandım ki kv odaya gelince. Hadi kızım gelde sahurunu yap dicek. Resmen kalk sofrayı hazırla demiş ya la yuh yani

cokkkk gzlll bı acıklama olmuss konu sahıbı dıkkate almalısın saygı kalmamısss esınde ana ogul aynı bendede var aynılar yaa bu kdr huyları suları benzer

Yaptığınız ironiyi anlamayıp uygulamaya kalkan olur, bu sebeple ilerde falanca sitede bir üyenin yazdıklarından esinlenip yaptım diye sizi hedef göstermelerini istemiyorsanız yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz
Zira burayı ziyaretçilerde okuyor ve okuyanların yaş ortalamasını, psikolojilerini bilemiyoruz.

vallaha çoğu kişi kocaya ve kaynanaya saymış dökmüş ama ben hak verdim şahsen.
hatta daha fazlasını da yapmalılar. eğer bir insan "geberip gitse de kurtulsam" lafını hazmedebiliyorsa, hiçbir şey olmamış gibi o kocanın, o kadının önüne yemek koyabiliyorsa bence gayet müstehak.
hayır o yemeği koymasa daha ne diyecek o koca? daha ne gibi bir tatsızlık çıkabilir?
döver mi? ondan mı korkuyor da koyuyor yemeği?
sana boşan diyeceğim konu sahibi, nasılsa boşanmayacaksın
o zaman susmayı öğrenecek, kocan neye karar verdiyse "tamam bey" diyeceksin.

Durumunuzu bilmiyorum ama hayat bedduanın tutup tutmayacağını beklemek için çok kısa. Çalışıyormuşsunuz. Boşansanız aileniz arkanızda durur mu? Çocuğunuz var mı?

Kocanız da kayınvalideniz de kalbinizi çok kötü kırmışlar. Bazen tek bir söz bile bardağı taşırır. Zaten kocanızın ettiği laflar yenir yutulur cinsten değil. Evliliğinizi sürdürmeye karar verirseniz dün geceyi unutabilecek misiniz? Mübarek ramazan günü, mübarek fitre yüzünden, mübarek sahurda yaptıklarının karşılığı da Allah'a kalmış. Siz kendinize layık gördüğünüz kararı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…