- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
kayınvalidem sözleriyle ortalığı yatıştırmaktan çok oğlunu dahada dolduruşa getirdi. tartıştıktan sonra ben yatak odasına geçtim baktım kv git eşinin yanına yat demesini bekliyordum ama o oğlunun yatağını oturma odasına açtıHerkes buna benzer şeyler yaşıyor
ama bir kenara atıp evliliğine devam ediyor , ve insanın sevgisi azalıyor kaynanayada eskisi gibi saygısı +kalmıyor kalmıyor, bu kaynanayı sevmiyorum cümleler hemen söylenmiyor böyle olaylarla birleniyor oysaki kaynananın yapması gereken sizi yatıştırıp orta yol bulup barıştırıp büyüklük yapıp saygınızı kazanmaktı ama ne yapıyorlar oğulları ile beraberce el kızını diş bilemek ,nefret kusmak ve ortalığı karıştırmak ,
kayınvalidem sözleriyle ortalığı yatıştırmaktan çok oğlunu dahada dolduruşa getirdi. tartıştıktan sonra ben yatak odasına geçtim baktım kv git eşinin yanına yat demesini bekliyordum ama o oğlunun yatağını oturma odasına açtı
bugün eve geldim mesaj attım evdeyim diye gelmedi mesaj attı rahatsızım diye yarın gelecekmiş annesindeymiş
profilini gorunce midem bulandi taze gelinnn.cokkkk gzlll bı acıklama olmuss konu sahıbı dıkkate almalısın saygı kalmamısss esınde ana ogul aynı bendede var aynılar yaa bu kdr huyları suları benzer
sen tiksiniyorum diyorsunda arkadas.sen xektin mi cile.demesi kolay yasayan bilir.bemde esimden siddet gordum bir cocukla bosandim.annemin evine geldim .beni istemedielr sen gelsen biel cocugu ver dedielr.hergin kav7s hakaret ayri esimin yaninda yasadiklarimin bemzerini burda yasiyorum siddet haric.sagolsun annem gecn bana vurdu ayagiyla tepti.cile bitmiyor b9saninca.bipmiyorum zor ya hayat .rabbim mutlu gunleri gormeyi nasip etsin ben ve benim gibi kader arkadaslarima.ve kobu sahibine hayat zor.insanlar deg8sti herkes ayni ..erkekler dha beter oldu.rabbim bizi acikda birakamsin ne diyim.merhametli insanlarla karsialstirsin.değil sabaha kadar ölene kadar ya sabır çeksen olmaz bu iş...
aklımın almadığı konular bunlar,dövme sövme bir yana
annesine "bıktım gebersin" kurtulayım demek başlı başına boşanma sebebi
annesine eşinden dert yanan karaktersiz bir adam bu,diğerleri beklenir zaten
evim yok işim yok çocuğum var mecburum diye bunca eziyete katlanmaya(!) devam eden zihniyetten tiksiniyorum
insan kaderinde ne varsa onu yasiyor canim .bende senin gibi evliligi toz pembe hayal etmistim.yanilmisim benim hayatimin en avi gunleri oldu.çok üzülüyorum bundan 10 yıl öncesine gidiyorumda bekar yıllarıma ne hayallerim vardı benim evliliğim böyle olmamalıydı
bugün eve geldim mesaj attım evdeyim diye gelmedi mesaj attı rahatsızım diye yarın gelecekmiş annesindeymiş
ne varmış ki profilimdeprofilini gorunce midem bulandi taze gelinnn.