- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
pacamdan kapamazsin mi? kopek misin sen pardon?Sonradan esinle aran duzelsede insan soylenen sözleri unutmuyor. Evlendigimizde işim yoktu ev hanımıydım o zamanlar eşimle her tartismamizda bana, bu evde benim ekmegimi yeyipte beni pacamdan kapamazsin derdi 10 yıl oldu hala o sözü aklıma geldikçe ağlarım. Sonra mevlam banada bir iş nasip etti
sen günlük mü tutuyorsun, anket mi yapıyorsun ben çözemedim....Özür dilesede unutulurmu söylenen sözler
Sonradan esinle aran duzelsede insan soylenen sözleri unutmuyor. Evlendigimizde işim yoktu ev hanımıydım o zamanlar eşimle her tartismamizda bana, bu evde benim ekmegimi yeyipte beni pacamdan kapamazsin derdi 10 yıl oldu hala o sözü aklıma geldikçe ağlarım. Sonra mevlam banada bir iş nasip etti
Canım çalışıyorum iki hafta yıllık izne ayrılmıştım orucumu rahat tutayim diye burnumdan getirdilerSen de ileri geri havlayamazsin deseydin. Iyi yapmissin gitmekle. Kimse gaza getirmeye demiyor. Dursan duzelmeyecegi icin diyor herkes git diye.. Simdi calismiyor musun
Bunu siz yazmissiniz , ilk konunuz:
8 yıllık evliyiz görücü usulu evlendik ilk 1,5 yıl kv ile oturduk kaynanam oğluna çok düşkündü ona tıpkı bebek gibi davranıyordu. çok sıkıntılı günler yaşattılar bana eşimde çok dayak yedim hamileykende dövdü 8 aylık kızıma hamileyken balkonda çiçek saksısını kafama geçirdi sebepler çok basit annesine günaydın dememişim eline sağlık dememişim akşamları otururken annesinin dizine yatar uyur kalırdı aşşalandım hor görüldüm itildim kakıldım çok çektirdi bana sonra kızım doğdu 2 aylıktı bigün yine çok dövdü beni öyle dövdüki bayılmışım gözlerimi açtığımda kendimi hastanede buldum
Esiniz bir hayvan, evliliginiz berbat, kayinvalideniz ayrica ruh hastasi. Buraya konu acarak bir yere varamazsiniz, bunlar adam olmaz, sizin evliligniz duzelmez.
Yok canım hiç aramadı iki gündür kardeşim deyim bende aramadım bilmiyorum çok soğudum yüzünü görmek istemiyorum. ..Esiniz arayip sordu mu peki ve bosanma lafi gecti mi bu zamana kadar aranizda hic , tepkisi ne oldu ?
Allah yardimciniz olsun onceki konuardan da biliyorum sizi , feraha erin insallah
Ne deseniz haklısınız ama yuva yıkmak kolay olmuyor insan herşeye rağmen bi şans daha veriyor. Esim ilk evlendigimiz yıllarda daha beterdi biraz daha düzeltti kendini ama daha önce de dedimya annesinin olmadığı yerde kedi gibi ama annesi varken sanki başka bir insan oluyo ve beni onun yanında çok rencide ediyor. Bu yüzden kv dende soguyorumkalbinizi kırmak istemem ama anlattıklarınıza göre eşiniz sizi hiç sevmiyor bir de hiç aramadı diyorsunuz bu evlilik zaten siz arkadasından ittirdiniz diye bu gune kadar gelebilmiş siz ugrasmasanız sanmıyorum ki sürecek . her seye ragmen kalkıp sofra hazırlamak iyi niyete girmiyo artık bana göre . kocanızı neden gözünüzde bu kadar büyütüyosunuz onu büyüttükce kendinizi küçültmussunuz öz güveniniz bile gitmiş tamamen .önceki konularınızı da okudum ben üzüldüm tabi ama kusura bakmayın da bile bile lades demişsiniz siz
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum. Kirginligimi Kizginligimi hâlâ atamiyorum. Eşim Özür dilemek bi yana benle konuşmuyor bile. Bir saat uzakta kız kardeşime geldim bi kacgun kalicam burda. 10 yıllık evliligimiz var. 2 çocuğum var. 10 yıl içinde çok çektirdi bana normalde iyidir ama annesi olduğu zaman çok değişiyor. Ben eminim biz bu konuşmayı yaptigimiz da kv bizde olmasaydı eşim bana bu kadar celallenemezdi. Niye böyle yapıyo anlamıyorum. Çok soğudum ondan yüzünü görmek istemiyorum. Annesinin yanında beni yerin dibine soktu.
Ben o günleri hic unutamadim hâlâ aklıma geldikçe yeniden yaşıyorum.
Düşünüyorum da dediginiz gibi galiba bizim sonumuz yok
görücü usulü evlendik.Bence asıl problem kvalideden çok eşinizde. Ne demek başımı yaktınız ne demek ölse göbek atcam?
Görücü usulu evlendiniz zannediyorum ki. Çok ağır laflar kim olsa kırılır. Kvalideler hep sorun ama asıl tepki göstermeniz gereken haddini bildirilmesi gereken bence eşiniz