Bu mübarek günde kalbimi kırdınya ne layık san onu gör

Cok ayip, allah yardimcin oksun..hanimlara katildim..kedke odaya gecmek yerine sende durum bu bu deseydin kv.ye..gerci desende durum degidmezdi, yine oglundan taraf olurdu o..

uzuldum..esine akil fikir versin allah..

Eşinin söylediği şeyler normal bir yakınma değil. İnsan eşine nasıl böyle beddua eder anlamıyorum. Başka problemler mi oldu daha önce?

Mübarek günde böyle sözler söyleyip, kalp kırıp bir de sahur yapıp niyetlendiler öyle mi? Allah görüyor ne diyelim.

Ben de bırakın kalkıp yemek hazırlamayı hala o evde nasıl durduğunu anlamayanlardanım.

bilemiyorum ama sizin tarafınızın kuzen kadar yakın degılse ben esınızden yanayım
kuzenım duskunse acıkcası dımın dıdısına ben vermem fıtremı zekatımı

Kayınvalideniz de kavga etseler diye bekliyormus adeta,terbiyesiz kadın. O kavganın üzerine demiyorki kalkmasın ben hazırlayayım. Eşinizde ayrı bir tuhaf,ciddi anlamda terbiyesiz,o kadar lafı edip nasıl yüzünüze bakacak.
Lütfen affetmeyin,boşanın demiyorum ama bununla yaşayacak olan sizsiniz,haddini bildirmeden barışmayın.

canım benim bu adamdam bir şey olmaz
hep böyleymiş ki hep bunu yapmış
bu adama surat yapsan şımardı sanar
bence ciddi olduğunu göstermelisin
tavrın net olmalı
ütüsünü yemeğini yap geri hiç bir şeye karışma
konuşma sorarsa konuş yüzüne bakma
yanaşırsa kaç

Ya kızlar bi fikir verin diyor kız ya bosanin yada evi terketin diosunuz ben cidden bazen anlayamıyorum sizi tamam durumu kötü olmuş hem cinslerimi birazda yardım amaçlı konustuklarini görmek istiyorum artik

düşündüm de böyle bişey yaşasam kalkar bende sofra hazırlarım
kv alınmasın diye.. çok iyiliğini gördüm çünkü
fazla mı safım nedir?

eşiniz malesef çocuk gibi canım
önceden bende çok yaşadım evlerinde ufacık bişey söylesem annelerine duyurmak için bağıra bağıra konuşurdu
neyseki azaldı sonra sonra

ya fitre dediğimiz 20 lira para onunda kıymeti kalmadı şu an zaten vermeyin daha iyi. Eşine söylemeden 20 lira çıkarıp verebilirdin ikisinede paylaştırabilirdiniz de nasıl bu kadar büyüttünüz.Eşinizin tavrı kabul edilemez annesinin yanında size ettiği hakaretler yetmez gibi kız gibi annesiyle sizi çekiştirmiş annesi de ona uymuş oğlunun kulağını çekmemiş bide gel sofra hazırla sabır taşı olmalısınız ben olsam evi başlarına yıkardım.Saygınlığınızı kaybetmişsiniz ne yazık ki ne yapın edin ya bu evliliği bitirin ya saygınlığınızı geri kazanın bir şekilde.Gözlerinde en ufak değeriniz kalmamış.10 tl yi yönetme konusunda bile insiyatif tanımıyorlar size.

11 tl için bu kadar dır dır vayy anasına.çalışıyormuşsunuz 11 tl nin dısında da bir şeyler vermeniz gerekmez mi sadaka olarak.fitne eşiniz tarafına sadakalarınız diğer kıza gitseydi.bir sadaka bütün bu olanları savacaktı oysa ki

Bosanacak gucunuz,cesaretini,niyetiniz yok ise; esinizle oyle ya da boyle yasamak zorundaysaniz kavga etmeyin. Alttan alin. Fitreyi vereceginiz kisiyi teklif ettiniz,tepki aldiniz. Tamam bitti. Sadece teklif etmistim bu sene de boyle yapalim diye. İstemiyosan vermeyiz,deyip konuyu kapatmaniz lazim.

Kayinvalideler -istisnalar haric- ogullarini tutar ve onlari hakli gorurler. Bu bence gayet normal. Kayinvalidenin soylediklerini cok da kaale almayin.

Tum bunparin aksini yaparsaniz,uzulen siz olursunuz.

Yani ne desem bilemedim. Şahsen eşim bana (hele de annesinin yanında) böyle dese, istenmedigim yerde dakka durmam. Gebersin dediğine göre sizden nefret ediyor. Nasıl bu hale geldiniz bilemiyorum tabi.

Ne kadar çok kendinizi ezdiriyorsunuz kadınlar olarak. Zira çoğunluk böyle olunca ben kadınlıktan çıkıyorum yarı erkeğim ben Yani bana bunları yapıp bir de beni sahurda yemek hazırlatacak daha anasından doğmadı. Ancak ilahi bir güç beni isteğim dışında zorlar, aklımı yitirirsem felan olabilir. Kafamda huniyle gezmem gerek yani.

eşin senin için gebersin gitsin mi diyor?

Tatlım bu="DerinDeniz834, post: 41585397, member: 684852"]Bosanacak gucunuz,cesaretini,niyetiniz yok ise; esinizle oyle ya da boyle yasamak zorundaysaniz kavga etmeyin. Alttan alin. Fitreyi vereceginiz kisiyi teklif ettiniz,tepki aldiniz. Tamam bitti. Sadece teklif etmistim bu sene de boyle yapalim diye. İstemiyosan vermeyiz,deyip konuyu kapatmaniz lazim.

Kayinvalideler -istisnalar haric- ogullarini tutar ve onlari hakli gorurler. Bu bence gayet normal. Kayinvalidenin soylediklerini cok da kaale almayin.

Tum bunparin aksini yaparsaniz,uzulen siz olursunuz.[/QUOTE]
Tatlim bu istisnaları ben merak ettim neymiski analar hep oğullarını tutarlar biz söz var hatta istisnalar kaideyi bozmaz die

Potasyum siyanur temin et. Biraz zor olabilir ama mümkün. Acıbadem tadında olur. Bu aromanın olduğu bir tatlı yap, cookie gibi. Hik demeden giderler. Cesetlere otopsi yapılmasına engel olacak şeyleri de sen düşün. Hepsini ben dusunemem. Cevrem yok, cesetler başıma bela olur diyorsan doğaya çık. Mantar topla. Deneye deneye zehirliyi bulursun. Yap mantar soslu spagettiyi olsun bitsin. Az miktarda kendin de ye. Kimse bundan suphelenmez. Her yıl bir sürü insan ölür böyle.
Ben radikal ve kesin çözüm insaniyim. Bilimsel çalışırım. Laga lugayla uğraşma. Cinayet bana göre değil diyorsan hala o evde ne işin var?

aklımda bulunsun belki bana da lazım olur:)

Yuh be kadına bak bide gel sahur hazırla diyor analı oglullu değmez hiç bişey bunlara ...bence çok taviz vermissin sen onlara

H
Hahaha superr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…