• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu modeli bilen var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gozdenur19

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
127
20
318
36
Çorum
Kızlar ev arkadaşım eski, kuaförüne bir model yaptırmıştı,tüm okul çok beğenmiştik,adını sanını bilmiyoruz,tek bildiğimiz maşa yaptıkları bir tutam saçın arasına maşa yapmadıkları başka tutam saçı koyuyorlar,ortaya güzel bir şey çıkıyor.Denedik denedik olmuyor,kuaförlede aramız bozuk gidip yeniden yaptıramıyoruz,bir fikriniz var mı bu model nedir ne innesidir? :26: :6:

merhaba canım,
pek anlayamadım nasıl bir şey olduğunu ama tahmin yürütmeye çalışıyorum acaba bikaç parçaya maşa yapıp diğerleriyle iyice karıştırmış olabilir mi? bende arada öyle yapardım eskiden,gözümde öye bir şey canlandı.en iyi ihtimalle kuaförünüzün tanımadığı bir arkadaşınızı gönderirsiniz şöyle bir model istiyorum diye tarif eder,onlarda saçına uygularken iyice inceler bakar gelir size anlatır.ajan gibi:D

En son çare ya kılık değiştirip gideceğiz ya da gerçekten casus göndereceğiz :)
Ya da 2 casus gönderelim biri yaptırırken öbürü kameraya çeksin :P

Back