- 24 Şubat 2021
- 1.083
- 1.903
-
- Konu Sahibi lotuscicegii
İşimi sevmesem çoktan istifamı vermiştim ama bu şekilde de dayanacak sabrım kalmadBöyle insanlara ne spora gittiğimi anlatırım ne hayatıma dair başka çabalarımı.
İşimi yapar geçerim.
O fedakarlıkları onlar için değil kendi işinize verdiğiniz özen, hastaların rızasını almak için yapıyorsunuz.
Ve hasta olduğunuzda lütfen izninizi, raporunuzu kullanın.
Aldığım zamanda ne kadar nazlısın, senin yüzünden eksik çalıştık çok yorulduk bilmem ne diyorlar. Çok hasta bile olsalar çalışıyorlarmış kendileri ne zaman çocuk yapacağıma bile karışıyorlar ama kendi kankaları akşama kadar hasta ellemeden mesai bitiriyorÇok çok haklısınız...1 yılınız tamamlanınca kaçın ordan.Bazi insanlar kendilerini bir şey sanır...Hak olan şeyleri kullanırken sizi kötü hissettirir.Benim isyerim de böyle.Ulkemizde gerçekten böyle çok yer var...Ama siz de kendinizden fedakarlık yapmayın.Hastaysaniz izin ,rapor alın... Çünkü öyle de böyle de yaranamicaksiniz....Yaranmaya da çalışmayın.İsinizi yapin,fazlasını degil.....
Eşimde öyle diyor hayatındaki mutsuzlukları benim gibi sessiz birini bulup ondan çıkarıyorlarİnsanlar kırıldığını üzüldüğünü gördüğü kişi üzerine giderler.. evde ezilir mutsuzdur.. üzerine amiri onu ezer laf sokar hemen daha hassas kişi üzerinden kendilerini tatmin etmeye başlar..
Kendi mutsuzlukları aslında size yansittiklari...
Ayrıca rapor bir hak... ameliyat oldunuz elbette rapor alacaksınız.. kendinizden çok vermişsiniz insanlarda sizi kullanmaya devam etmiş...
Hassas olmayı bir kenara bırakın.. siz değerlisiniz ve güzelsiniz.. işinizi hakkıyla yapıyorsunuz.. kimsenin üzmesine izin vermeyin.. benim hayat mottom.. içime atıp ben şişeceğime söylerim o şişsin...
İşimi sevmesem çoktan istifamı vermiştim ama bu şekilde de dayanacak sabrım kalmad
Değil mi… herşeyi yaparsan teşekkür değil mecburiyet oluveriyorbence sizin ince düşünceniz onlarda bu etkiyi yaratmıyor, yetişmiyor mu işler, yetiştirmeye çalışmayın, rapor mu gerekli kullanın, siz alttan aldıkça hepsi göreviniz olmuş, elinizden geldiği kadarını yapın fazlasını değil.
el sağlıklığı gördüğünüz gibi oluyor belli ki.
Keşke bu kadar salak ve sessiz olmasaydım onlar egosunu şişiriyor ben evde salya sümük. Naif değil salağım benceBelli ki nahif bir yapınız var, kimse üzülmesin kırılmasın diye alttan alıyorsunuz ama bu mobbing in sona ermesi için dişinizi gösterip size söylenenlere sert cevaplar vermeniz ve onları susturmanız lazım maalesef. Başka türlü hizaya gelmeyecekler.
Abimle babamı kaybettim yakın zamanda o zamanlarda bile bu insanlar hep eleştirdi beni asla bi destek görmedim ben kafayı sıyırmamaya çalışırken sorumlum bana “seni daha çok hasta başında görmek istiyorum” dediSabretmek zorundayız. 3 gün sonra o insanlar değişir herkes gelir gider. Önemli olan işimiz. Bir süre görme, duyma, bilme.
Servis değiştirme seçeneğimde yok şuan için ancak tayin alırsam oluyor evet galiba sessiz olunca ezen çok oluyorBen sizi aşırı fedakar gördüm bence izninizi de kullanın rapor almanız gerekince raporda alın kimseye yaranmaya ya da iyi görünmeye çalışmak için uğraşmayın çünkü onlar sizin en zayıf noktanızdan vurmayı severler. Değiştirebiliyorsanız da servis değiştirin.
Bir yıl kaldı gözümde on yıl gibi inşallah biran önce geçer zaman gittiğim yer burdan daha güzel olurAtanmis hemşiresiniz niye insanlari düşünüyorsunuz. Insanlar asla aslave asla susmazlar çünkü hasetlik cok kendi eksikliğini başkasını rencide ederek coktur.yolunuz acik olsun herseyi yapin estetikse estetik cocuksa cocuk bunlar sizin hayatiniz 2 yil sonra baska yere tayin olunca onlar sizinle gelmeyecek beyniniz size eşlik edecek beyninizi üzmeyin degmiyor kimseye
Psikolog yardımı ile bu düşünceleri aşmaya çalışın bence. Hayır bu asla salaklık değil, ailede kazandığımız belli alışkanlıklar sadece. Aşırı baskıcı veya dışarıya aşırı fedakar ailelerimiz varsa otomatik olarak takdir toplamaya çalışma, kendini kanıtlama, insanlara fazla değer verme ve onları alttan alma eğilimi gösteriyoruz.Keşke bu kadar salak ve sessiz olmasaydım onlar egosunu şişiriyor ben evde salya sümük. Naif değil salağım bence
Aslında paylaşmadığım içinde olabilir ben çok samimiyet seven biri değilim yazarak anlatırım kendimi ama konuşmayı ve mıç mıç olmayı sevmem onlar öyleler belkide onlara uyumadığım için dışlanıyorum ameliyat olduğumu bile olunca söyledim benBariz mobbing ama özel hayatını anlatma böyle insanlara asla