Lekeler, Çiller Bu krem inanılmaz, anında etki ediyor ve beyazlatıyor, beyazlamak isteyenler okusun.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben memnun kalmadım diye konuyu düzenlemiştim memnun olsaydım şu an beyazlamış olurdum

Bu tür bir krem arayışı içerisinde yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. ıçeriğinde HYDROQUINONE ya da KOJIC ASıT olan beyazlatıcı kremler pek çok ülkede yasaklanmış ya da içerikteki % miktarı sınırlanmış durumda, beyazlatıcı ürünler kullanmadan önce içeriklerini mutlaka kontrol edin. Bu maddeler cildin üst tabakasını soyarak çalışıyorlar, ve başta kanser olmak üzere pek çok hastalık ve cilt problemlerine de yol açtıkları saptanmış durumda. Ingilizce bilenleriniz google da "safecosmetics" yazarak inceleme yapabilirler. Web sitesi adresi koyamıyorum.

açıklamalarında çok haklısında Hidrokinon evet yasaklanma durumu olabilir ama kojik asit hiç öyle değil.Bildiğim kaadarı ile kuvvetli bir antioksidan....bunu cildiye uzman doktorları bile öneriyor.bu yanlışı düzeltmek istedim...

Bu tür bir krem arayışı içerisinde yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. ıçeriğinde HYDROQUINONE ya da KOJIC ASıT olan beyazlatıcı kremler pek çok ülkede yasaklanmış ya da içerikteki % miktarı sınırlanmış durumda, beyazlatıcı ürünler kullanmadan önce içeriklerini mutlaka kontrol edin. Bu maddeler cildin üst tabakasını soyarak çalışıyorlar, ve başta kanser olmak üzere pek çok hastalık ve cilt problemlerine de yol açtıkları saptanmış durumda. Ingilizce bilenleriniz google da "safecosmetics" yazarak inceleme yapabilirler. Web sitesi adresi koyamıyorum.

açıklamalarında çok haklısında Hidrokinon evet yasaklanma durumu olabilir ama kojik asit hiç öyle değil.Bildiğim kaadarı ile kuvvetli bir antioksidan....bunu cildiye uzman doktorları bile öneriyor.bu yanlışı düzeltmek istedim...

ben memnun kalmadım diye konuyu düzenlemiştim memnun olsaydım şu an beyazlamış olurdum

şeker kız kullandıgın ürünle ilk yazılarını okudum ve sana inanarak internetten aradım bahsettiğin ürünü buldum vede aldım ben çok memnunum cildimde ton açılması oldu lekelerim azalıyor cildim çok iyi oldu sabunda aldım kremde aldım hemde on gibi kısa sürede ben fayda gördüm

Ben çok krem kullandım cildimdeki lekelerden dolayı ve güneşe karşı çok hassasiyetim var. Çok güzel ürünler buldum faydada gördüm güneş kremiyle birlikte kullandım genelde. Cildinize göre size iyi gelen ürün değişiyor ben en son salkom diye bir krem denedim memnunum şu an kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu düzenliorm arkadaşlar
arkadaşlar arap kızına benzer bi krem ama bi hafta üstüste kullandığınızda soyucu etkisi var etkili bi beyazlatıcı mı bilmiorm
Bende almak istedim ama ucuzdur diye etki etmez dedim gerçekten etkisi varsa alırım çünkü bende esmerim üstelik iki doğumdan sonra yüzümde lekeler oluştu lekelere de iyi geliyosa 10 kutu alırım hemde

X