- 17 Nisan 2009
- 103
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzümü yıkadıımda eskisi kadar olmuyo beyaz tabi amma farkı hissediyorm bir haftada beyazlatıomş 3 ayda ise tam 4 ton açılıo cildin kendisi
ismi yoko whitening krem sabunu ile birlikte kullanıyormus henuz türkiyede yokmuş benim tanıdıgım birisi ithal edecekmiş 1 aya kadar çogu ürünlerini piyasaya verecekmiş. geldiginde burdan size yazarım zaten web siteleride hazırlanıyormuş
1hafta oldu fark var amam bi ton kadar diyemem belki yarım tonluk açılma.amma 3 ay sürede etki ediyomş diğer kalıcı ürünler gibi.anlık etkisine gelince akşam sürüyorm mesela sabah kalkıyorm halen gitmemiş yüzümü normal suyla yıkıyorm yine aynı anca üstüne nemlendirici falan sürdüünde tam gidio.amma kalıcı etkiside var nedenmi?yaklaşık 5 gündür banyo yapmadım 5 gün önce banyo yapıp kremi sürmüştüm.vücudum halen beyaz duruyo.arap kızına biraz benziyi amma arap kızı daha çabuk gidiyo ki kalıcı etkisi yok zamnla beyazlaştırmıo yani.bir etkisi daha cildi pul pul soyuyo önceleri yumuşatıo demiştm amam şimdi biraz sert gelio krem.urfada aktardan aldım ben kremi.
canım özelden kremin ismini gönderir miisin merak ettim simdKonuyu düzenliorm arkadaşlar
arkadaşlar arap kızına benzer bi krem ama bi hafta üstüste kullandığınızda soyucu etkisi var etkili bi beyazlatıcı mı bilmiorm
seker kız gercekten sizinde dediginiz gibi mucize kremler YOKO Beyazlatıcı krem ve diger farklı ürünlerini 12 gundur kullanıyorum çokta memnunum harika sonuç veriyor. tanıdıgım bir arkadaşım Türkiye distributorlugunu almış şu an web sitesini hazırlıyorlarmış 20 gün gibi sonra Türkiyede satmaya başlıyabileceklerini söylüyorlaqr ,bu firmanın sadece yüz için degill, agda sonrası oluşan kararmalar ve batık problemleri için koltuk altı ve genital bölge beyaztılması için banyo esnasında kullanılan spa tuzları ve banyo sonrası kullanılabilen kramleri de var ,yine epilasyon sonrası oluşabilen batık promlemlerinde kullsnılsbilrn vücut sıkılaştırıcı ve nemlendiricileri, banyo esnasında kullanılan spa tuzları ve banyo sonrası kullanılan losyonları da var ve yine bu ürünlerde bayazlatma saglıyormus , hamilelik döneminde oluşabilecek çatlakların önlenmesinde kullanılan kremleri, diz ve dirsek lerde oluşan siyahlıkların giderilmesinde kullanılan kremleri,Topuklarda oluşan çatlakların giderilmesinde, inanın buna benzer daha çok,çok ürünleri var ve en ilginç olanı bu ürünlerin hepside Bitkisel ürünlermis yani insan saglıgına zararı olmayan bitkilerden elde edilmiş olmaları. ben yine yoko ürünleri ile ilgili bilgiler bana ulaştıkça sizlere yazacagım.
Arkadaşlar kesin cilt beyazlattıığını iddia eden biriyle tanızştım kremi kullanmış ve kullanıldığı sürece cildi olağanüstü beyazlatııtğını iddia ediyor
yanlız zararlı olduğunuda söylüyor
arnavutların yptığı bir krem varmış yani normalde satılmıyor.
biraz araştırma yaptım ve içerisinde civa varmış uzun süre kullanım sonucu dişleri çürütüyor karaciğer böbrek rahatsızlığı veriyor ve cilt kanseri oranıda artıyormuş
biraz daha araştırınca leaf beyazlatıcı kremin bu arnavut kreminin civa içermeyen formul olduğunu iddia ediyor tabi cildi beyazlaştıran asıl etken civa
bilmiyorum ne kadar etkili
bu leaf kremi kullanan kimse yokmu lütfen yazsın klava:
arkadaslar benim kullandıgım ve bahsetttigim kremin ismi yoko krem lütfen ben cok memnunum 34 farklı ülkede satılıyormuş ve ben cok araştırdım google içinde yoko krem yazdıgınızda çıkıyor tamamı ile bitkisel bir kremmiş vede ben şu an çok memnunum herkesede bütün ürünlerini tavsiye edebilirim.