Lekeler, Çiller Bu krem inanılmaz, anında etki ediyor ve beyazlatıyor, beyazlamak isteyenler okusun.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
leayı bende merak ediyorm kullannan varsa yazssın .fair lovely de denemek istyrm urfada var çokda ucuz amam sahte olur diye korkuyorm.

yaa bu krem arap kızı gibi bişe olmasın ?
arap kızınında kalıcı beyazlık sagladıgını söylediler ama öyle diilmiş..

bilmiyorum amma arap kızından daha etkili olduğu kesin ben arapkızını sürdüğümde fazla kalmıo bunu yıkamadıında 3 gün hartta dahha fazla durabilir yüzünde arap kızını yıkamasamda gidio.kremim bititi kutusu çok küçük o yüzden çok masraflı olacağı için almıyorumd a on gün bile olmadı.valensey sabunu istettim fair lovely burda 6 ytl ye satılıo onuda bi deneyecem belki sahtede olabilir amam denemeden bilememm.bu kremem gelince devam etmeyi istiodm amma gerçekten krem çok az makyaj altına bile yapsan yeter sabunu da varmışkremin ismini gogleden yazıp bakabilirsiniz arkadaşlar sitesine

arapkızının gerçeğinden çok kaçağı var arapkızı nitekim beyazlatıyor diye duydum sahtelerinde ise pudura gibi yüzü anlık beyazlattığı
bir sitede aktarın yazını okumuştum arapkızından daha iyi ve profesyönel diye...

Bu tür bir krem arayışı içerisinde yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. ıçeriğinde HYDROQUINONE ya da KOJIC ASıT olan beyazlatıcı kremler pek çok ülkede yasaklanmış ya da içerikteki % miktarı sınırlanmış durumda, beyazlatıcı ürünler kullanmadan önce içeriklerini mutlaka kontrol edin. Bu maddeler cildin üst tabakasını soyarak çalışıyorlar, ve başta kanser olmak üzere pek çok hastalık ve cilt problemlerine de yol açtıkları saptanmış durumda. Ingilizce bilenleriniz google da "safecosmetics" yazarak inceleme yapabilirler. Web sitesi adresi koyamıyorum.

Arkadaşlar kesin cilt beyazlattıığını iddia eden biriyle tanızştım kremi kullanmış ve kullanıldığı sürece cildi olağanüstü beyazlatııtğını iddia ediyor
yanlız zararlı olduğunuda söylüyor
arnavutların yptığı bir krem varmış yani normalde satılmıyor.
biraz araştırma yaptım ve içerisinde civa varmış uzun süre kullanım sonucu dişleri çürütüyor karaciğer böbrek rahatsızlığı veriyor ve cilt kanseri oranıda artıyormuş
biraz daha araştırınca leaf beyazlatıcı kremin bu arnavut kreminin civa içermeyen formul olduğunu iddia ediyor tabi cildi beyazlaştıran asıl etken civa
bilmiyorum ne kadar etkili
bu leaf kremi kullanan kimse yokmu lütfen yazsın :eek:klava:

arkadaşlar bende ten rengim açılsın istiyorum ama ben direk esmer yada kumral bi insan deilim.sadece güneşte yıllardır yandığım için bu haldeyim.bence esmer olanlar hiç bu tür şeyler denemesinler.ayrıca bu yoko gibi kremlerin ucuz olmasını doğal karşılıyorum.malezya tayland tayvan gibi yerlerde çok fazla var bu tür kremleri kullananlar ve genelde bunlar ordan geliyor.oranın para biriminin ne kadar düşük olduğunu düşünürseniz normaldir ucuz olması.

birde araştırdığım sitede sütlü sabun veya kremleri ve yeşil çay sabununu öneriyor ama a ve e vitaminli yeşilçay sabunu olcakmış:)umarım işe yarar.

arkadaşlar arap kızını 1 tl ye alıyorum sürdüğünde yüzü nemlendiriyor ve beyazlatıyor ama yıkadığında yine eskisi gibi oluyorsun kalıcı beyazlatmıyor

Arapkızı gerçekten çok kaliteli bir makyaj ürünü diyebiliriz kendi alanında. Pudramsı cildi beyaz gösteren bir krem cilde mıknatıs gibi yapışıyor ve cildi açık gösteriyor makyaj gibi ...
bu başlıktaki ve buna benzer ürünlerde aynı şekilde cünkü bir kremi sürer sürmez cilt rengini açmaz en az bir ay gibi bir süre lağzım etkisini göstermesi için
sürdüm beyazladım diye birşey yok
şakkıdı

arkadaşlar ben geçen gün aktara gittim.yılan yağının sabunu aldım.sonra cilt rengi açıcı bi krem var mı diye sordum.bana shilibao nun bi jelini verdi.haftada bir en fazla iki kere kullanılıyomuş.zaten jellerinin genel özelliği cilt rengini açıcı ve koruyucu olmasıymış.ayrıca sitesinde cilt rengini açan 3-4 kullanımlık maskelerinide gördüm.yakın bi zamanda deniz incisi özlü maskesini alıp denemek istiyorum.bu arada anti oksidan kullanmakta cilt rengini açıyomuş.çünkü vücuttan zararlı olan herşey atıldığında sanırım cilt bir iki ton açılıyormuş.bu yüzden küç te aldım toz olarak:)yani anlıcağınız herşeyi deniyorum.size önerim mümkün olduğunca sağlıklı beslenin bol su için salatalık kabuğu ve limon suyunu yüzünüze sürün.inci tozlu b-c vitaminli ve papatya özlü kremlere ağırlık verin.tabi bunların sonunda mucizede beklemeyin

dediğin jel temizliyo sadece inceledim

arkadaşlar valensey artı fair lovely de aldım benimkinin adı değişik kutusu mavi sürdüğümde yağı alıo sanki yağlı bi krem değil 6 ytl ye aldım bence sahte değil öyle geldi bakalım etkisini yazarım

evet temizliyo ama düzenli kullanıldığında etkileri arasında cilt tonunu açmada varmış.fair lovely çok iyimiş ama antalyada bulabileceğimi hiç sanmıyorum:s

urfada çok var fair lovely bi defa anti marks olanından aldım hiç etki etmedi şimdi başka bi çeşidini aldım kutusu mavi bu etkiedecek gibi

sen çok şanslısın yaaa ne diyim:))) ben burda hiç birşey bulamıyorum :S

Arkadaslar ben fair and lowly kremini 2 kutu bitırdım.Pek bi fark olmadı.arkadslar aktarda yoksa krem(yoko...) urfada varmıs dıye getıttırın.

Son düzenleme:
niye yüz renginizi açmak ıstıysunuz anlamadım,ben bronzlasmak için ugrasıyorm:\ bence denemeyın bıle böle kremlerr,ne güzel bupbronzzzz...

X