Lekeler, Çiller Bu krem inanılmaz, anında etki ediyor ve beyazlatıyor, beyazlamak isteyenler okusun.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar ben yokoyu on gün bile olmadı krem bitti çok küçük bi kutu içinde çok az var o yüzden bi daha almadım kalıcı olup olmadığı konusunda bi fikrim yok ama arap kızı diyolar ya arap kızı bunun yaninda hiç kalır

onun içinde civa varmış cnm yaaaaaa.ama baya beyazlatıyomuş o sayede

canım bidefa kullandım yüzünü yıkadıımda bile 3.4 gün kalıodu yüzümde etkisi.amma devamlı kullanımdada kalıcı beyazlatıomuş.hem fondoten gibi hemde kalıcı beyazlık sağlıomuş.ama ben bikutu sürüp bıraktım çünkü kutu çok küçük anca 15 güne yetio fiyatıda 6 ytl.o küçük kutuya 6 ytl vermek işime gelmedi açıkçası

cilt beyazlatmak için etkili öerisi olanlar yardım lütfen

arkadaşlar cildimde ton farklılıkları var, boynum,yanaklarımın yan tarafları beyaz, alnım burnum ve elmacık kemiklerim daha koyu. dikkat çekecek şekilde.beyazlatmak istiyorum. kremlerin hepsini not aldım. eskiden avon un bir kremini kullanıyordum perfect tone diye. o etkiliydi. onun gibi bir krem arıyorum.

arkadaşlar yardım edin ya çk esmerim psikolojim bozuldu resmen :'(

yardım edin bana beyazlamak istiyorum bu zenci suratım yüzünden sokağa çıkamıyorum

bende urfada oturuyorum acaba fair lovelyi ve yoko kremini hangi aktardan aldın isim ve adres gönderebilirmisin?

ben aktardan almıştım kutusu minnacık ya 6 lira on günde bitmişti

kremden nasıl bi etki görüyosn anlatırmısın ben çok az olduğu için gramı kremin çabuk bittiği için bi aha almadım soyucu etkisi vardı anında rap kızı kremi gibi doğal bi beyazlık verodu ama kalıcı beyazlık sağlıomu emin değilim

canım benim yaşadıgım yerin yarısı arnavut bahsettigin kremi biliyorum fiyatı 40 tl küçücük birşey cildi bayazlatıyor pamuk gibi yapıyor leke falan hiç bişe kalmıyor ablam arnavutlarla evli oda kullanıyodu ama içinde civa var dişleri çürütüyor o yüzden kullanmayı bıraktı cildimi iyleştirim derken dişlerin cürütüyor bence kullanma derim

süpermiş bende denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…