"Mevzu derin ustam" bile demişler o kadar vahim yaniNe olursan ol yine gel mi? Tövbe
Köy yerinde ne kadar çok çocuk olursa o kadar iyi.5 bebe lafını duyan kız evlenirmi senle hacıııı
Köy yerinde ne kadar çok çocuk olursa o kadar iyi.Biri inekleri otlatacak,biri eve bakacak,biri ekim işleriyle,biri çocuk bakımıyla,biri mutfak işleriyle.Adam akıllı ,geleceğini düşünüyor. .Köyde yaşayıp ta tek çocuğu olanı görmedim.
En büyük olan kız 2.anne oluyor bir nevi.Büyük olan küçüğe bakıyor,herşey doğal zaten,yeme yönünden pek şikayetleri olmuyor.Görüyorum yinede köyde yaşayan çocuklar daha mutluSonrada nasıl bakacaklar o bebelere ser sefil yaşayacak herhlade..
En büyük olan kız 2.anne oluyor bir nevi.Büyük olan küçüğe bakıyor,herşey doğal zaten,yeme yönünden pek şikayetleri olmuyor.Görüyorum yinede köyde yaşayan çocuklar daha mutlu.Bizim çocuklar büyükşehirde rahatlığa alışkın,çöp dökmeye ,markete göndersek ,her işi bana yaptırıyorsun diyor
Öyle hafta sonu il dışına çıktım.Köy pazarından çilek ve sebze aldım ,tadı bile o kadar farklı ki.Köy ortamı daha sakindir,herşey organik doğal ye yiyebildiğin kadarıyla..
Büyük yerlerde öylemi herşey suni yemeye korkuyorsun artık..
Not= Pazara gidiyorum gelecem
Ay bayılazammm valla.
E be adamlar siz ne iş yaparsınız?
Çocuk sesi duymak istiyorsunuz da o çocuk mama ister, büyür bisiklet ister falan. Evde oturmakla bu işler olmaz ki? Köy yerinde ne iş yaparsınız siz? Gerçi hanım kızlarımızı da çalışmayan erkeğe vermezler ama o kızları da okutmayan babalara ne acı.
Doğru valla en kolay kısmı çocuk yapmak. Herkes yapabiliyor. Babalar evlendirsin aynı evin içine koysun, daha öncesinden köşe bucak kaçırsınlar çocukları birbirinden sonradan sevişin çocuk yapın, en kolay kısım gerçekten.Ne maması BenIpek, 1 yıl anne sütü sonrasında tarhanaya çalakaşık, bisikletler hazırdır zaten, delikanlıların bisikletleri saklanmıştır evin bir köşesinde, işin çocuk kısmı en kolay bölüm, evlenirken dünya masraf yapmaları gerekecek, köyde takısız gelin olmaz.
5 çocuk yaparlar yani, köyde erkekler çocuk ne yer ne içer ilgilenmez ki, eşi bakacak çocuklara, hastalanırsa kayınvalide kayınpederle doktora götürürler.
Çok yaşa gerçekten sözleri vardı ona gitsinler bir çare bulur elbetBaşbakan ın seçim vaatlerinde gençleri evlendirme sözü vardı
Başbakana gitsinler, hani vaatlerinizi gerçekleştirmediniz diye hesabını sorsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?