Geçen akşam Ulusa sesleniş gibi bi program vardı, orada 4,5g getirdik, Asgari ücreti 1300Tl ettik dediydi kendisi.. Biz tüm vaatlerimizi yerine getirdikte diye altını çizdi ama bunu unutmuş işteÇok yaşa gerçekten sözleri vardı ona gitsinler bir çare bulur elbet
4.5 g 4 kişilik ailenin geçimini sağlıyor mu he olayda Twitter ve Facebook yasaklanıyor nerede kullanacak millet bunuGeçen akşam Ulusa sesleniş gibi bi program vardı, orada 4,5g getirdik, Asgari ücreti 1300Tl ettik dediydi kendisi.. Biz tüm vaatlerimizi yerine getirdikte diye altını çizdi ama bunu unutmuş işte
Sonrada nasıl bakacaklar o bebelere ser sefil yaşayacak herhlade..
Ay bana 4,5 G demeyin, vallahi çok doluyum, kaç gündür kamu spotları bile yapıldı, ulaştırma bakanı bile tvye çıktı müjdeledi, her servis sağlayıcı düğün bayram gibi 4,5 G reklamı hazırlamış, sanırsınız işsizlik sona ermiş, yoksulluğa çare bulunmuş, pazarda patates bedava dağıtılır olmuşGeçen akşam Ulusa sesleniş gibi bi program vardı, orada 4,5g getirdik, Asgari ücreti 1300Tl ettik dediydi kendisi.. Biz tüm vaatlerimizi yerine getirdikte diye altını çizdi ama bunu unutmuş işte
Hemde bu program 4,5 G geldiği günün gecesi, yapıldıAy bana 4,5 G demeyin, vallahi çok doluyum, kaç gündür kamu spotları bile yapıldı, ulaştırma bakanı bile tvye çıktı müjdeledi, her servis sağlayıcı düğün bayram gibi 4,5 G reklamı hazırlamış, sanırsınız işsizlik sona ermiş, yoksulluğa çare bulunmuş, pazarda patates bedava dağıtılır olmuş
Başka memleketlerde kendine ait olmayan bir teknolojiyi ülkeye getirdiği için sevinip kamu spotu yapan var mıdır acaba?
Niye bu kadar sevindik, bir bayram havası, bir coşku oldu anladıysam ne olayım
Hemde bu program 4,5 G geldiği günün gecesi, yapıldı
Ülke güllük gülistanlık, refah had safhada gibi, bi 4,5 umuz eksikti, o da oldu, oh be der gibi, umarsızca..
Valla izlerken, başbakan abi, biz 3,5 atıyoruz ne diyorsun huu dedim, sanki beni duyacak
Ellerindeki telefonlar, kendilerinden akıllı bir nesil geliyorr..Hani belki ben ruhsuzca bakıyorumdur, belki sevinip coşmam gerekiyordur bilemiyorum ama gerçekten ülkem insanına ne kazandırıyor 4,5G?
Geldi ne oldu? 1 Nisan'a kadar sim kartlar ücretsiz değişecekti, sonrasında ücret karşılığı değişecekti öyle duydum, bugüne kadar satın alınan cep telefonlarından 4,5G'yi desteklemeyen telefonlar için eskisini getirin şu kadara sayalım, 4,5 G destekli telefonu götürün kampanyaları başladı, servis sağlayıcıları, telefon üreticilerine yaramasından başka ne faydası oldu bu G'nin
Tüketime teşvikten başka bir yararını göremedim, ülke ekonomisine yararı var denebilir telefonlar satılacak vs, iyi de adam asgari ücretle çalışıyor, akıl küpü telefonlar bir asgari ücret kadardan başlıyor, tabii taksitle almak gerekecek, ülkem insanı bu coşkuya kendini kaptırıp taksitlere de başlamıştır, evdeki bebenin ayağındaki ayakkabı kunduracıya tamire gider ama elde akıllı telefon, 4,5 G'yle 3 saniyede video indirmenin dayanılmaz hafifliğiyle çokkk mutluyuz, elektriğe zam mı gelmiş amannnn boşverrr, 4,5G var hopaaaaa eller havaya
Ne deniycen ne deniycenŞişş genşler bi dakka baksanız ya bişi denicem
Söylemem çok gizli, tap sikrıtNe deniycen ne deniycen
(Bu arada geyikten ban yemeden topuklıyım bu konudan)
Aynı abi 5 ay sonra gazetelerde gelin düğün takılarını alıp kaçtı haberine konu olacak sanırım.Muhtarın yapmış olduğu programda bende kendimi tanıtmış bulunmaktayım. Şuan Ankara'dan bir talihlim çıktı. Otobüsle geliyor. Kendisiyle Mersin'de buluşacağım. Kendimi günün şanslısı olarak görüyorum. Ve bu şansın devamını arkadaşlarıma devrediyorum" diye konuştu. Taliplilerin aramasıyla birlikte gençlerin yüzü gülmeye başladı.
Yaa ne konuştunuz gizli köşelerde merak ettimSöylemem çok gizli, tap sikrıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?