Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bu kostümlerin üstüne yok

nadideiris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
380
5
96
Diğer
buna cadılar bayramındaki kostümler değil tatlılar ballar bayramındaki kostümler denir ancak!

Son düzenleme:
ay çok güzelleride var ama cidden cadılar bayramına göre olanlarıda var. ne hale getirmişler güzelim bebecikleri.
o tabak içindeki istakozada koptum yani :)

Teşekkür ederim bende tabağın içindeki tavuk,ıstakoz ve hamburger kostümlü bebek resimlerinde koptum acayip güldüm ya ama onların güzelliğini hiçbirşey bozamıyor gördüğümüz gibi!

çok tatlılar ya tam yemelik olmuşlar. ellerine sağlık arkadaşım tatlı bi paylaşım olmuş:)

Hepsi çok şeker ama çoook üzüldüm. Kısa bir süre önce oğlumun d.günü partisi vardı ve parti verdiğimiz aktivite merkezinde bize bir kostüm hediye ediyorlardı. Bende oğlum fil kadar uzun ömürlü, fil kadar iştahlı olsun diye fil kostümünü seçtim. Keşke penguen olsaydı. Ona bayıldım ( demek merkez bu siteden kopiş çekmiş. Çınar'ın fotoğrafınıda böyle gri bir zeminde çektiler :)))

:roflol: özellikle tencerenin içindeki ıstakoz bebekle eşek penguen ve domuza bayıldım yaa bebeklerde çok şeker..:1hug::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…