Bu konu hakkında son kez yazıyorum

Ben size saygısızlık mı yaptım?

fikriniz enteresan geldi, kendi ailemdeki birkaç örnekle konuşmak istedim. Nasıl isterseniz öyle karar verir yaşarsınız. Benim demek istediğim bu işlerin bir garantisi yok. Ben evlendiğimde hiçbir hastalığım yoktu, sonradan başıma gelmeyen kalmadı. Hayatta herşey planlandığı gibi gitmiyor.
ayrıca ben size saygı duysam ne farkeder duymasam ne farkeder, bir hükmüm yok.
Konu hastalık olunca bunun önleminin olmadığını son 16 yıldır kendimde ve babamda yaşadıklarımdan çok sert biçimde öğrendim. Boş beleş yazayım demedim.
Neyse size ve evladınıza sağlıklı bir ömür dilerim

Ama ben kaçınmadım ki. Bakın sizin de söylediğiniz gibi insanlar bu şekilde yaklaşıyor. O yüzden bende kaygılanmaya bşladım internet olsun çevre olsun sizinde bahsettriğiniz gibi yaklaşıyor insanlar haliyle bende kaygılanıyorum. Siz uzun yıllardır araştırıyorsunuzdur ikimiz bir olamayız ikimizinyaklaşımı hemen aynı olamaz.

Hanımefendi şey demek istiyor aslında ; herkesin başına gelebilir benimde başıma yaşarken gelirse kanulüm. Ama bile bile yapmam diyor . Aslında insan çok aşıksa takmaz sanırım , yani onunla geçirecrğin 1 senen tek varsa bile devam edersin o bir sene yanında olabilmek için. Evet ben o derecede aşık değilim .belki o yüzden bu kadar kurcalıyorum takıyorum.

Belki siz daha önce olursunuz ya bu kadar takmayın...kaderde ne varsa o olur

Belki siz daha önce olursunuz ya bu kadar takmayın...kaderde ne varsa o olur
Ya orası öyle zaten ama hadi bu hastalığı ben anartıyorum çok basit sıradan bir hastalık diyelim. Peki ciddi bir hastalık olarak düşünün ve uzun yıllardır birlikte olduğunuz aşık olduğunuz birinden de bahaetmiyorum. Yine böyle düşünür müydünüz? Elbette yıllardır birlikte olduğın sşık oldığum birini hastalandı diye terk edemezsin bunu kolay kolay kimsede yapamaz. Ama bzimki tanışma aşaması hastalığı önceden var .

Valla ablam doğduğundan beri kronik hasta. Tedavisini 1 ay aksatsa ölür. Ama enistem onunla evlenmek için ailesini karsisina aldi.
Ben de kendi eşimin 1 günlük ömrü olduğunu bilsem de evlenir onun için dul kalmayı göze alırdım.
Bu kadar aşık degilseniz bence evlenmeyin.Yani ask kaybedeceğini bilsen de gözünü karartip her şeyi yaşamak istemektir

E aşıkta değilsen ne diye evlenmeyi düşünüyorsun? Zaten adam hasta da

Ben o derece aşık olacağımı düşünümüyoeum. Herkes kör kütük aşık olup evlenmiyordur bence , bende o şekilde evlenmeyi tercih etmek istedim

ben zaten durumu yaşayan biriyim, bire bir deneyimliyorum. benimle tabiki aynı olamaz. ama burada kaç konudur insanlar size iyi niyetle bir sürü şey anlattı. tepki vermelerinin sebebi sizin hiçbirşeye inanmamanız.

mesaj attım size. umarım bilgiler kaygılanmanaza gerek olmadığını ispat edebilir.

biz erkek arkadaşımla tanıştığımızda da benim diyabetim önceden vardı. söylediğimde yani şeker hastasıyım dediğimde "öncelikle buna bulaşıcı birşey gibi hastalık demeyelim, daha sevimli oluyor diyabet demek" demişti.
kısacası seven ve gerçekten isteyen insan için önceden şekerinizin olmasının bir anlamı kalmıyor.
siz evlilikte aşk/sevgi aramadığınız tamamen mantıkla yaklaştığınız için bu kadar didikliyorsunuz biraz da. mantık garanti ister çünkü.
bizimki tanışır tanışmaz uçuruma atlamak gibiydi. o yüzden birbirimizin böyle şeylerini kabullenmekte zorlanmadık.

Ya gerçekten adam öksürdü diye bu kadar tantana yapmadım ki. Ama inşallah siz haklısınızdır inşallah bu kadar basit sıradan sıkıntısız bir hastalıktır. Emin olun bunu sizden çok daha fazla istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…