Bu konu da burda kalsin..

Bosanmak gercek guclu kadinlarin eylemedir. Korkaklar sorunlara bata cika mutsuzlukla gecirirler omurlerini bosanmaktan korktuklari icin. Bunu genel soyledim senin icin degil.

Tabii ki siddete ugrayip evliligini surdurmek istiyo olabilirsin ama yedigin tokadi her gun yuze vurursan hem kendini uzersin hem adami sinirlendirirsin sonra mutsuz olursun. Fark bu yani ornek icin soyluyorum

cocugun yoksa ve duzelmeyeceklerine inaniyorsan ayril once babanin evine git akillari baslarina gelip ozur dilemezsede bosan , kavga tartisma her evde olabilir ama kimse kimseye tokat atamaz , baska durumda fikrim farkli olurdu ama kendine bukadar eziyet edip uzulen bi yapidasin bosveremiyosun intiharda ne oluyo, cozumleri kendin uret tukendim bittim yittim yok.

Böyle bir evliliği devam ettirince kimse size madalya takmayacak
Kendinize yazık ediyorsunuz
Bu sıkıntıların hepsi Allah Korusun ilerde size hastalık olarak geri dönebilir öyle olursa kimin ruhu duyar kimsenin
Boşanmak dururken neden intiharı düşünüyorsunuz

Aynen. Yani ya bir seyi affetmeyeceksin ya da affediyosan her gun o mevzuya aglamayacaksin. Bu ikisi disindakiler mutsuz eder. Bazilari hayati melankolik arabesk yasamayi seviyo galiba

Ben hiçbir kadının kv kp önünde tokat yemeyi sindirebileceğini unutabileceğini sanmıyorum buna inanmıyorum

Eşini affetmek kolay geliyo kadınlara,annesi babası doldurdu bitti, adam salak mı dolmasın diyen yok

böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten.
ben de hep boşanmayan kadınların ne kadar cesur olduklarını düşünürüm. yani devam etmek, sabretmek, hatta şiddet görüp boşanmamak için baya cesur olmak gerek.
bir tokat yesem, bir daha olur diye düşünerek tırs tırs kaçarım o adamdan, aynı evde duramam.

Nişan attım demişsin ben oraya takıldım bende nişanım atıldı hep düzelsin barısalım diye dua ediyordum sizin yazınızı okuyana denk Rabbim en hayırlısını versin

Bosanmak cok kolaysa niye milletin ortasinda tokat yiyip tum kadinlik onuru yerle bir edilen bu kadin her gun aglayarak evliligine devam ediyo sence? Yalnizlikla basa cikmayi gerektiginde tum ailesel cevresel toplumsal baskilari goze alip bosanmak cok kolaysa niye bu kadin izzetini rencide eden adamdan ayrilamiyo sence? Ask mi bu saniyosunuz? Gucsuzluk iste ben yapamam artik baska hayat kurup mutlu olamam hissi

evlilik neden var bana söyler misiniz?
koca dayağına,aşağılanmaya,intihara yol açacak depresyona rağmen neden ısrarla sürdürülmesi gerek??
evlilik dediğin şey ,seni mutlu etmek için var..hayatı paylaşmak için var..herşeye rağmen sürdürmek için değil....

Adam kendinde yamukluk olduğunu kabul ediyor mu
Yok canım ne kabul etmesi zaten ben olmayacagını anladım yazdıgı butun mesajları gözlerim kör olmadan dıştan biri gibi okudum ve herşeyi gönderdim beklemekten vazgeçtim insallah hayırlısı budur.

Yok canım ne kabul etmesi zaten ben olmayacagını anladım yazdıgı butun mesajları gözlerim kör olmadan dıştan biri gibi okudum ve herşeyi gönderdim beklemekten vazgeçtim insallah hayırlısı budur.

İndan bende bir terslik varsa düzelmeye çalışır,ben doğruyum haklıyım diyen adam niye düzelsin,çoğu kadın bunu yapıyo,evlenince düzelir,iyide adam zaten düzgünüm diyo

bir de sorun şu ki yediği naneler için affedip ayaklarına kapanıp,hergün yalvaran bi adam yok ki karşıda..kadın kendi kendine affediyo sözde ,acı çekiyo kendince....
bir de anlamam hiç hep dolduruşa gelirler..adam mal mı,annesi karısı hakkında atıp tutacak o da ağzı açık dinleyip gaza gelip karısına tokat atacak..karaktersizliğin daniskası gerçekse bu..böyle adamla zaten ömür geçmez..

Kolay şeyler yaşanmamış ama ailesi belliki unutmaya çalışıyor olup biteni,sizi arayıp sormaları bundan olabilir mi? Hani yüzyüze bakacağız küslük olmasın,iyi olalım mantığında olabilirler. Siz unutmamışsınız,haklısınızda ama bu evliliği sürdürecekseniz ,eşinizin ailesiyle kanlı bıçaklı olmanız birşeyi değişirmeyecek emin olun. En fazla daha çok tartısırsıniz eşinizle öyle bir durumda.
Evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız,halihazırda eşinizle bir sorununuz yoksa geçmişe sünger çekip mutlu olmaya bakmalısınız,aksi halde hep mutsuz olursunuz.
Kolaylıklar dilerim

Rezil şeyler yaşayıp,evliliğinde mutsuz okup, değer görmeyip boşanamayan kk kadınlarının ortak fikri heralde boşanmamanın cesurluk olduğu:)) zira aklı başında her insan evladı bilir ki ; bu tarz kadınlar,bağımlı,özgüvensiz,kendine değer vermeyen,korkak ve güçsüz kadınlardır.

Kendine değer veren güçlü kadın boşanır gider zaten

Canım sana şu kadar söyleyeyim derhal kendine güven kazanıp eğer çalışmıyorsan bir işe girmelisin. Ve gidişata bakarak gerekirse ayrılmayı tercih etmelisin. Değişmiyorlar inan değişmiyorlar. Yazık geröekten çok üzüldüm.

Dünya eşinizden ibaret değil. Onsuz da nefes alındığının farkındasınızdır umarım. Biraz ayrı zaman geçirin, kız arkadaşlara vakit ayırın, gezin tozun. Sonra oturup bir karar verin gelecek 30-40 yıl için 6-8 yıllık emek deyip nelerden vazgeçtiğinize, neleri feda ettiğinize.

Göğüs geriyorsunuz sabrediyorsunuz disinizi sıkıyorsunuz peki neden madalya mi alacaksiniz? Acaba bizim bilmedigimiz bir odul vs varda onu mu bekliyorsunuz. Gidisat asagi yukari boyle ve ömrünüzde geçiyor yasayabileceginiz sadece bir hayatiniz var farkinda misiniz? O yilan görumce sahte kp kv hayatinda olmak zorunda degil eli kirilasica boktan bi herifin tokadini yemekte kaderin degil.

Yaşananlar unutulmaz.

Madem şuan eşinle problemin yok konu sadece anne babası Ozaman kendini çekeceksin biraz.

Arama işin düşmeden, aradıklarında da açma sonra ara işim vardı bişey mi oldu de?

Soğuk ol buz gibi ol.

Bikere dolduruşa gelen bidaha gelir bunu da unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…