• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu da burda kalsin..

Düzelmiyor malesef..

Hepinize iyi ve kötü hiç fark etmez, yorumlarınız için çok teşekkürler.

İnanın çok haklısınız. Şuan bile içim içimi yiyor.. Kafam da hala onlarla tartışıyorum, sorguluyorum.. Eşim eğer kardeşiyle barışırsa bunca bize bana yaşattıklarından sonra, ne yaparım diye düşünüyorum.. Herşeyi yanına kâr olarak kalacak.. Size yemin ederim kız sülalesinde sevilmiyor/ruh hastası kıskanç olarak biliniyor.. Evliliğim öncesi ve sonrası hayatımı zehir edenlerden/baş çekenlerden..

Bir konu geçmişti eşimle aramızda, "hayır, nefret ediyorum kız kardeşinden/hayatımı zehir etti. Sen de nefret ediyorsun, hem" demiştim.. Çünkü o son olayda abisi "sen benim için bittin, artık ne merak ederim seni nede sorarım" demişti.. Saygısızlığı ve çirkefliği yüzünden. Hem sende nefret ediyorsun dediğimde bana "hayır nefret diyemem etmiyorum, ama son yapıtıkları hoş değildi" diyor? Siz ne anlarsınız bu konuşmada? Barışmaya meyilli biri mi? Noldu da restini geri çektin? Beni yanlış anlamayın ama ciddi sorunlar yaşattı hem bana hem abisine hem ailesine hemde evliliğimize.. Şimdi ben ne için kimin için savaşıyorum/katlanıyorum? Ya biri bana yanlış anladığımı söylesin eşimi :(

Kızlar bu aile konularında eşime karşı nasıl polemik olabilirim. Hep dobralığımdan dürüstlüğümden kaybediyorum.. Akıl verin lütfen..

cocugun yoksa ve duzelmeyeceklerine inaniyorsan ayril once babanin evine git akillari baslarina gelip ozur dilemezsede bosan , kavga tartisma her evde olabilir ama kimse kimseye tokat atamaz , baska durumda fikrim farkli olurdu ama kendine bukadar eziyet edip uzulen bi yapidasin bosveremiyosun intiharda ne oluyo, cozumleri kendin uret tukendim bittim yittim yok.

Aynen, direk bir çöküş yaşıyorum.. Çıkar yol bulamıyorum. İlk kavgamızdan zar zor doğrulmuştum ve "sağolsunlar" bana tekrarını daha ağırını yaşattılar. Bu sefer zor kalkıyorum üstünden hatta güçlükle.. İnşallah hayırlısı olur bu evliliğin devamında.

Böyle bir evliliği devam ettirince kimse size madalya takmayacak
Kendinize yazık ediyorsunuz
Bu sıkıntıların hepsi Allah Korusun ilerde size hastalık olarak geri dönebilir öyle olursa kimin ruhu duyar kimsenin
Boşanmak dururken neden intiharı düşünüyorsunuz

Bir kaç kez denedim ailemin evine bile gittim.. Eşimin eve gelip ailemden benden özür dilemesiyle direnişim sonlanmıştı. Telefonda ulaşamadığında bana kararlıydım, taa ki yüzüne görene kadar. Çok seviyorum ve onun bana yaşattıklarını ona konduramıyorum, her şeyine bir mazaret bir kulp takıyorum. Yaptı işte yaptııııı! Diye rest çekemiyorum.

İnanın çok haklısınız. Şuan bile içim içimi yiyor.. Kafam da hala onlarla tartışıyorum, sorguluyorum.. Eşim eğer kardeşiyle barışırsa bunca bize bana yaşattıklarından sonra, ne yaparım diye düşünüyorum.. Herşeyi yanına kâr olarak kalacak.. Size yemin ederim kız sülalesinde sevilmiyor/ruh hastası kıskanç olarak biliniyor.. Evliliğim öncesi ve sonrası hayatımı zehir edenlerden/baş çekenlerden..

Bir konu geçmişti eşimle aramızda, "hayır, nefret ediyorum kız kardeşinden/hayatımı zehir etti. Sen de nefret ediyorsun, hem" demiştim.. Çünkü o son olayda abisi "sen benim için bittin, artık ne merak ederim seni nede sorarım" demişti.. Saygısızlığı ve çirkefliği yüzünden. Hem sende nefret ediyorsun dediğimde bana "hayır nefret diyemem etmiyorum, ama son yapıtıkları hoş değildi" diyor? Siz ne anlarsınız bu konuşmada? Barışmaya meyilli biri mi? Noldu da restini geri çektin? Beni yanlış anlamayın ama ciddi sorunlar yaşattı hem bana hem abisine hem ailesine hemde evliliğimize.. Şimdi ben ne için kimin için savaşıyorum/katlanıyorum? Ya biri bana yanlış anladığımı söylesin eşimi :KK43:

Kızlar bu aile konularında eşime karşı nasıl polemik olabilirim. Hep dobralığımdan dürüstlüğümden kaybediyorum.. Akıl verin lütfen..

Bugün olmasa 2-3 zaman sonra yine barışacaklar.
Neden bu adam işe yaramaz diye düşünmek yerine barışırsa ne yaparım diyorsun?
Söyleyeyim hiç bir şey yapamazsın. Sen anca kendi kendini yersin.
Ne kocan acı çekiyor nede seni seviyor.
Oda alışmış gidip özür dilerim bu keklik gelir diye öyle takılıyor.
Kocan 15 yaşında olmadığına göre doldurma yalanına da inandırma kendini.
Aklı başında bir adam olsa görümcen bu kadın çok yatakta basılmış dese yine inanmazdı.
Ama adam maalesef adam değil düz erkek.

Bir konu geçmişti eşimle aramızda, "hayır, nefret ediyorum kız kardeşinden/hayatımı zehir etti. Sen de nefret ediyorsun, hem" demiştim.. Çünkü o son olayda abisi "sen benim için bittin, artık ne merak ederim seni nede sorarım" demişti.. Saygısızlığı ve çirkefliği yüzünden. Hem sende nefret ediyorsun dediğimde bana "hayır nefret diyemem etmiyorum, ama son yapıtıkları hoş değildi" diyor? Siz ne anlarsınız bu konuşmada? Barışmaya meyilli biri mi? Noldu da restini geri çektin? Beni yanlış anlamayın ama ciddi sorunlar yaşattı hem bana hem abisine hem ailesine hemde evliliğimize.. Şimdi ben ne için kimin için savaşıyorum/katlanıyorum? Ya biri bana yanlış anladığımı söylesin eşimi :KK43:

Daha şimdiden barışma sinyali vermiş sizi duruma hazırlamaya çalışıyor
Size bunlar yaşatıldı ve o gidip barışacak senin gözünün içine baka baka görüşecekler gülecekler eğlenecekler
Sen neden diye sorunca da ama kardeşim diyecek
Siz de boşuna çektiklerinizle kalacaksinız
Yani onca katlanmanıza DEĞMEYECEK

biz kadınız.
dayak yemek için gelmiyoruz bu dünyaya.
bir anne evladıyız.

bazen gerçekten kadınlarımızın kendine saygısı olmadığını düşünüyorum.
zira atılan bir tokattan sonra bile affetmek bir sonra ki şiddetin davetiyesidir.

diğer yaşanacak olayların henüz fragmanı.
inşallah akıl başa geldiğinde çok geç olmaz.. sevgi de , aşkta bir yere kadar..
kimse, hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Daha şimdiden barışma sinyali vermiş sizi duruma hazırlamaya çalışıyor
Size bunlar yaşatıldı ve o gidip barışacak senin gözünün içine baka baka görüşecekler gülecekler eğlenecekler
Sen neden diye sorunca da ama kardeşim diyecek
Siz de boşuna çektiklerinizle kalacaksinız
Yani onca katlanmanıza DEĞMEYECEK

Emin misin? Cidden böyle mi düşünüyorsun? Barışma sinyali mi verdi?? Ona göre konuşacağım eşimle...

Sakın ola ki çocuk yapmayı geçtim aklından bile geçirme.
Bilemiyorum ne için kimin için kendini parçalıyosun? Senden daha mı değerli? Sağlığından daha mı önemli eşin?
Bilemedim. Ne denir bilemedim.

biz kadınız.
dayak yemek için gelmiyoruz bu dünyaya.
bir anne evladıyız.

bazen gerçekten kadınlarımızın kendine saygısı olmadığını düşünüyorum.
zira atılan bir tokattan sonra bile affetmek bir sonra ki şiddetin davetiyesidir.

diğer yaşanacak olayların henüz fragmanı.
inşallah akıl başa geldiğinde çok geç olmaz.. sevgi de , aşkta bir yere kadar..
kimse, hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Kafam çok karışık. Birdaha yapmaz inşÂllah ya, yaparsa bunca emeğim sabrım boşa gidecek.

Sakın ola ki çocuk yapmayı geçtim aklından bile geçirme.
Bilemiyorum ne için kimin için kendini parçalıyosun? Senden daha mı değerli? Sağlığından daha mı önemli eşin?
Bilemedim. Ne denir bilemedim.

Yerden yere vurun beni ya. Cidden kendimden bıktım.. Aklımla mantığım yer değiştirip duruyor, en çokta içim içimi yiyor.. Herşeyin farkındayım da kalbim benle bir değil.

Yaa nolur akıl verin. Elimde telefon eşime yazsammk yazmasammı karar veremiyorum. Ne demeliyim? Nasıl konuyu açmalıyım? Ne demek istedin'le mi başlamalıyım cümleme. Offfff

Emin misin? Cidden böyle mi düşünüyorsun? Barışma sinyali mi verdi?? Ona göre konuşacağım eşimle...

Bence simdiden konuşmayın Yoksa ortada fol yok yumurta sen neler düşünüyorsun diye bir de sizi suçlayarak üste çıkmaya çalışır
Benim demek istediğim Siz sadece kendinizi bu duruma hazırlayın Gün geldi mi eğer barışırsa hesabını sorun
Bir de eğer affettiyseniz bu kadar çok tekrar tekrar gündeme getirmeyin

Yaa nolur akıl verin. Elimde telefon eşime yazsammk yazmasammı karar veremiyorum. Ne demeliyim? Nasıl konuyu açmalıyım? Ne demek istedin'le mi başlamalıyım cümleme. Offfff

bence eşinize mesaj yazmaktan vazgeçin ilk önce .
siz karı kocasınız akşam da gayet yüz yüze sakince konuşulur ...
bu ne her şeyde mesaj falan :/
adamlar zaten uzun mesajlara ' offffff' mantığıyla bakıyor

bence eşinize mesaj yazmaktan vazgeçin ilk önce .
siz karı kocasınız akşam da gayet yüz yüze sakince konuşulur ...
bu ne her şeyde mesaj falan :/
adamlar zaten uzun mesajlara ' offffff' mantığıyla bakıyor

Ya işte sakin konuşamıyoruz ki.. Bi yerde alevleniyoruz ikimizde. İkimizin huyu aynı olunca çatışıyoruz. Biri sakin biri sinirli değiliz kii..

Ayrıca seni de takdir ediyorum canım. Kararlısın, ve her ne kadar yalvarsa da dönmüyorsun ev'e. Keşke bende böyle olabilseydim. Duygusal bakmasaydım olaylara çok..

Back