- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
tabı bunlar sizin düşüncelerınız saygı duyuyorum size çemkırmıcem...ancak sız bızım tam olarak ne yasadıgımız bılmeden konusuyorsunuz...eşim 15 yasından berı çalısıyor anne baba olmak da öle kolay degıl dogurduysan bellı yasa gelene kadar bakma hukümlülüğün var....bır arabanın peşine düşülmüş demişsiniz siz nberden bılıyosunuz o paranın bıze çok lazım olmadıgını....bekarken olan orda kalır dıye bırsey herkesın hakkı neyse o alınır .....zaten ayıp olan bız bu durumdayken onların bunu konu etmemesı aile demek eger buysa sızın deyımınizle bız söylemeden onların dırek konuya gırmesı lazım..kız cocuguda farklı dıye bırsey yoktur böyle zıhniyetlerde hala var!!!!!!!!kk da anne olan ınsanlara sorun bakalım kız cocugunuz mu erkek mı dıye..insanlar sıze güler sadece ........erkek evlat zaten evlenene kadar elınden gelenı yapmış bu saatten sonrada bırakın rahat etsın.....
İlk cümlenizi okuduktan sonraki yazdıklarınızı çokta objektif okuyamadım..Saygısız bir cümle olmuş ama olsun herkes aynı değil.
Bizim neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz diyorsunuz da, YAZDIKLARINIZ KADAR yazabilir herkes.Nereden bileyim duvarlar ardında ne yaşanıyor? Uslubunuz ve anlattıklarınızla yola çıkar herkes..
Kız çocuğu ve erkek çocuğu diye ayrılmaz hiçbirzaman.Kimse buna cevap bile veremez.Bu hangi parmağını keselim demek gibidir.. Fakat bu bir gerçek ki kız çocuğu her zaman korunması kollanması gerekiyor maddi manevi.Asla bunu gözardı etmemek lazım.
Evlenince daha çok desteğe ihtiyacı vardır üstelik.. Biz böyle gördük böyle söylüyorum..
Şuan benim maddi bir ihtiyacım yok çok şükür.Manevi olarak bir saniye bile yalnız bırakmıyor ailem.
Fakat maddi ihtiyacımda olsa ilk başta koşacak yengem olduğuna adım gibi eminim.