- 5 Ağustos 2019
- 94
- 126
- 93
- 32
- Konu Sahibi Melek04140
-
Ben de ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Balkona hiç çıkmadığım kış günü, pazar sabahı erkenden kapıya dayanıp, "balkonu mu yıkadın çamaşırlarıma su damlıyor" diyordu birinde. Gel bak yıkanmış mı balkon dedim. Deli midir nedir? Bu gelene kadar hiç problem yoktuAşırı tilt oldum terbiyesiz kadın. Bence de bir daha yikamayin çok biliyorsa o yapsın. Millet sıkıntıdan kıskançlıktan ne yaoacagini şaşırmış.
Ben de ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Balkona hiç çıkmadığım kış günü, pazar sabahı erkenden kapıya dayanıp, "balkonu mu yıkadın çamaşırlarıma su damlıyor" diyordu birinde. Gel bak yıkanmış mı balkon dedim. Deli midir nedir? Bu gelene kadar hiç problem yoktu
Bunu yazın kocaman yapıştırın. Ay ne ayıp“Bundan sonra ben merdiven silmiyorum, bulun bir kadın ya da aranızdan birini seçin parası neyse verelim silinsin merdivenler” derim ben olsam. Kavgaya, seviyesizliğe, laf sokmaya gerek yok bence.
Ne tepki verecek acaba bizimle de paylaşınEvet canım hızımı alamadım vallahi. Destan gibi oldu ama okur eminim çocukları falan var onlar okur, kocası okur. Bir şekilde gider kulağına
Bu tür insanlar çirkef olur kağıdı yırtıp atın hiç de muhatap olmayın.Bir not yazıp kapısına astiniz diyelim, kapınıza gelir saçınızı başınızı yolmaya,her şey beklenirArkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
bu cok ıyıydı yaSiz de gidip " fkfndktndktnkdnf" yazın ve sonra uyuyun.
Aynen çok çirkef biri. Ancak altında kalmak da istemedim. Çünkü benim alt katımı da kardeşine aldılar. Yakında o da taşınacak. Daha da kuvvet bulacak kendine. O yüzden ben de manifestomu yayınladım buradaki arkadaşlardan da gelen fikirlerleBu tür insanlar çirkef olur kağıdı yırtıp atın hiç de muhatap olmayın.Bir not yazıp kapısına astiniz diyelim, kapınıza gelir saçınızı başınızı yolmaya,her şey beklenir
Şimdi belli oldu kardeşi gelmeden sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyorAynen çok çirkef biri. Ancak altında kalmak da istemedim. Çünkü benim alt katımı da kardeşine aldılar. Yakında o da taşınacak. Daha da kuvvet bulacak kendine. O yüzden ben de manifestomu yayınladım buradaki arkadaşlardan da gelen fikirlerle
Apartman 3 katlı, en üst katta ben varım, alttaki 2.kat kardeşinin, 1.kat bunun. Şimdiden diş geçirmeye çalışıyor.Şimdi belli oldu kardeşi gelmeden sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor
Yöneticiyle. Konuşun. Buraya attığınız resmi ona da atın. Bundan sonra ben temizlemiyorum binayı diyin.Apartman 3 katlı, en üst katta ben varım, alttaki 2.kat kardeşinin, 1.kat bunun. Şimdiden diş geçirmeye çalışıyor.
Yöneticinin haberi var canım. Yöneticiye sordum bu yazı hakkında bilginiz var mı diye? "Çok gereksiz bir yazı, dikkate almayın hocam, hiç gerek yoktu böyle bir yazıya" dedi.Yöneticiyle. Konuşun. Buraya attığınız resmi ona da atın. Bundan sonra ben temizlemiyorum binayı diyin.
Çift daire mi, kaç daire var. Diğer komşular nasıl?Apartman 3 katlı, en üst katta ben varım, alttaki 2.kat kardeşinin, 1.kat bunun. Şimdiden diş geçirmeye çalışıyor.
Çift daire 3 katlı. Toplamda 6 daire var diğer komşularım çok iyi, severler de sayarlar da. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım diğerleriyle. Tabii çalıştığım için pek komşulara gidip gelen biri değilim, vaktim olmuyor ancak gayet iyiyizÇift daire mi, kaç daire var. Diğer komşular nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?