Bu komşuya ne denir şimdi?

Taşınma durumum olamaz ki canım, çünkü Kredi ile 2 sene önce aldım burayı. Daha kredisi bitmedi. Okulum da hemen arka sokakta

Aşırı tilt oldum terbiyesiz kadın. Bence de bir daha yikamayin çok biliyorsa o yapsın. Millet sıkıntıdan kıskançlıktan ne yaoacagini şaşırmış.

Aşırı tilt oldum terbiyesiz kadın. Bence de bir daha yikamayin çok biliyorsa o yapsın. Millet sıkıntıdan kıskançlıktan ne yaoacagini şaşırmış.
Ben de ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Balkona hiç çıkmadığım kış günü, pazar sabahı erkenden kapıya dayanıp, "balkonu mu yıkadın çamaşırlarıma su damlıyor" diyordu birinde. Gel bak yıkanmış mı balkon dedim. Deli midir nedir? Bu gelene kadar hiç problem yoktu

Böyle bir insana siz cevap vermeyin derim ben. Kavga çıkartır boş yere uzar. Apartman yöneticisi uyarsın.

“Bundan sonra ben merdiven silmiyorum, bulun bir kadın ya da aranızdan birini seçin parası neyse verelim silinsin merdivenler” derim ben olsam. Kavgaya, seviyesizliğe, laf sokmaya gerek yok bence.
Bunu yazın kocaman yapıştırın. Ay ne ayıp

Sizin siranız geldiğinde elinizi sürmeyin yapmayın. Bizim de binada temizleyen yok. Tüm bina beraber yıkıyordu. En üstteki kadın ve en alttaki kadın ben silmem. yapmıyorum, benim kapımı silmeyin dedi kimse de dokunmadı. Siz de kimsenin can güvenliğini tehlikeye atamam silmiyorum artık diyin. Zorla mı sildirecekler

Bu tür insanlar çirkef olur kağıdı yırtıp atın hiç de muhatap olmayın.Bir not yazıp kapısına astiniz diyelim, kapınıza gelir saçınızı başınızı yolmaya,her şey beklenir

Bu tür insanlar çirkef olur kağıdı yırtıp atın hiç de muhatap olmayın.Bir not yazıp kapısına astiniz diyelim, kapınıza gelir saçınızı başınızı yolmaya,her şey beklenir
Aynen çok çirkef biri. Ancak altında kalmak da istemedim. Çünkü benim alt katımı da kardeşine aldılar. Yakında o da taşınacak. Daha da kuvvet bulacak kendine. O yüzden ben de manifestomu yayınladım buradaki arkadaşlardan da gelen fikirlerle

Şimdi belli oldu kardeşi gelmeden sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor

Apartman 3 katlı, en üst katta ben varım, alttaki 2.kat kardeşinin, 1.kat bunun. Şimdiden diş geçirmeye çalışıyor.
Yöneticiyle. Konuşun. Buraya attığınız resmi ona da atın. Bundan sonra ben temizlemiyorum binayı diyin.

Yöneticiyle. Konuşun. Buraya attığınız resmi ona da atın. Bundan sonra ben temizlemiyorum binayı diyin.
Yöneticinin haberi var canım. Yöneticiye sordum bu yazı hakkında bilginiz var mı diye? "Çok gereksiz bir yazı, dikkate almayın hocam, hiç gerek yoktu böyle bir yazıya" dedi.

Apartman 3 katlı, en üst katta ben varım, alttaki 2.kat kardeşinin, 1.kat bunun. Şimdiden diş geçirmeye çalışıyor.
Çift daire mi, kaç daire var. Diğer komşular nasıl?

Çift daire mi, kaç daire var. Diğer komşular nasıl?
Çift daire 3 katlı. Toplamda 6 daire var diğer komşularım çok iyi, severler de sayarlar da. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım diğerleriyle. Tabii çalıştığım için pek komşulara gidip gelen biri değilim, vaktim olmuyor ancak gayet iyiyiz

Bu tip insanlar yüzünden komşu kelimesinden bile nefret ettim inanın. Bugün benim alttaki evi süpürüyorum diye tavana vuruyor ve saat öğleden sonra idi yatıyormuş beyefendi. Gittim kızdım cocuklarim korktu bunu söylemenin şekli bu degildir dedim. Evde kal türkiye yerine evde kalın ve insan olun sloganını kullanmak lazim çünkü yine bugün penceremin önü hep sigara külüydü inadına yapıyorlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…