- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
- Konu Sahibi Melek04140
-
Güzel olmuş ama tekrara düşmüş, biraz daha derleyip düzenleyin yazıyı çok uzun olmuş .Böyle yazdım kızlar nasıl olmuş. Sizden gelen fikirlerle derledim. Çünkü sinirden beynim durdu
bı kere sıze yazıyı yazan kadının asla okuyan bırı oldugunu sanmıyorum emın olun okumayacak okudugunu zaten anlamayacak alacak elıne sen bana olgun dedın yaslı mı demek ıstedın sısman mı dıye kavga edecekBöyle yazdım kızlar nasıl olmuş. Sizden gelen fikirlerle derledim. Çünkü sinirden beynim durdu
bı kere sıze yazıyı yazan kadının asla okuyan bırı oldugunu sanmıyorum emın olun okumayacak okudugunu zaten anlamayacak alacak elıne sen bana olgun dedın yaslı mı demek ıstedın sısman mı dıye kavga edeceko kafada bırı
hem cok uzun hemde hakaret ettı savcı bey dıyecek tıpte bırı ıcın fazla acıklayıcı yazmıssınız
su yazdıklarının hepsı aslında ozet olarak bu
daire 5 ten yazıyorum madem rahatsız oldunuz yanımdan sırıtarak gecerken rahatsız oldugunuz konu varsa soyleyebılırdınız ınsanların konusarak anlasabılecegıne ınanıyorum.
bu kadar
basıt.
basıt dusunmenız gerek cunku o komsu basıt
3 yasında bırıyle konusur gıbı konusmanız gerek
evlere senlık ya allahım
Kesinlikle.
“sen bana olgun dedın yaslı mı demek ıstedın sısman mı dıye kavga edecek “ kısmı o kadar olabilir geldi ki şuan bana.
konu sahıbı bellı kı kendını acıklama geregı duymus ıspat etmeye calısır gıbı gorunuyor o uzun yazısında halbukı konu sahıbı yuzde yuz haklı kendını acıklamasına gerek bıle yok
pişmiş kelle gıbı yuzume sırıtarak gecıp arkamdan sinsi gıbı yazı yazacagına demenın en kıbar halını deyıp konuya komsuya karsı kudurtmak en guzelı
ben olsam sonra da kahve yapar oturur ıcerdım
komsunun canı zaten kavga ıstıyor o kesın :)Cvp gelirse konu sahibi yazar inşallah ben merak ediyorum gelişmeler nasıl ilerleyecek.İlk notu yazan kişi ortalığı karıştıracak bence.
Kesinlikle doğru ve o potansiyel var komşuda. :) İnşallah iş çok büyümez.komsunun canı zaten kavga ıstıyor o kesın :)
Maddi durumları yeterli değil diye birini tutmayı diğer komşular kabul etmediApartmanı niye siz siliyorsunuz
Bence çok saçma. Bir sürü işin gücün arasında bi de merdiven mi sileceksiniz. Hadi onların çoğu ev hanımıdır. Siz çalışıyorsunuz bi de. Ben evimdeki işlere yetişemiyorum. Merdiven silmek cidden saçmalık. Kişi başı aylık 30 lira verseler olay çözülürMaddi durumları yeterli değil diye birini tutmayı diğer komşular kabul etmedi
Gelişmeleri mutlaka yazarım arkadaşlarCvp gelirse konu sahibi yazar inşallah ben merak ediyorum gelişmeler nasıl ilerleyecek.İlk notu yazan kişi ortalığı karıştıracak bence.
Gelişmeleri mutlaka yazarım arkadaşlar
Yazı biraz uzun olmuş umarım komşunuz anlayabilirBöyle yazdım kızlar nasıl olmuş. Sizden gelen fikirlerle derledim. Çünkü sinirden beynim durdu
Evet canım hızımı alamadım vallahi. Destan gibi oldu ama okur eminim çocukları falan var onlar okur, kocası okur. Bir şekilde gider kulağınaYazı biraz uzun olmuş umarım komşunuz anlayabilir
Benim bir tanıdığımın da başına gelmişti. Kadın sırf binada istemediği için yeni taşınanların kapı önüne torpil atmış sonra da polisi aramış kendi yapmamış gibi. Benim tanıdığımda olaya şahit olmuş. Seninki yine o kadar büyümemiş yine yaptığı hoş bişey değil tabi ki. Herkes kendi dairesinde oturuyor alıp verilemeyen ne anlamıyorum. Allah kolaylık versin sana böyle insana ne yapsan yaranılmazArkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
İnanın ne gider ne gelirim. Ne de bir zararım olur ona. Üstteyim diye ne bir şey çırparım, ne bir şey atarım. Daha kadının adını bile bilmiyorum. Kafasına estikçe uğraşıyor böyleBenim bir tanıdığımın da başına gelmişti. Kadın sırf binada istemediği için yeni taşınanların kapı önüne torpil atmış sonra da polisi aramış kendi yapmamış gibi. Benim tanıdığımda olaya şahit olmuş. Seninki yine o kadar büyümemiş yine yaptığı hoş bişey değil tabi ki. Herkes kendi dairesinde oturuyor alıp verilemeyen ne anlamıyorum. Allah kolaylık versin sana böyle insana ne yapsan yaranılmaz
Canım ya kimi insana iyilik yaramıyor işte. Ya kıskanıyordur ya da uğraşıcak bişeyi yok sana sarıyor. Senin durumunu bilmiyorum ama ya sabrediceksin ya taşınacaksın en sonundaİnanın ne gider ne gelirim. Ne de bir zararım olur ona. Üstteyim diye ne bir şey çırparım, ne bir şey atarım. Daha kadının adını bile bilmiyorum. Kafasına estikçe uğraşıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?