Bu komşuya ne denir şimdi?

Hayır sizi tanımıyor, muhabbetiniz yok, neyin gıcıklığını yapıyor.
Allah akıl fikir versin kadına.

Merdiven silmek nedir ya öyle şey olur mu? Madem para vermiyorlar herkes kendi kapısının önünü temizlesin. Apartmanı b.k da götürse kimsenin pisliğini temizleyemem, o enerjimi evimin içini temizlemeye harcarım.
Sinir oluyorum bu kafalara. Kızımın sınıfındaki veliler de böyle, hadi sınıfı temizleyelim diye örgütleniyorlar durmadan. Parasını verip birine temizletelim diyorum, yok olmaz. O zaman kusura bakmayacak kimse canı isteyen temizler.

Yöneticiniz yok mu para toplansin biri tutulsun her hafta gelip temizlesin böyle zor olur

Ayrıca komşunuzun yaptğı çok çocukça okuyunca istemsiz güldüm bundan sonra yapamayacağınızı söyleyin bence

Vallahi bu insanlardan nefret geldi, bizim binamizda da cumartesi saat 14.30 da bina temizligi yapıldı (bir sirketle anlasarak) saat 15.30 da kapimi actim ki üç basamak üstümde sigara külü var (ust katimda sadece 2 daire var o iki daireden biri bunu yapan ), yemin ediyorum bina içinde bas bas bagirdim bunu yapan oooo... (küfüru sevmem ama gerektiğinde de kullanmaktan cekinmem ) diye (en az 10 kere uyardim tek tek kapilari calip daha öncesinde bu ve buna benzer durumlar yasandiginda ) . Konu sahibi maalesef insanlarda kültür yok , siz ne yaparsaniz yapın bitmeyecekler

Eklentiler

• 20200328_153333.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Ay kendi kendini rezil etmiş kadın resmen.

Arkadaşlar fotoğrafta görünen onun yazdığı kağıt da, benim cevap olarak yazdığım kağıt da oradan kaldırılmış. Şu an pano boş. Ya kağıtları aldı gitti, eve gidip cevap yazacak yeni bir kağıt asacak, ya da yaptığından utandı kaldırdı. Belki yarın yeni bir kağıt daha asar cevaben

Eklentiler

• IMG_20200330_175216.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 208
Anladığı dil bu

Ay Allah'ım affetsin çok güldüm resmen patavatsızlık ama arkadaşların dediği gibi bundan sonra merdiven silmeye vakit ayırıyorum verelim para birisi temizlesin diyin geçin

Bunu ben de söyledim ama kabul etmediler biz kendimiz sileriz dediler. Bende çoğunluğa uymak zorunda kaldım
Ruh hastası mi peki ? Çok merak ettim daire 5 diye belirtmesi çok tuhaf.Kapisini sık sık silin bence hatta bir kova su dökün sabahları kaymak güzeldir.
Kendinde olmayan bir sey sizde vardir mutlaka ..

Keşke hic muattap olmasaniz iyice çıldırsa karsilikli yaz as yaz as komik,size de yakismaz en güzel tavriniz bir bayan tutun kendi gününüzde sildirin gitsin.

Islak birakmayin demek nasil bir sacmaliktir. Kuruyana kadar gecme o zaman. Butun apartman bu yaziya totosuyla gülmüstür merak etmeyin

Keşke hic muattap olmasaniz iyice çıldırsa karsilikli yaz as yaz as komik,size de yakismaz en güzel tavriniz bir bayan tutun kendi gününüzde sildirin gitsin.
Aslında bu tür durumlarda genel olarak tavrım sizin söylediğiniz gibidir. Ancak bu şekilde davranan insanlarla onların seviyesine inmeden baş edilmiyor. Alttan almaya devam edersem bugün bunu yaptı yarın başka bir şey yapacak. Derdi zaten merdivenler değil ki

Sizi herkese karşı rencide etmeye çalışmış o yüzden gidip konuşmak yerine notuna notla cevap vermeniz isabet olmuş. Kağıtları utanıp da ordan aldığını sanmıyorum, utanması olan insan zaten böyle bir not yazmazdı. Belki çocukları falan almıştır.

Ne kadar da kendını düşürmüş .Diz merdıven sılmek zorunda deılsınız bence.Bi kadın tutun haftalık geşıp silsin.

"BEĞENMIYORSAN KENDIN SİLEBİLİRSİN DAİRE 1 ÜSTÜNE ALINABİLİRSİN" diye cevap yazsaydınız keşke babasının uşağı var sanki. Hem merdiven temizliği için eleman tutmaya yanaşma hemde yapılan işi beğenme. Benim eski binadakilerde eleman istemiyordu giriş ve 1. Kattaki biz sileriz diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…