- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Melek04140
-
Hayır sizi tanımıyor, muhabbetiniz yok, neyin gıcıklığını yapıyor.Çift daire 3 katlı. Toplamda 6 daire var diğer komşularım çok iyi, severler de sayarlar da. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım diğerleriyle. Tabii çalıştığım için pek komşulara gidip gelen biri değilim, vaktim olmuyor ancak gayet iyiyiz
Ay kendi kendini rezil etmiş kadın resmen.Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Anladığı dil buArkadaşlar fotoğrafta görünen onun yazdığı kağıt da, benim cevap olarak yazdığım kağıt da oradan kaldırılmış. Şu an pano boş. Ya kağıtları aldı gitti, eve gidip cevap yazacak yeni bir kağıt asacak, ya da yaptığından utandı kaldırdı. Belki yarın yeni bir kağıt daha asar cevaben
Ay Allah'ım affetsin çok güldümArkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
Oturduğum binada her daire sakini bir haftasonu binayı siliyor. Dün de benim günümdü. Virüsten dolayı bütün binayı çamaşır suyuyla sildim. Bugün biraz rahatsızdım dr.a gidiyordum ki ne göreyim. Kadın binanın girişine herkesin görebileceği bir yere bu yazıyı asmış. Görünce kan beynime sıçradı. Çünkü ben binayı silerken bu kadın yanımdan da geçti, daha önce yaptıklarına rağmen nezaketen iyi akşamlar dedim o da bana dedi. Eğer bir kusur gördüyse bunu yanımdan geçerken bana da söyleyebilirdi. Tamamen kötü niyetinden beni apartmandakilere hedef göstermeye çalışıyor. Lütfen yazdığı yazıyı okuyup fikir verebilir misiniz? Benim aklımda bir şeyler var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu gruptaki arkadaşların fikirlerine güveniyorum.
Ruh hastası mi peki ? Çok merak ettim daire 5 diye belirtmesi çok tuhaf.Kapisini sık sık silin bence hatta bir kova su dökün sabahları kaymak güzeldir.Bunu ben de söyledim ama kabul etmediler biz kendimiz sileriz dediler. Bende çoğunluğa uymak zorunda kaldım
Yönetici müdehale eden biri değil, onun alacağına çok ihtimal vermiyorum ama yarın bir sorarım.Kağıtları yönetici almış olabilir notları sessizce almak hiç notu yazan birine uygun bir davranış değil
Aslında bu tür durumlarda genel olarak tavrım sizin söylediğiniz gibidir. Ancak bu şekilde davranan insanlarla onların seviyesine inmeden baş edilmiyor. Alttan almaya devam edersem bugün bunu yaptı yarın başka bir şey yapacak. Derdi zaten merdivenler değil kiKeşke hic muattap olmasaniz iyice çıldırsa karsilikli yaz as yaz as komik,size de yakismaz en güzel tavriniz bir bayan tutun kendi gününüzde sildirin gitsin.
Ne kadar da kendını düşürmüş .Diz merdıven sılmek zorunda deılsınız bence.Bi kadın tutun haftalık geşıp silsin.Arkadaşlar apartmanımızın 1.katını birkaç ay önce satın alan bir aile var. Ben de onun 3 katında oturuyorum. Ben öğretmenim, çalışan biriyim o yüzden çok fazla komşulara vaktim olmuyor. çoğu zaman evde bile olmuyorum. Ancak kadın sebebini bilmediğim bir şekilde kafayı bana takmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?