3 yillik evliyim. Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 1 yıl önce boşanmaya kalktık eşimin babası girdi araya "baban ağladı son bir sans daha vereceğim bu evliliğe" dedim ama olmuyor.
Nasıl seviniyorum bunları okuyunca , Allah huzurunuzu daim etsin.Kocalar derken?
Ben benimkinin ne yapmaya çalıştığını herzaman bilirim ama sizinkini çözemedim..
Evet uzamasın artık.Sürekli boşanma konusu geciyorsa zaten o evlilik çürümüştürkimse icin yuva bozmaya da değmez
yuh artıkBoşanmaya karar verdiğim olay " aşılama tedavisi görüyoruz eşimin sperm hareket sorunu vardı. Takviye ilaç vs sonra doktorumuz hiç zaman kaybetmeyelim sperm morfolojisinden sonra yumurta takibi yapalım verdiğim tarihlerde birleşme önerdi. Kv daha ilk gün geldi aaa iyi neguzel ben burada kalacağım dedi. O gün ben de eşim de bir şey söyleyemedik kaldı öyle çünkü panikatagim var kapıları kapatmayın vs diyor, birlikte olmamız imkansızdı. Sonraki gün yine kaldı ben kızdım konuş annenle. Ben konuşamam, sen söyle dedi. Söyledim oğluna ağlayarak ben gidiyorum karın beni kovdu dedi. Eşim bana döndü ne yapıyorsun sen ya istemiyorum cocuk vs. Orada koptu bende.
Hayır kv ve bağını koparamamış koca sorunu.Cocuk olmadigi icin mi bosanmak istiyorsunuz onu anlamadim ...
Evet böyle bir dengesiz ile evliyim.yuh artık
sen konuş diyor
bide yüzünevuruyor ne yapıyorsun sen ya.. lafi.
ay böle kocaya nasıl dayandin.
Böyle oyunlara gerek yok. Boşanalım bitsin.Tahminimce burnunuzu surtmeye calisiyor
Oğlu göbek bağını koparamamış. O yüzden imkansız.Kayinvalideyi bosayin
mutsuzsunEvet böyle bir dengesiz ile evliyim.
Aile terapistine başvurdum , ayrı yaşamayı önerdi o zamanlarda bir süre. O süreç içinde de kp aracı oldu yapıcı olun vs. Evlilik bu flört değil ki koparalım hemen dedim bir sans daha vermiştim ama yok, sadece süreç gecikir bu evlilik bitmiş.Kimseyi dinlemeyebilirsiniz. Kayınbaba ağladı diye boşanmamak nedir kayınbaba ile mi evlisiniz? Boşanmak istiyorsanız açın davanızı neden illa o açsın diyenlerin sözünü dinleyen? Sorununuz kayınvalide ise görüşmezsiniz olur biter. Neden büyüklük yapıyorsunuz ki yapmayın. Hayat sizin seçim sizin karar sizin anlattıklarınızdan hep başkalarının kararlarıyla hayatınıza yön verdiğiniz sonucu çıkıyor. Doğrusuyla yanlışıyla kendi bildiğinizi yapın derim, akıl danışın yine ama son karar sizin olsun
Doğru çok saygısız.mutsuzsun
bunlarla uğraşiyorsun
kocada kaynanada dengesiz.
baştan kvyi kabul etmemeliydin evde kalmayı.
birak gitsin seni saymiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?