• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kocalar ne yapmak istiyor ?

Gmzfth

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
59
48
8
3 yillik evliyim. Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 1 yıl önce boşanmaya kalktık eşimin babası girdi araya "baban ağladı son bir sans daha vereceğim bu evliliğe" dedim ama olmuyor. Kv ile aynı şehirdeyiz yakın oturuyoruz ve hiç anlaşamıyoruz. Psikolojik tedavi görüyor, kompleksli ve eşime bu kadını boşa diyor sürekli. Bana da bundan koca olmaz boşa bunu diyor sonra inkar ediyor . Bayramda ben yine büyüklük yaptım gittim ama o konuşmadı benimle . Tamam bir daha asla dedim, eşim gel konuşalım barış dedi kabul etmedim o zaman ben soğudum bu evlilikten dedi boşanalım tamam hemen dedim. Onu bağ evinde bırakıp evime geldim. Aradım gel protokol için konuşalım tek celsede bitsin dedim. Gelmiyor. Ben dava açmaya kalktim ailem hayır o istedi o açacak diye baskı yapıyor. Ne yapacağım maddi sorunu yok, dava açabilir neden yapmıyor sizce. Ailemle konuştum geri dönüşümde bana destekleri sonsuz. Beklemek çok yorucu ne yapmalıyım?

3 yillik evliyim. Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 1 yıl önce boşanmaya kalktık eşimin babası girdi araya "baban ağladı son bir sans daha vereceğim bu evliliğe" dedim ama olmuyor.

bu ilk boşanmanın sebebi nedir

yani aranızdaki anlaşmazlık ne olmayan ne

kv eşime bu kadını boşa dese ne demese ne

kim takar ki onu

eşim benimle kv onayı ile mi evlendi de o dedi diye boşayacak

ikinizin arasında boşanma konuşulmaya başlamasının nedeni ile

eşimden kaynaklı çocuk olmuyor derken birliktelik mi yok sadece çocuk mu yok tedavi vs denediniz mi

daha 3 yıllık evlilik zira çocuk için yıllar çok

Kimseyi dinlemeyebilirsiniz. Kayınbaba ağladı diye boşanmamak nedir kayınbaba ile mi evlisiniz? Boşanmak istiyorsanız açın davanızı neden illa o açsın diyenlerin sözünü dinleyen? Sorununuz kayınvalide ise görüşmezsiniz olur biter. Neden büyüklük yapıyorsunuz ki yapmayın. Hayat sizin seçim sizin karar sizin anlattıklarınızdan hep başkalarının kararlarıyla hayatınıza yön verdiğiniz sonucu çıkıyor. Doğrusuyla yanlışıyla kendi bildiğinizi yapın derim, akıl danışın yine ama son karar sizin olsun

Cocuk olmadigi icin mi bosanmak istiyorsunuz onu anlamadim ...

Boşanmaya karar verdiğim olay " aşılama tedavisi görüyoruz eşimin sperm hareket sorunu vardı. Takviye ilaç vs sonra doktorumuz hiç zaman kaybetmeyelim sperm morfolojisinden sonra yumurta takibi yapalım verdiğim tarihlerde birleşme önerdi. Kv daha ilk gün geldi aaa iyi neguzel ben burada kalacağım dedi. O gün ben de eşim de bir şey söyleyemedik kaldı öyle çünkü panikatagim var kapıları kapatmayın vs diyor, birlikte olmamız imkansızdı. Sonraki gün yine kaldı ben kızdım konuş annenle. Ben konuşamam, sen söyle dedi. Söyledim oğluna ağlayarak ben gidiyorum karın beni kovdu dedi. Eşim bana döndü ne yapıyorsun sen ya istemiyorum cocuk vs. Orada koptu bende.

Sürekli boşanma konusu geciyorsa zaten o evlilik çürümüştür :işsiz: kimse icin yuva bozmaya da değmez

Boşanmaya karar verdiğim olay " aşılama tedavisi görüyoruz eşimin sperm hareket sorunu vardı. Takviye ilaç vs sonra doktorumuz hiç zaman kaybetmeyelim sperm morfolojisinden sonra yumurta takibi yapalım verdiğim tarihlerde birleşme önerdi. Kv daha ilk gün geldi aaa iyi neguzel ben burada kalacağım dedi. O gün ben de eşim de bir şey söyleyemedik kaldı öyle çünkü panikatagim var kapıları kapatmayın vs diyor, birlikte olmamız imkansızdı. Sonraki gün yine kaldı ben kızdım konuş annenle. Ben konuşamam, sen söyle dedi. Söyledim oğluna ağlayarak ben gidiyorum karın beni kovdu dedi. Eşim bana döndü ne yapıyorsun sen ya istemiyorum cocuk vs. Orada koptu bende.
yuh artık
sen konuş diyor
bide yüzünevuruyor ne yapıyorsun sen ya.. lafi.
ay böle kocaya nasıl dayandin.

Kimseyi dinlemeyebilirsiniz. Kayınbaba ağladı diye boşanmamak nedir kayınbaba ile mi evlisiniz? Boşanmak istiyorsanız açın davanızı neden illa o açsın diyenlerin sözünü dinleyen? Sorununuz kayınvalide ise görüşmezsiniz olur biter. Neden büyüklük yapıyorsunuz ki yapmayın. Hayat sizin seçim sizin karar sizin anlattıklarınızdan hep başkalarının kararlarıyla hayatınıza yön verdiğiniz sonucu çıkıyor. Doğrusuyla yanlışıyla kendi bildiğinizi yapın derim, akıl danışın yine ama son karar sizin olsun
Aile terapistine başvurdum , ayrı yaşamayı önerdi o zamanlarda bir süre. O süreç içinde de kp aracı oldu yapıcı olun vs. Evlilik bu flört değil ki koparalım hemen dedim bir sans daha vermiştim ama yok, sadece süreç gecikir bu evlilik bitmiş.

Bu gibi konuları okuduğumda inşâAllah ailesi destekliyordur,yanındadırlar diye içimden hep bunu geçiriyorum. Erkekler uzatmayı,pislik çıkarmayı severler bundan dolayı yapıyordur. Allah yardımcınız olsun ❤

Back